Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Canım sen ne yaptın ne durumdasın?

Henüz pozitif olan yok galiba topikte. Hcg kaç canım?
3480 canım düzenli artıyor aslında hep 2 katı ama neden kese göremedik kafama takıldı gerçi belli belirsiz var dedi Ama bakalım hayırlısı

merve bi saat oncesi belime adet sancisi ve sicakligi gibi bjr duurm olurya adetken öyle oldu kendi kendine yerlesiomu acaba bi altıncı gününüz catlatmanin

Saymayın olum lan stres yapmayın.
Ben paşa paşa doğum kontrol haplarıma devam.
Simdi saydim bea pozifti koronaydi onu dusunecek hal mi kaldi ama şükür atlattim galiba iki gündür normal bisiyim yokmus gibiyim pazartesi olsada test versek corona testi artik hayatima degisiklik getirdim hcg de ovu testi de neymis biz pcr testi merak ediyoz artik hemdr negatiffff gornce seviniyoz

Saymayın olum lan stres yapmayın.
Ben paşa paşa doğum kontrol haplarıma devam.
Vallla dedikelri gibi hemsirelern iliski takvimini yaptik asilama olmadi ama ogle saatelrinde olacakti asilama o saate de is tamamlandi simdi negatifi görüp adet olunca gidicem de yeniden rapormu cikacak acaba en bastan nasl oluo asilamasi tutmayip ikinciye hazirlananlarda

Ya canısı bu raporları önden kullanıp tüpe kalmıyo mu noluyo bu bende hala netleşmedi. Onj öğren mutlaka

Pfff kızım ya

Ikinci asilama icin en bastan evrak nasl oluyor bilen arkadaslr yazabilirmi. Ben asilamama gidemedim pazartesj asilama vardi pazar korono testim pozitif ckti. Hemsire aradgmda rapor hakkin asilaman tutmamis gibi sayilir dedi adet olunca gdiicem de tup bebek unitesine gidicem dmi kafam karisti iyce

Git orda ağla beni aşılayın diye

Ya canısı bu raporları önden kullanıp tüpe kalmıyo mu noluyo bu bende hala netleşmedi. Onj öğren mutlaka
Rapor hakkon bitanesi gitti dedi ama soncta bn asilama olmadmki haci ilac icinse yine ilacm var icip vurunayim asilama yapsnlar rapor soncta ilac icin bitmedikki soncta bi bick kutu duruyo anlamadm bende gidince konusmak lazm soncta alti ayi var o raporunda

Eğer tüp raporunu azaltacaksa bu git özelde ol aşılamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…