Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Yaaa hadi insalalhhh bol bol kaliteli yumos toplnsn insallah

Evet işte o evrak sgk onaylı olması gerekiyormuş. Özele yaptırmıştım aradım sordum doktora biz sgk onaylı değiliz dedi yani aşılamam geçersiz sayıldı

Evet işte o evrak sgk onaylı olması gerekiyormuş. Özele yaptırmıştım aradım sordum doktora biz sgk onaylı değiliz dedi yani aşılamam geçersiz sayıldı
Hayirlisi olsn bndada vardir bi hayir bakarsn bu asilaman tutar tup bebege gerek kalmaz

Kacta gorusmen acaba sana ne diyecek
Saat 1 deydi görüştüm ama eşimin önce tese ameliyatı olması gerekiyomuş canlı sperm hücresi çıkarsa başlıycakmış tüp bebeğe eşimin fsh hormonu yüksek bu durumda çıkmama olasılığıda varmış haftaya ameliyat günü verilir dedi geldik işte bilmiyorm ne olcak inşallah canlı sperm hücreai çıkar ya bu durumda olan varmı

Bilgim yok inşallah bulunur.

Aynı durum bizdede oldu vitamin verdi doktor 15 gun kullandı eşim 3 tane canlı çıkış oldu ve onay verdiler bu gün başladık iğnelere Rabbim inşallah sizlerinde yardımcısı olsun üzülmeyin inşallah çıkar

Anladım canım. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah tüp bebeğe kalmadan aşılamayla hamile kalırsın

Insllah bulunur bi arkadasmn esinde canli sperm yoktu dr ona ilac ve takviyede horoz yemesini demis bizde sasirmistik ama dolgal koy horozu ve arisutu propolis hambal karisimi onermisti sonraki randevuda hc canli sperm olmayan adamda spermler canalndi cok sayida olmasada. Ama tup bebek icin ywtti suan kizi var. Ve uc donmus embriyosu var umarm Surec sizin icin cok guzel gecer ve esinin kat kat artar spermleri

Emek hoca matofin yazdimi yada baska seker ilaci bnm sekerm yok insulin direncm de normal ama bunu verdi benniki gundur coknkotuyum ne yesem geliyor baskm dönüyor halszm buyuk tansiyonm firlamis küçük düşmüş dunden beri hic bisi yiyemedm yedigm geldi. Bugun icmedm ama hala cok kotuyum serumlarla duruyorm ayakta boyle olan varmi

Bana bi ilaç yazmadı bizimki ameliyattn sonra belli olcak ama şeker ilçları ilk kullanımda bu yan etkileri yapıyor aşırı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli tokluk hissi miğden şiş gibi böyle çok yemek yemişsin şişmişsin gibi oluyor çıkarsanda bi şişlik oluyor

Tansiyonumu alt üst etti toplayamiyorm kendimi buyuk olan firlamis küçük olan düşmüş cikarmak icin ugrassak buyuk daha firliyor düşersek düşük cok dusuyor serumlarla ayaktayim cok kotuyum hic yaramadi bana bu ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…