Yaaa hadi insalalhhh bol bol kaliteli yumos toplnsn insallahCanım öncelikle hayırlısı olsunİnşallah aşılamayla bebeğine kavuşursun ☺ Dosya sende kalıyor. Her gittiğinde yanında bulunsun ordan takip ediyorlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Yarın yatış işlemlerimi yaptırıcaz cumada opu yapılcak ☺
Amiinn canım çok teşekkür ederimYaaa hadi insalalhhh bol bol kaliteli yumos toplnsn insallah
Hadi gözün aydın canımIki kez asilama olacak banada şeker hapi folik asit yazdi haftaya rapor cikmis olacak igneler yazilacak adetin ilk gunu lekelnmeye basladiktan sonra randevu al gel dedi
Neden dosyayı geri veriyorlarkiDosya onalrda kalmiyormu geri verdiler bize sonradan dank etti neden verdiler diyebirde cagirdiklarnda rahim filminin cd si yaninizda olsn
Tskler cnmmmHadi gözün aydın canım
Hadi gözün aydinKızlarrrr benide aradılar bugün yarın görüşmeye bekliyorlar
Yanimizda getirip goturecekmisiz zaten rapor icin karar verilmis oluyorya ondna galibaNeden dosyayı geri veriyorlarki
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydin
Kacta gorusmen acaba sana ne diyecekKızlarrrr benide aradılar bugün yarın görüşmeye bekliyorlar
Evet işte o evrak sgk onaylı olması gerekiyormuş. Özele yaptırmıştım aradım sordum doktora biz sgk onaylı değiliz dedi yani aşılamam geçersiz sayıldıDaha önce aşılama yaptırdığın yerden evrak alma imkanın yok muydu canım ? Bende özelde 2 kez aşılama yaptırmıştım. Evrakları hazırlarken tekrar gidip yapan doktor işlem için evrak istemiştim. O evrakla tüp bebeğe geçebildik.
Hayirlisi olsn bndada vardir bi hayir bakarsn bu asilaman tutar tup bebege gerek kalmazEvet işte o evrak sgk onaylı olması gerekiyormuş. Özele yaptırmıştım aradım sordum doktora biz sgk onaylı değiliz dedi yani aşılamam geçersiz sayıldı
Saat 1 deydi görüştüm ama eşimin önce tese ameliyatı olması gerekiyomuş canlı sperm hücresi çıkarsa başlıycakmış tüp bebeğe eşimin fsh hormonu yüksek bu durumda çıkmama olasılığıda varmışKacta gorusmen acaba sana ne diyecek
Bilgim yok inşallah bulunur.Saat 1 deydi görüştüm ama eşimin önce tese ameliyatı olması gerekiyomuş canlı sperm hücresi çıkarsa başlıycakmış tüp bebeğe eşimin fsh hormonu yüksek bu durumda çıkmama olasılığıda varmışhaftaya ameliyat günü verilir dedi geldik işte bilmiyorm ne olcak inşallah canlı sperm hücreai çıkar ya bu durumda olan varmı
Saat 1 deydi görüştüm ama eşimin önce tese ameliyatı olması gerekiyomuş canlı sperm hücresi çıkarsa başlıycakmış tüp bebeğe eşimin fsh hormonu yüksek bu durumda çıkmama olasılığıda varmışhaftaya ameliyat günü verilir dedi geldik işte bilmiyorm ne olcak inşallah canlı sperm hücreai çıkar ya bu durumda olan varmı
Anladım canım. Vardır bunda da bir hayır. İnşallah tüp bebeğe kalmadan aşılamayla hamile kalırsınEvet işte o evrak sgk onaylı olması gerekiyormuş. Özele yaptırmıştım aradım sordum doktora biz sgk onaylı değiliz dedi yani aşılamam geçersiz sayıldı
Insllah bulunur bi arkadasmn esinde canli sperm yoktu dr ona ilac ve takviyede horoz yemesini demis bizde sasirmistik ama dolgal koy horozu ve arisutu propolis hambal karisimi onermisti sonraki randevuda hc canli sperm olmayan adamda spermler canalndi cok sayida olmasada. Ama tup bebek icin ywtti suan kizi var. Ve uc donmus embriyosu varSaat 1 deydi görüştüm ama eşimin önce tese ameliyatı olması gerekiyomuş canlı sperm hücresi çıkarsa başlıycakmış tüp bebeğe eşimin fsh hormonu yüksek bu durumda çıkmama olasılığıda varmışhaftaya ameliyat günü verilir dedi geldik işte bilmiyorm ne olcak inşallah canlı sperm hücreai çıkar ya bu durumda olan varmı
Bana bi ilaç yazmadı bizimki ameliyattn sonra belli olcak ama şeker ilçları ilk kullanımda bu yan etkileri yapıyor aşırı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli tokluk hissi miğden şiş gibi böyle çok yemek yemişsin şişmişsin gibi oluyor çıkarsanda bi şişlik oluyorEmek hoca matofin yazdimi yada baska seker ilaci bnm sekerm yok insulin direncm de normal ama bunu verdi benniki gundur coknkotuyum ne yesem geliyor baskm dönüyor halszm buyuk tansiyonm firlamis küçük düşmüş dunden beri hic bisi yiyemedm yedigm geldi. Bugun icmedm ama hala cok kotuyum serumlarla duruyorm ayakta boyle olan varmi
Tansiyonumu alt üst etti toplayamiyorm kendimi buyuk olan firlamis küçük olan düşmüş cikarmak icin ugrassak buyuk daha firliyor düşersek düşük cok dusuyor serumlarla ayaktayim cok kotuyum hic yaramadi bana bu ilacBana bi ilaç yazmadı bizimki ameliyattn sonra belli olcak ama şeker ilçları ilk kullanımda bu yan etkileri yapıyor aşırı mide bulantısı baş dönmesi halsizlik sürekli tokluk hissi miğden şiş gibi böyle çok yemek yemişsin şişmişsin gibi oluyor çıkarsanda bi şişlik oluyor