Bence senin farklı bi durumun var. Ama çözemedim. Geldin kafamı karıştırdın yaNeden bana yapiyo hemen 2.yi 15 gun ara verdik 2.ye basladim
Merve ben sana emegin cep nosunu veriyim ona yaz wpden ama benim dedigim gibi eminim onumdeki hasta onu sordu bugun. Biliyorum yaniCanım bebeğim benim bu sorumu sorun ya nolur gidince. Benim opu öncesi son kontrol var. 2 tanecik yumurtam var. Fiyatları yazarım özelden.
Tamam boş çıktığı için hemen başlamış yoksa transfer olsa bekletiyor bir ay. Benim ekimde opu yapıldı hala transfer için bekliyorum.Ben transfer olamadim bos yumurta cikti benden şimdi 2.yi basladik
Allah razı olsun. Senin bu ilk denemen di mi? 2 rapor daha hakkın var.Pazartesi kontrolüm var sorarım
Sendemi emek hocaya gidiyosunTamam boş çıktığı için hemen başlamış yoksa transfer olsa bekletiyor bir ay. Benim ekimde opu yapıldı hala transfer için bekliyorum.
Evet tatlım ilk olacak.Allah razı olsun. Senin bu ilk denemen di mi? 2 rapor daha hakkın var.
EvetSendemi emek hocaya gidiyosun
Bende
Canım işlemleri başlayana devam ediyolar. 2.ye transfer olabilir. Verme gülüm. Şimdi rahatsız etmeyeyim. Zaten devam eden tedavim var.Merve ben sana emegin cep nosunu veriyim ona yaz wpden ama benim dedigim gibi eminim onumdeki hasta onu sordu bugun. Biliyorum yani
Varmi cep telefonu sende
Ben sorcam sabah tamam msj atcam.Canım işlemleri başlayana devam ediyolar. 2.ye transfer olabilir. Verme gülüm. Şimdi rahatsız etmeyeyim. Zaten devam eden tedavim var.
Evet almıştım opudan sonra sıkıntı olursa haber vermek içinVarmi cep telefonu sende
Emin ol msjda daha cok. Bilgi veriyo ben herseyi msjda soruyorumEvet almıştım opudan sonra sıkıntı olursa haber vermek için
Sorma yaBen sorcam sabah tamam msj atcam.
Evet almıştım opudan sonra sıkıntı olursa haber vermek içinVarmi cep telefonu sende
Ben hastanede de soru sorduğumda cevap alabiliyorum. Adamın bir sürü hastası var zaten telefondan rahatsız etmek istemiyorum açıkçası.Emin ol msjda daha cok. Bilgi veriyo ben herseyi msjda soruyorum
Ben hergun yaziyom vallaEvet almıştım opudan sonra sıkıntı olursa haber vermek için
Ben hastanede de soru sorduğumda cevap alabiliyorum. Adamın bir sürü hastası var zaten telefondan rahatsız etmek istemiyorum açıkçası.
Telini acmiyo.zaten sadece wpEvet almıştım opudan sonra sıkıntı olursa haber vermek için
Ben hastanede de soru sorduğumda cevap alabiliyorum. Adamın bir sürü hastası var zaten telefondan rahatsız etmek istemiyorum açıkçası.
Ben öğretmenim ve veliler her gün yazınca deli oluyorumBen hergun yaziyom valla
Bana da, bu ayı değerlendirmek istiyorsan konakta Şeyma hnm yönlendirebilir dedi, ben bayan doktor istemediğim için başka varımdır dedim özel Kocaeli tıp tan Eray Hoca var birde ama işlemleri okanda yaptığı için hastalar tercih etmeyebiliyor dedi.Bana konak da şeyma hocayi onerdi ama fiyatlar biraz pahalı oyuzden umuttepeyi beklicem bugun aradim araligin sonuna kadar randevu acmis emek hoca son haftasina adetime yakin tarihe tekrar randevu aldim insallah başlarlar tedaviye
Vicdansız rahatsız etme adamı yav.Ben hergun yaziyom valla