Konuştum dün başladım ben iğnelere.Siz eray caliskan a gidecekmisiniz foyat olarak konustunuz mu ?
Rapor çıktı umuttepede reçete de yazıldı o gün topluca aldık ilaçları. Burdan fiyat yazmam doğru olmaz özelden yazarım dilersen.Sizin ilaclarinizi da emek hoca mi yqzei eray bey mi yazdi
Canım aşılama ve dondurulmuş embriyo transferi devam ediyor.Selam kızlar simdi nasl oldu umutteoe covit oldm asilaamya gidemedm sonra ameliyat oldm bu ayda gidemedm rapor noldu simdi benm ben anlamadm aradim acan yokgidenler nasl bilgi aldınız
Yaa cok sevindm ozman canmmsnnnn bu ay gidrrm adet olunca ozmanCanım aşılama ve dondurulmuş embriyo transferi devam ediyor.
Özel kocaeli hastanesinde takiplerim işlemler okan üniv. Olacak. Eray hocaya yönlendirildim. Sizi de yönlendirirler.Bende ilk 2 aşılamayı Umuttepe de yaptırdım, sonuç negatif. Yarına randevum var-Tüp bebek için ilaçlara başlamayı bekliyorum yarın inşallah. Özele yönlendirilenler hangi hastaneye yönlendirildi? ya da özel için Kocaeli de nereyi önerirsiniz?
24 Aralığa kadar dolu Eray Hoca- Sevk falanmı veriyor Umuttepe direk girebiliyorsunuz Eray Hoca içinÖzel kocaeli hastanesinde takiplerim işlemler okan üniv. Olacak. Eray hocaya yönlendirildim. Sizi de yönlendirirler.
Ben başladım zaten.24 Aralığa kadar dolu Eray Hoca- Sevk falanmı veriyor Umuttepe direk girebiliyorsunuz Eray Hoca için
Eray Hoca da Başlamak için randevuyu nasıl hemen ayarlayabildin?Ben başladım zaten.
Benim aralığın başında randevum vardı emek hocada. Rsporum da çıkalı 1.5 ay olmuştu ama başlayamamıştık umuttepede. Geçen ay regl saçma sapan oldu benim. Bana sekreterinin numarasını verdi emek hoca ben de aradım müsaitri sanırım aldım randevu regldim de başladık.Eray Hoca da Başlamak için randevuyu nasıl hemen ayarlayabildin?
Bilmiyorum ki kiç raporlu 2300 tuttu. 6 kutu gonal f 14 kutu merional 6 kutu cetrotide 1 kutu ovitrelleRaporsuz ilaçlar ne kadar tutuyor acaba?
Bana şubatta ararsın başladı mı diye sorarsın demişti. Burası açılmazsa da martta başlarsın bi yerde dedi ama ben bekleyemedim. Nisanda bitiyodu raporum. İnşallah kabul ederler seni tedaviye ama hiç sanmıyorum.Bana konak da şeyma hocayi onerdi ama fiyatlar biraz pahalı oyuzden umuttepeyi beklicem bugun aradim araligin sonuna kadar randevu acmis emek hoca son haftasina adetime yakin tarihe tekrar randevu aldim insallah başlarlar tedaviye