Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam biz senle burda takılalım topik canlansın.Biz yazak
1600Raporsuz ilaçlar ne kadar tutuyor acaba?
Yav benim raporlu 2300 tuttu. sana ne verdi bu adam ben senin olayı çözemedim.
Ocak dedi banaBana konak da şeyma hocayi onerdi ama fiyatlar biraz pahalı oyuzden umuttepeyi beklicem bugun aradim araligin sonuna kadar randevu acmis emek hoca son haftasina adetime yakin tarihe tekrar randevu aldim insallah başlarlar tedaviye
Yav benim raporlu 2300 tuttu. sana ne verdi bu adam ben senin olayı çözemedi6 kutu gonal
Güzel soru Canım, benim dondurulmuş embriyo olduğu için ilki tutmazsa 2.ye direk transfer işlemim olacak. O yüzden diğer prosedür ne bilmiyorum maalesefzzazu benim yine sorum var help. Şimdi biz ikinci tedaviye geçmek ihtiyacı duyarsak tekrar evrak topluyoruz di mi? Bir de rapor 6 ay geçerli ya bu ay negayif alırsam. 2. Raporu ne zaman alabiliyoz?
Bana basladi 2. Tedaviyi hemen 15 gun ara verdikten sonraE ben sana diyom ya rapor 6 ay gecerli oyuzden 3 deneme hakkin var 6 ay icinde diye
Ben 6 gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle aldım 2300e ve geriye yarın kontrolde son derse sadece 2 gonal f kalır. Artı merional yetmedi 3 kutu daha aldım paramla.Bende suan 3 gonal 4 meronal 5cetrotide kaldi 2.tedaviyi yapar bunlar
Neden bana yapiyo hemen 2.yi 15 gun ara verdik 2.ye basladim6 ay içinde 3 deneme hakkı olamaz ki ama imkansız
Canım bebeğim benim bu sorumu sorun ya nolur gidince. Benim opu öncesi son kontrol var. 2 tanecik yumurtam var. Fiyatları yazarım özelden.Güzel soru Canım, benim dondurulmuş embriyo olduğu için ilki tutmazsa 2.ye direk transfer işlemim olacak. O yüzden diğer prosedür ne bilmiyorum maalesef
Senin son durum ne merak ettim. Özelden bilgi verebilir misin bana hangi aşamadasın ve özelde ne kadar tuttu? Benim ilk ikisi olmazsa son hakkımı özelde denemek istiyorum.
Ben 6 gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle aldım 2300e ve geriye yarın kontrolde son derse sadece 2 gonal f kalır. Artı merional yetmedi 3 kutu daha aldım paramla.
Ben transfer olamadim bos yumurta cikti benden şimdi 2.yi basladik
Pazartesi kontrolüm var sorarımCanım bebeğim benim bu sorumu sorun ya nolur gidince. Benim opu öncesi son kontrol var. 2 tanecik yumurtam var. Fiyatları yazarım özelden.