- 17 Ekim 2018
- 33
- 21
- 32
Hepimize hayırlısıyla inşallah.Çok sağolun yardımcı olan olmayan herkese Allah'ım tez zamanda güzel haberlerle sevindirsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sizlere
Yaptırdığınız hastanenin sigorta ile anlaşması varsa eğer tedavi belgelerinizi hastaneye onaylatıp almanız gerekiyor. Sgk ile anlaşmamız vardır ibaresinin bulunması gerekiyor belgelerde.Kızlar bir de ben şimdi ne diyeceğim özele gidip orda tüp bebek yaptirdigima dair belgeler için ne istemem gerekiyor
Canım hayırlı olsun pozitif gibi duruyorEki Görüntüle 2713172 Kızlar beni hatırladnızmı 1 temmuzdu randevum ve ilk arananlardandm aşılama oldum Geçen hafta çarşamba günü. 14 gün sonra anlaşılır denildi bugün 10. Günümdü böyle cıktı sizde pozitifmi
Evet 4 sene sonra ilk kez çift çizgi gördüm heycanlandm ama sevinemedim testler yanıltabilir diye bir kaç gün dha geçsin kan vericemCanım hayırlı olsun pozitif gibi duruyorKan testi yaptır bence daha emin olursun
Canım iğne etkisi olabilir keşke test yapmasaydın yaEki Görüntüle 2713172 Kızlar beni hatırladnızmı 1 temmuzdu randevum ve ilk arananlardandm aşılama oldum Geçen hafta çarşamba günü. 14 gün sonra anlaşılır denildi bugün 10. Günümdü böyle cıktı sizde pozitifmi
Evet somradan aklıma geldi muhtemelen öyle bir hafta snra deneyeyim tekrarCanım iğne etkisi olabilir keşke test yapmasaydın ya
İnşallah 14 gün dolunca gerçek pozitifi görürsün.Evet somradan aklıma geldi muhtemelen öyle bir hafta snra deneyeyim tekrar
Evet canım benimde sonradan aklıma geldi. 14. gün gidip kan ver direk inşallah yine pozitif olurEvet somradan aklıma geldi muhtemelen öyle bir hafta snra deneyeyim tekrar
Buna doktordan başkası cevap veremez maalesef. Yeteri embriyonuz olursa birden çok transfer olabilir. 2. Tedaviye başlamak için her şeyi evrakları filan yeniden hazırlayıp başvurmak gerekiyor 2. Raporu alıp sıraya giriyorsunuz yine.An itibariyle 2.aşılama sürecimde negatif sonuçlandı. - 2 adet aşılama sürecim baştan sona tam 4 aylık bir zaman dilimini kapsamış oldu.
- Şimdi Tüp tedavi sırası - Sorum şu, ekstra çıkabilecek durumlar dışında 2 tüp tedavi süreci arasında ne kadar zaman boşluğu bırakıyorlar? örneğin aşılamada, aşılama işlemi yapıldı 1 değil 2. adette gelin tekrar başlamak için deniyor. Tüpte nasıl?
Duruma göre doktor karar veriyor. Eğer dondurulmuş embriyo varsa ve sıkıntı olmazsa bir sonraki ay transfer oluyor diye biliyorum ben.An itibariyle 2.aşılama sürecimde negatif sonuçlandı. - 2 adet aşılama sürecim baştan sona tam 4 aylık bir zaman dilimini kapsamış oldu.
- Şimdi Tüp tedavi sırası - Sorum şu, ekstra çıkabilecek durumlar dışında 2 tüp tedavi süreci arasında ne kadar zaman boşluğu bırakıyorlar? örneğin aşılamada, aşılama işlemi yapıldı 1 değil 2. adette gelin tekrar başlamak için deniyor. Tüpte nasıl?
Canım tam bilmiyorum bende ama neden 2. rapor alınıyor ki ? Zaten 6 aylık rapor çıkartıyorlar. Tekrar isteniyor mu rapor emin misin ?Buna doktordan başkası cevap veremez maalesef. Yeteri embriyonuz olursa birden çok transfer olabilir. 2. Tedaviye başlamak için her şeyi evrakları filan yeniden hazırlayıp başvurmak gerekiyor 2. Raporu alıp sıraya giriyorsunuz yine.
1 işlemde bir rapor. Tekrar ilaç yazılacaksa 2. Rapora geçilmesi gerek. 3 rapor hakkın var 2.de 3.de ücret azalıyo.Canım tam bilmiyorum bende ama neden 2. rapor alınıyor ki ? Zaten 6 aylık rapor çıkartıyorlar. Tekrar isteniyor mu rapor emin misin ?
Aaa hadi gozun aydin bence kesn varrrr canmmm ya tabi hatirladm bennnEki Görüntüle 2713172 Kızlar beni hatırladnızmı 1 temmuzdu randevum ve ilk arananlardandm aşılama oldum Geçen hafta çarşamba günü. 14 gün sonra anlaşılır denildi bugün 10. Günümdü böyle cıktı sizde pozitifmi
Nasıl yani! tamam doğru her işlemde ilaç yazdırmak için rapor yenileniyor ama zaten 6 ay geçerli olduğundan çok kısa sürede onay geliyor. - 3 kez geçerli yi anlayamadım! 6 ay geçerli sıfırdan Rapor çıkarmak için adet sayılı mı yani 3 ile?1 işlemde bir rapor. Tekrar ilaç yazılacaksa 2. Rapora geçilmesi gerek. 3 rapor hakkın var 2.de 3.de ücret azalıyo.
Şimdi benim anladığım şu. İlaç yazıldı her aşama atlandı transfer oldu, geriye embriyo kalmadı, yeniden ilaç kullanılmaya başlanacak o zaman yeniden rapor çıkartmak gerekiyor. Böyle anladım.Nasıl yani! tamam doğru her işlemde ilaç yazdırmak için rapor yenileniyor ama zaten 6 ay geçerli olduğundan çok kısa sürede onay geliyor. - 3 kez geçerli yi anlayamadım! 6 ay geçerli sıfırdan Rapor çıkarmak için adet sayılı mı yani 3 ile?
Anlaşması yok sanırım o zaman bir anlamı olmaz mı belgelerinYaptırdığınız hastanenin sigorta ile anlaşması varsa eğer tedavi belgelerinizi hastaneye onaylatıp almanız gerekiyor. Sgk ile anlaşmamız vardır ibaresinin bulunması gerekiyor belgelerde.