Benim çabuk gelişti galiba 3 hap kullandım 5 iğne kullandm snra aşılamaya aldıladBnde pazartesi gittimadetn 3. Gunuydu letu verdi bugun son pazar icme dedi ignelerimi yazdialr aldm aslnda ama baslatmadi bu pazartesi tekrar gidecegm. Sanirim yumurtanin buyume durumuna bagli igneye başlatır bn kilo verdm ve krndilignden buyuyor suan gecen ayda gorusmeye cagirdiginda emek hoca buyuyor yumurtan desteksz. Demisti zaten. Bakalim letu ne kadr buyuttu yumoslari pazartesi gorecegiz.Tabi bn letu disnda arisutu propolis ham bal karisimi yiyorm cok faydali buyumesi icin dr demedi bunu ama ne zman yesem o ay hem yumurtlamayi gordm ilacsz ilac kullndgm icinde cok az bi kez yiyorm ondanda. Hakkimizda hayirlisi olsn. Bnce bu tutmazsa ikinci asilamaya kullnrm ignelerimi ama ins gerek kalmz durumu iyi olmayan arkadaslarima hediye ederim
Ay çok geçmiş olsun canım.Bilmiyorum di oluyormuş bazı hastalara ama 3 kişiden bana oldu. Çatalda iken bekleme esnasında size takılan alet şiddetli ağrı yapıyor belki o aleti bende fazla beklettiler bilmiyorum çıkarıldıgında baş dönmesi kusma göz kararması oldu ve adet sancısının 2 katını çektim eşimin elleri tırnakladıgımı biliyorum yarm saat snra ağrm dinmeye başladı.
İnşallah darısı emek veren isteyen herkesin başına çok güzel duygularTeşekkür ederimBebeğini sağlıkla büyüt inşallah Bizlerde emeklerimizin karşılığını alırız umarım
İğnelere başladıktan 3 gün sonra ilk kontrolüme gitmiştim. Sonra 2 gün arayla 2 kez daha gittim.zzazu canım sen iğnelere başladıktam sonra ne sıklıkta çağırdılar kontrole?
Tamam canım sağolasın.İğnelere başladıktan 3 gün sonra ilk kontrolüme gitmiştim. Sonra 2 gün arayla 2 kez daha gittim.
Benim çabuk gelişti galiba 3 hap kullandım 5 iğne kullandm snra aşılamaya aldılad
Sizde de mi işlem bitmesine rağmen aleti beklettiler içinizde! İlk aşılamamda benim hiç beklemedinler aleti hemen çıkardılar. İkinci aşılamamda ise işlem bitti çatalda 5 dakika boyunca aleti çıkarmadan bekletti-Genç bayan doktor idi yapan. Canım çok yanıyor çıkarmadınız dedim, tamam böyle bekliyoruz dedi - çataldan kalktığımda mide bulantı ve baş dönmesi... Neden böyle yaptığını soracak halim dahi yoktu, ama saçmalıktı..Emek hocayı ilk yakaladığında bunu belirticemelleri
Sizde de mi işlem bitmesine rağmen aleti beklettiler içinizde! İlk aşılamamda benim hiç beklemedinler aleti hemen çıkardılar. İkinci aşılamamda ise işlem bitti çatalda 5 dakika boyunca aleti çıkarmadan bekletti-Genç bayan doktor idi yapan. Canım çok yanıyor çıkarmadınız dedim, tamam böyle bekliyoruz dedi - çataldan kalktığımda mide bulantı ve baş dönmesi... Neden böyle yaptığını soracak halim dahi yoktu, ama saçmalıktı..Emek hocayı ilk yakaladığında bunu belirticem
Evet aynı söylediğiniz gibi malesef cıkarılmadı cıkarılmıyormuş ama ağrım var dediğimdede cıkarılmadı aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı baş dönmesi nefes alamadm hayatımda hiç o kadar kötü olmamıştımSizde de mi işlem bitmesine rağmen aleti beklettiler içinizde! İlk aşılamamda benim hiç beklemedinler aleti hemen çıkardılar. İkinci aşılamamda ise işlem bitti çatalda 5 dakika boyunca aleti çıkarmadan bekletti-Genç bayan doktor idi yapan. Canım çok yanıyor çıkarmadınız dedim, tamam böyle bekliyoruz dedi - çataldan kalktığımda mide bulantı ve baş dönmesi... Neden böyle yaptığını soracak halim dahi yoktu, ama saçmalıktı..Emek hocayı ilk yakaladığında bunu belirticem
