Sgk onaylı degilse kabul edilmiyor. Lakin testt sonuclariniza gore dr uygun görürse tüp bebek diyebilir asilamaya gerek duymadan.Anlaşması yok sanırım o zaman bir anlamı olmaz mı belgelerin
Canm sana asilamada ne verdi igne mi kullndn hap mi büyüdü pazartesi bnde gdiicem bkalm büyümus mu yumoslar igneye baslamadi bnde letu verdiyarin son bir gn ara ver pzrtsi gel dediEvet somradan aklıma geldi muhtemelen öyle bir hafta snra deneyeyim tekrar
Ben anlamadım bu durumu gerçektenŞimdi benim anladığım şu. İlaç yazıldı her aşama atlandı transfer oldu, geriye embriyo kalmadı, yeniden ilaç kullanılmaya başlanacak o zaman yeniden rapor çıkartmak gerekiyor. Böyle anladım.
chagiless sen de bi kaç kez rapor almıştın sanırım. Doğru mu anlamışım? Yani 1 rapor 1 tedavi için. 6 ay geçerliliği mühim değil?
Senin için değil canım. Embriyon biterse tekrar başlamak gerekirse tekrar ilaç gerekirse diyorum.Ben anlamadım bu durumu gerçektenBenim 7 adet dondurulmuş embriyom var tekrar rapora ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum. Ama 10 gün sonra gidicem bir sorarım merak ettim. Çok saçma olur tekrar rapor çıkarılması. Zaten transferde 1. Deneme raporu çıkıyor.
Anladım canım.Senin için değil canım. Embriyon biterse tekrar başlamak gerekirse tekrar ilaç gerekirse diyorum.
Zaten rapor dediğimiz şey ilaç listesi. O liste ücretsiz olmuş oluyor 6 ay içinde tedaviye başlamak gerekiyor. 1 tedavi için rapor yani aynı ilaçlar bi kere alınabiliyor Ve tek sefer indirim oluyor. Sonra yeniden rapor çıkarmak gerekiyor. Ben bi kere aldım rapor şükür ikiye gerek kalmadı ama artısı özelde başlamam oldu sanırımŞimdi benim anladığım şu. İlaç yazıldı her aşama atlandı transfer oldu, geriye embriyo kalmadı, yeniden ilaç kullanılmaya başlanacak o zaman yeniden rapor çıkartmak gerekiyor. Böyle anladım.
chagiless sen de bi kaç kez rapor almıştın sanırım. Doğru mu anlamışım? Yani 1 rapor 1 tedavi için. 6 ay geçerliliği mühim değil?
Dondurulmuşun varsa tekrar rapora gerek yok transfer ücreti ödersin sadeceBen anlamadım bu durumu gerçektenBenim 7 adet dondurulmuş embriyom var tekrar rapora ihtiyaç yoktur diye düşünüyorum. Ama 10 gün sonra gidicem bir sorarım merak ettim. Çok saçma olur tekrar rapor çıkarılması. Zaten transferde 1. Deneme raporu çıkıyor.
Ah taze anne meme vermeye kalkmışken bize mesaj da yazarmış.Zaten rapor dediğimiz şey ilaç listesi. O liste ücretsiz olmuş oluyor 6 ay içinde tedaviye başlamak gerekiyor. 1 tedavi için rapor yani aynı ilaçlar bi kere alınabiliyor Ve tek sefer indirim oluyor. Sonra yeniden rapor çıkarmak gerekiyor. Ben bi kere aldım rapor şükür ikiye gerek kalmadı ama artısı özelde başlamam oldu sanırım
Ah taze anne meme vermeye kalkmışken bize mesaj da yazarmış.
Aslansın kaplansın yaparsın.anca fırsat buluyorum valla ruh halim profilde saklı ama burasız da olmuyo. Darısı size uykusuzluk neyse de emzirme daha yorucu içimi çekiyo sanki
Zaten öyle, ilaç yazdırabilmek için mevcutta 6 ay onaylı rapor üzerinden her tekrar işlemde 2-3 gün içinde onaylanarak devam ediyor. Max. 3 kez demeniz karışıklığa sebep oldu.Şimdi benim anladığım şu. İlaç yazıldı her aşama atlandı transfer oldu, geriye embriyo kalmadı, yeniden ilaç kullanılmaya başlanacak o zaman yeniden rapor çıkartmak gerekiyor. Böyle anladım.
