Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Benim çabuk gelişti galiba 3 hap kullandım 5 iğne kullandm snra aşılamaya aldılad

Ay çok geçmiş olsun canım.

Sizde de mi işlem bitmesine rağmen aleti beklettiler içinizde! İlk aşılamamda benim hiç beklemedinler aleti hemen çıkardılar. İkinci aşılamamda ise işlem bitti çatalda 5 dakika boyunca aleti çıkarmadan bekletti-Genç bayan doktor idi yapan. Canım çok yanıyor çıkarmadınız dedim, tamam böyle bekliyoruz dedi - çataldan kalktığımda mide bulantı ve baş dönmesi... Neden böyle yaptığını soracak halim dahi yoktu, ama saçmalıktı..Emek hocayı ilk yakaladığında bunu belirticem

Evet aynı söylediğiniz gibi malesef cıkarılmadı cıkarılmıyormuş ama ağrım var dediğimdede cıkarılmadı aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı baş dönmesi nefes alamadm hayatımda hiç o kadar kötü olmamıştım

Aşılama sonrasi herhangi bir fitil veya ilac veriyormu dr cnm

Kızlar birşey soracağım. Yüzyıl Hastanesi'ne gittim eski belgelerimi istedim bana bir tane kağıt verdiler epikriz raporu diye bunda tedavi bilgileri yazıyor eski tüp bebeğe ait yani. Ama ne mühür var ne onay gibi birşey bu geçerli olur mu

Emek hocaya gösterirsin ama sgk ile anlaşmamız vardır ibaresi bulunması gerekiyor. Benim aldığım belgede doktorum yazı yazmıştı sgk ile anlaşmamız vardır diye ve mühürleyip imzalamıştı.

Canm naber asilaman ne durumda

Kızlar selam ben tüğ bebek konusunda sıfırım
Şunu öğrenmek istiyorum.
İlk tüp bebek tedavisi sırasında yumurtalarımı dondurup ikinci denemede o dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor değil mi yoksa tekrar iğnelere mı başlayoruz sıfırdan?

Merhaba, eğer yumurtlamanızda bir problem yoksa ilk önce iğnelerinizi kullanıyorsunuz. Daha sonra yumurta toplama işlemi oluyor ve eşten örnek alınıp yumurtalarınızı döllüyorlar. 3. veya 5. Gün taze transfer olacaksa o yapılıyor diğer döllenen embriyolar donduruluyor. Ama benim gibi pcolu iseniz hemen transfer yapmıyorlar. Tüm embriyoları dondurup bir sonraki adette transfer ediyorlar. Tutmazsada yine sadece dondurulmuş embriyo transferi oluyorsunuz yani tekrardan yumurta geliştirme ilaçlarını kullanmaya gerek kalmıyor.

Merhaba kizlar transferimin 19. Gününde ultrasyona girdim ama kese görünmedi belli belirsiz sanki var gıbı dedi doktorun asistanı pozitif olan arkadaşlarım siz ne zaman gördünüz keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…