Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

sağol canım malesef gittim ama bir neden söylemedi olabilir dedi şeker ilacı yazdı bu sefer bende polikistik var diye bu sefer böyle deneyeceğiz dedi dondurulmuştu 3 tane daha embriyom var onları deneyeceğiz inşallah olur
geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin. Şeker olursa düşükmü oluyormuş anlamadım bende gizli şeker çıkmıştı ondan soruyorum

aynen canım benimde donduruldu amh kaçtı senin yumurtaların toplandı mı benim 21 yumurtam toplanmıştı yumurta toplamadan 1 sonraki adette gittim rahmi hazırlayıp 10 gün sonra trasfer ettiler
Amh değerim 12.09 du. Yumurta toplama işlemi yapılmadı henüz yarın 2. kontrolüm var hormon testi yapılacak. Haftaya yapılır dedi Emek hoca toplama işlemi. Peki adet söktürücü mü verdi doktor transfer öncesinde. Düzensizlik oluyor bizde pco olduğu için o yüzden soruyorum.

Asilamadan benm de yok ama hic belli olamz umarm sevinenlerden oluruz bi baslayalim nasipse olur rabbim hiv birseye birakmadan kendiligindrn nasip eder insallah hepimize
Bn tüp bebege heves etmiştim çünkü 4 yıldır cocuk bkliyorum aşılamanın yüzde 50 ihtimali varken tekrar sşılsma sürecine girmek bana 1 yıl dha kaybettirecek. Zaman uzadıkca daha geriliyorum. Tek duam aşılamamın tutması... seninde iki kez aşılaman olcak başka türlü tüp yapmıyor

Bn tüp bebege heves etmiştim çünkü 4 yıldır cocuk bkliyorum aşılamanın yüzde 50 ihtimali varken tekrar sşılsma sürecine girmek bana 1 yıl dha kaybettirecek. Zaman uzadıkca daha geriliyorum. Tek duam aşılamamın tutması... seninde iki kez aşılaman olcak başka türlü tüp yapmıyor
Hayirlisi olsn ne yapalm umarm asilamamz tutar rabbim verecek olduktan sonra kac tup deneyip tutmayanalr var

Pcos olanlarda söktürücü verebilirler yoksa zman olark zor belli olmuyorki bizimkinin ne zaman gelecegi

Şimdi eve geldim. Ben iki aşılama olmuştum iki ayrı doktora. Fakat aşılamalardan biri geçersiz sayıldı SGK onaylı olması gerekiyormuş. Ve iki aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyormuş bendede biri geçerli oldugu için aşılama için randevu oluşturdu 21 ekime. Hayırlısı buymuş umarım aşılama tutar hiç ümidim yok ama...
Daha önce aşılama yaptırdığın yerden evrak alma imkanın yok muydu canım ? Bende özelde 2 kez aşılama yaptırmıştım. Evrakları hazırlarken tekrar gidip yapan doktor işlem için evrak istemiştim. O evrakla tüp bebeğe geçebildik.

Evet canım 22 temmuzda vermişsin inşallah aşılaman tutar hamiş olduğun haberinede burdan yazarsın.Şimdi ben 14 temmuzda verdim beni neden aramadılar yaaaaa bende bi sorun yok eşim azosperm demiştim daha önce ameliyat diyemi erteliyorlar ya hastanede açmıyor arıyorum sürekli yaş 23 acaba yaştan dolayımı bekletiyorlar ya bilgisi olan varmı acaba

Evet canım 22 temmuzda vermişsin inşallah aşılaman tutar hamiş olduğun haberinede burdan yazarsın.Şimdi ben 14 temmuzda verdim beni neden aramadılar yaaaaa bende bi sorun yok eşim azosperm demiştim daha önce ameliyat diyemi erteliyorlar ya hastanede açmıyor arıyorum sürekli yaş 23 acaba yaştan dolayımı bekletiyorlar ya bilgisi olan varmı acaba
Öncelik neye gore inan bnde bilmiyorm ama yas olabilir canm evlilik yili olabilir bn 30 olcam 26snda bu ayin evlilik yilim 2016

Amh değerim 12.09 du. Yumurta toplama işlemi yapılmadı henüz yarın 2. kontrolüm var hormon testi yapılacak. Haftaya yapılır dedi Emek hoca toplama işlemi. Peki adet söktürücü mü verdi doktor transfer öncesinde. Düzensizlik oluyor bizde pco olduğu için o yüzden soruyorum.
senin baya yüksek amh canım polikistik var baya bende düzensizlik yoktu adetlerim en fazla 5 gün gecikir bana söktürücü vermedi o yüzden sanıırm

senin baya yüksek amh canım polikistik var baya bende düzensizlik yoktu adetlerim en fazla 5 gün gecikir bana söktürücü vermedi o yüzden sanıırm
Anladım canım teşekkür ederim ☺️ Evet benim değerim yüksek ne zaman geleceği belli olmuyor adetin bazen 2-2.5 ay bekliyorum 😔

Iki kez asilama olacak banada şeker hapi folik asit yazdi haftaya rapor cikmis olacak igneler yazilacak adetin ilk gunu lekelnmeye basladiktan sonra randevu al gel dedi

Dosya onalrda kalmiyormu geri verdiler bize sonradan dank etti neden verdiler diye 😂birde cagirdiklarnda rahim filminin cd si yaninizda olsn

Dosya onalrda kalmiyormu geri verdiler bize sonradan dank etti neden verdiler diye 😂birde cagirdiklarnda rahim filminin cd si yaninizda olsn
Canım öncelikle hayırlısı olsun 🙏 İnşallah aşılamayla bebeğine kavuşursun ☺️ Dosya sende kalıyor. Her gittiğinde yanında bulunsun ordan takip ediyorlar. Benimde bugün kontrolüm vardı. Yarın yatış işlemlerimi yaptırıcaz cumada opu yapılcak ☺️

X