Banada bayan denk geldi evetEvet aynı söylediğiniz gibi malesef cıkarılmadı cıkarılmıyormuş ama ağrım var dediğimdede cıkarılmadı aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı baş dönmesi nefes alamadm hayatımda hiç o kadar kötü olmamıştım
Evet aynı söylediğiniz gibi malesef cıkarılmadı cıkarılmıyormuş ama ağrım var dediğimdede cıkarılmadı aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı baş dönmesi nefes alamadm hayatımda hiç o kadar kötü olmamıştımasilama sonrasi
Aşılama sonrasi herhangi bir fitil veya ilac veriyormu dr cnmEvet aynı söylediğiniz gibi malesef cıkarılmadı cıkarılmıyormuş ama ağrım var dediğimdede cıkarılmadı aynı şeyleri yaşadım mide bulantısı baş dönmesi nefes alamadm hayatımda hiç o kadar kötü olmamıştım
Emek hocaya gösterirsin ama sgk ile anlaşmamız vardır ibaresi bulunması gerekiyor. Benim aldığım belgede doktorum yazı yazmıştı sgk ile anlaşmamız vardır diye ve mühürleyip imzalamıştı.Kızlar birşey soracağım. Yüzyıl Hastanesi'ne gittim eski belgelerimi istedim bana bir tane kağıt verdiler epikriz raporu diye bunda tedavi bilgileri yazıyor eski tüp bebeğe ait yani. Ama ne mühür var ne onay gibi birşey bu geçerli olur mu
Canm naber asilaman ne durumdaSizde de mi işlem bitmesine rağmen aleti beklettiler içinizde! İlk aşılamamda benim hiç beklemedinler aleti hemen çıkardılar. İkinci aşılamamda ise işlem bitti çatalda 5 dakika boyunca aleti çıkarmadan bekletti-Genç bayan doktor idi yapan. Canım çok yanıyor çıkarmadınız dedim, tamam böyle bekliyoruz dedi - çataldan kalktığımda mide bulantı ve baş dönmesi... Neden böyle yaptığını soracak halim dahi yoktu, ama saçmalıktı..Emek hocayı ilk yakaladığında bunu belirticem
Sadece hap verildi ismini unuttum günde 2 kere içmek için bebegin gelişmesini tutunmasını sağlıyo anladıgım kadarıylaAşılama sonrasi herhangi bir fitil veya ilac veriyormu dr cnm
Merhaba, eğer yumurtlamanızda bir problem yoksa ilk önce iğnelerinizi kullanıyorsunuz. Daha sonra yumurta toplama işlemi oluyor ve eşten örnek alınıp yumurtalarınızı döllüyorlar. 3. veya 5. Gün taze transfer olacaksa o yapılıyor diğer döllenen embriyolar donduruluyor. Ama benim gibi pcolu iseniz hemen transfer yapmıyorlar. Tüm embriyoları dondurup bir sonraki adette transfer ediyorlar. Tutmazsada yine sadece dondurulmuş embriyo transferi oluyorsunuz yani tekrardan yumurta geliştirme ilaçlarını kullanmaya gerek kalmıyor.Kızlar selam ben tüğ bebek konusunda sıfırım
Şunu öğrenmek istiyorum.
İlk tüp bebek tedavisi sırasında yumurtalarımı dondurup ikinci denemede o dondurulmuş yumurtalar kullanılıyor değil mi yoksa tekrar iğnelere mı başlayoruz sıfırdan?
Henüz pozitif olan yok galiba topikte. Hcg kaç canım?Merhaba kizlar transferimin 19. Gününde ultrasyona girdim ama kese görünmedi belli belirsiz sanki var gıbı dedi doktorun asistanı pozitif olan arkadaşlarım siz ne zaman gördünüz keseyi?