Gözünüzü yiyimmmm nolurr bi şunu tutturun mu deyimGit orda ağla beni aşılayın diye
Iste bencede soyle dusundm madem oyle rapor azalio derseler ikinciyi alip dogru ozelde mi tup yapsam madem asilama olmus gibi sayiliosn dediya o zman birinci asilamada olsu saymalari alzm keyfmden gitmemezlk yapmadm soncta koronoyyuydumEğer tüp raporunu azaltacaksa bu git özelde ol aşılamayı.
Senin bu işi soralımbi benim topikte.Gözünüzü yiyimmmm nolurr bi şunu tutturun mu deyimula belki tutar die korona ilaclari bile kullanmadan atlattim bi agri kesici oda asirii agrim oldu parol ictm bide igne oldum dikloron baskada ilac almadmki olurda dollenirse bozulmasn canmmm evladim ana olmadan analik duygusu kör ol emi
Sor benide etiketle bakim gelim topiginj sevdiğimSenin bu işi soralımbi benim topikte.
Yani umarm oyledir canmmm benmmmsydrmkn canım çok geçmiş olsun. Bence tüp bebek raporu ayrıdır. Aşılamadaki raporun tüp bebek hakkını eksiltmez diye düşünüyorum. Devlette 3 tüp bebek hakkın var sonuçta aşılama farklı olduğu için ondan sayamazlar.
Onlar arar. Biz aranmak için çok bekledik ama seni 1 haftaya ararlar herhalde.Kızlarrrr ben kasımın 6sında evraklarımi teslim ettim beni ne zaman arayacaklar. Benim mi aramam gerekiyor
Hayır seni şu gün muayene gel diye aracaklar. Muayenede emek hoca oluyor o karar veriyor. Bana regl olunca gel dedi mesela direkt tüpe karar verildi.Teşekkür ederim. Aradıktan sonra görüşmeye gideceğim galiba sonra onaylanırsa 2 3 ay daha mı bekleyecegim
Biraz beklemek zorunda kalabilirsin canım. Şuan sadece takipli hastalara bakıyorlar diye biliyorum covid sayıları arttığı için. Bence sekreterliği arayıp bilgi al.Kızlarrrr ben kasımın 6sında evraklarımi teslim ettim beni ne zaman arayacaklar. Benim mi aramam gerekiyor
Naptin canm sen tedavin nasl gidiyorKocaeli üniversite hastanesi veya umuttepe eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor adı. Üniversite hastanesi yani devlet özel değil. Navigasyona adını yazınca direk yönlendirir sizi. İzmit'te bu hastane.
Teşekkür ederim tavsiye edebileceğiniz dr var mı orada? Randevuyu 182 verir mi , önce kadın doğuma mi gidilecek nasıl başlatıyoruz süreci??Kocaeli üniversite hastanesi veya umuttepe eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor adı. Üniversite hastanesi yani devlet özel değil. Navigasyona adını yazınca direk yönlendirir sizi. İzmit'te bu hastane.
.Tüp bebek bölümünde sadece Emek bey var. Siz ilk önce linkini vereceğim adresten randevu alırsınız Tüp bebek ilk başvuru yazıyor. İlk oraya gidiyorsunuz evrakları tamamladıktan sonra sizi Emek beye yönlendiriyorlar. Şuan pandemiden dolayı Emek hoca yeni hasta almıyor sanırım ama siz yinede randevu alırsınız en azından evrak sürecinizi halledersiniz.
Randevu linki bu
Tamam çok teşekkür ediyorumTüp bebek bölümünde sadece Emek bey var. Siz ilk önce linkini vereceğim adresten randevu alırsınız Tüp bebek ilk başvuru yazıyor. İlk oraya gidiyorsunuz evrakları tamamladıktan sonra sizi Emek beye yönlendiriyorlar. Şuan pandemiden dolayı Emek hoca yeni hasta almıyor sanırım ama siz yinede randevu alırsınız en azından evrak sürecinizi halledersiniz.
Randevu linki bu