Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Selam kızlar simdi nasl oldu umutteoe covit oldm asilaamya gidemedm sonra ameliyat oldm bu ayda gidemedm rapor noldu simdi benm ben anlamadm aradim acan yok gidenler nasl bilgi aldınız

Bende ilk 2 aşılamayı Umuttepe de yaptırdım, sonuç negatif. Yarına randevum var-Tüp bebek için ilaçlara başlamayı bekliyorum yarın inşallah. Özele yönlendirilenler hangi hastaneye yönlendirildi? ya da özel için Kocaeli de nereyi önerirsiniz?

Özel kocaeli hastanesinde takiplerim işlemler okan üniv. Olacak. Eray hocaya yönlendirildim. Sizi de yönlendirirler.

Eray Hoca da Başlamak için randevuyu nasıl hemen ayarlayabildin?
Benim aralığın başında randevum vardı emek hocada. Rsporum da çıkalı 1.5 ay olmuştu ama başlayamamıştık umuttepede. Geçen ay regl saçma sapan oldu benim. Bana sekreterinin numarasını verdi emek hoca ben de aradım müsaitri sanırım aldım randevu regldim de başladık.

Bana konak da şeyma hocayi onerdi ama fiyatlar biraz pahalı oyuzden umuttepeyi beklicem bugun aradim araligin sonuna kadar randevu acmis emek hoca son haftasina adetime yakin tarihe tekrar randevu aldim insallah başlarlar tedaviye

Bana şubatta ararsın başladı mı diye sorarsın demişti. Burası açılmazsa da martta başlarsın bi yerde dedi ama ben bekleyemedim. Nisanda bitiyodu raporum. İnşallah kabul ederler seni tedaviye ama hiç sanmıyorum.

zzazu benim yine sorum var help. Şimdi biz ikinci tedaviye geçmek ihtiyacı duyarsak tekrar evrak topluyoruz di mi? Bir de rapor 6 ay geçerli ya bu ay negayif alırsam. 2. Raporu ne zaman alabiliyoz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…