İnşallah burda beraber büyütcez şimdi acemi acemi bişeyler yapıyorum dha araştırma evresine geçmedim sonra burdaym bi dha hep beraber büyütcezAslansın kaplansın yaparsın.sağlıkla büyüsün inşallah bebiş. Bu günlerin yorgunluğunu kahkahalarla çıkarın hep beraber bi kaç ay sonra.
Siz 1 kere umuttepede deneyip sonra özele mi geçtiniz ? 2. denemede hamile mi kaldınız ? Birde özelde nerde yaptırdınız ? Çok soru sordum ama merak ettimDondurulmuşun varsa tekrar rapora gerek yok transfer ücreti ödersin sadece
Umuttepe değildi galiba onun.Siz 1 kere umuttepede deneyip sonra özele mi geçtiniz ? 2. denemede hamile mi kaldınız ? Birde özelde nerde yaptırdınız ? Çok soru sordum ama merak ettim
Hayr ben raporu alıp direk özele geçtim üç deneme de tuttu ilk ikisi düşük oldu. Başka yerden çıkardım ben raporu bu arada ama işleyiş her yerde aynıSiz 1 kere umuttepede deneyip sonra özele mi geçtiniz ? 2. denemede hamile mi kaldınız ? Birde özelde nerde yaptırdınız ? Çok soru sordum ama merak ettim
Teşekkür ederimHayr ben raporu alıp direk özele geçtim üç deneme de tuttu ilk ikisi düşük oldu. Başka yerden çıkardım ben raporu bu arada ama işleyiş her yerde aynı
Önce letu verdi sadece 2 gün içtim ertesi gün çağardı gonalf almam istendi iğneye başladm 2 iğneden snra çarşamba kontrole çağrıldım 2 gün dha iğneye devam dedler cumartesi son iğne o gece saat 24:00 da çatlagma iğnemi vurdum. Pazartesine aşılama olcaksn denildi. İlk aşılamamda anestezi uggulanmştı hiç bişy anlamamştım bu canlı pşdugundan çok acı cektm hatta benden önce girenler yürüyerek cıktı bni sandalyede odaya taşıdılar çok ağrım olduCanm sana asilamada ne verdi igne mi kullndn hap mi büyüdü pazartesi bnde gdiicem bkalm büyümus mu yumoslar igneye baslamadi bnde letu verdiyarin son bir gn ara ver pzrtsi gel dedi
Aa neden o kadar ağrı oldu ki?Önce letu verdi sadece 2 gün içtim ertesi gün çağardı gonalf almam istendi iğneye başladm 2 iğneden snra çarşamba kontrole çağrıldım 2 gün dha iğneye devam dedler cumartesi son iğne o gece saat 24:00 da çatlagma iğnemi vurdum. Pazartesine aşılama olcaksn denildi. İlk aşılamamda anestezi uggulanmştı hiç bişy anlamamştım bu canlı pşdugundan çok acı cektm hatta benden önce girenler yürüyerek cıktı bni sandalyede odaya taşıdılar çok ağrım oldu
Bnde pazartesi gittimadetn 3. Gunuydu letu verdi bugun son pazar icme dedi ignelerimi yazdialr aldm aslnda ama baslatmadi bu pazartesi tekrar gidecegm. Sanirim yumurtanin buyume durumuna bagli igneye başlatır bn kilo verdm ve krndilignden buyuyor suan gecen ayda gorusmeye cagirdiginda emek hoca buyuyor yumurtan desteksz. Demisti zaten. Bakalim letu ne kadr buyuttu yumoslari pazartesi gorecegiz.Önce letu verdi sadece 2 gün içtim ertesi gün çağardı gonalf almam istendi iğneye başladm 2 iğneden snra çarşamba kontrole çağrıldım 2 gün dha iğneye devam dedler cumartesi son iğne o gece saat 24:00 da çatlagma iğnemi vurdum. Pazartesine aşılama olcaksn denildi. İlk aşılamamda anestezi uggulanmştı hiç bişy anlamamştım bu canlı pşdugundan çok acı cektm hatta benden önce girenler yürüyerek cıktı bni sandalyede odaya taşıdılar çok ağrım oldu
Bilmiyorum di oluyormuş bazı hastalara ama 3 kişiden bana oldu. Çatalda iken bekleme esnasında size takılan alet şiddetli ağrı yapıyor belki o aleti bende fazla beklettiler bilmiyorum çıkarıldıgında baş dönmesi kusma göz kararması oldu ve adet sancısının 2 katını çektim eşimin elleri tırnakladıgımı biliyorum yarm saat snra ağrm dinmeye başladı.Aa neden o kadar ağrı oldu ki?