Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Tansiyonumu alt üst etti toplayamiyorm kendimi buyuk olan firlamis küçük olan düşmüş cikarmak icin ugrassak buyuk daha firliyor düşersek düşük cok dusuyor serumlarla ayaktayim cok kotuyum hic yaramadi bana bu ilac
Canım bir arayıp sor bence belkide sana dokunmuştur ilaç. Bana hiç yazmamıştı o ilaçtan. Sadece vitamin kullanıyorum innate adı.
Bu arada bana dua edin kızlar cuma opu işlemim oldu 29 yumurta toplandı. 20’si döllenmiş. Çarşamba günü kaç kaliteli embriyo oluştu ve kaç tane dondurulacak onu öğreniceğiz. Çok stresliyim dua edin nolur 🙏

Canım bir arayıp sor bence belkide sana dokunmuştur ilaç. Bana hiç yazmamıştı o ilaçtan. Sadece vitamin kullanıyorum innate adı.
Bu arada bana dua edin kızlar cuma opu işlemim oldu 29 yumurta toplandı. 20’si döllenmiş. Çarşamba günü kaç kaliteli embriyo oluştu ve kaç tane dondurulacak onu öğreniceğiz. Çok stresliyim dua edin nolur 🙏
İnşallh olumlu sonuçlanır canım rabbim gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah banada dua edin perşembe tese ameliyatmız vae inşallah kaliteli sperm çıkar 🤲

Masallahhhh canmm sayin cok iyi insalalh yumoslar guzelce evrelerini tamamlar ve annesine tutunur stres yapma sakinnn olmaya bak canm

İnşallh olumlu sonuçlanır canım rabbim gönlüne göre versin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah banada dua edin perşembe tese ameliyatmız vae inşallah kaliteli sperm çıkar 🤲
İnşallah canım teşekkür ederim 🙏 Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah herşey olumlu olur sizin içinde. Sabah akşam keçiboynuzu pekmezli süt içir eşine çok faydalı oda.

Ballı ceviz fındık zentinyağında beklemiş kuru incir keçiboynuzu pekmezi yediriyorum birde doktorun yazdığı vitamin var inşallah faydası olur

İlk aşılamam olumsuz sonuçlandı - 2. aşılama için ilaç kullanıma başladım/ SGK raporlu Bahçecik Tüp Merkezi fiyat 7,600 lerde. 2.aşılama sonrası tutmazsa 1 tüpüde burda deneyim Bahçeciye geçmeye niyetliyim

İlk aşılamam olumsuz sonuçlandı - 2. aşılama için ilaç kullanıma başladım/ SGK raporlu Bahçecik Tüp Merkezi fiyat 7,600 lerde. 2.aşılama sonrası tutmazsa 1 tüpüde burda deneyim Bahçeciye geçmeye niyetliyim
Hayirlisi olsn bendr yarinn ilk asilama icin ilac yazdirmaya gidecegm size neler verilmisti ve ne kadr tutmustu 😊

Hayirlisi olsn bendr yarinn ilk asilama icin ilac yazdirmaya gidecegm size neler verilmisti ve ne kadr tutmustu 😊
İlk aşılamada 2 adet Gonal F+1Çatlatma İğnesi+1 Letu aldırdılar. 670 TL verdim toplam.

Gonal F i 37,5 kullandım ilk aşılama süreç boyu o yüzden 1 paketi hiç açmamıştım bile. Bu İkinci aşılamada sadece Çatlatma İğnesi yazdırdım, oda 42 TL.

Merhaba kızlar.İki aşılamamı Umuttepe’de yaptırdım.Şimdi tüp bebek için rapor alacağım Özelde yaptırmayı düşünüyoruz toplamam gereken belgeler neler acaba ? Ve rapor dışarıda yaptıracağım için hemen çıkar mı?

İlk aşılamada 2 adet Gonal F+1Çatlatma İğnesi+1 Letu aldırdılar. 670 TL verdim toplam.

Gonal F i 37,5 kullandım ilk aşılama süreç boyu o yüzden 1 paketi hiç açmamıştım bile. Bu İkinci aşılamada sadece Çatlatma İğnesi yazdırdım, oda 42 TL.
626 tl ye aldm bende canm catlatma ve iki gonal f 450 lik umarm bu ay yumurtlamayi yakaladk degerlendirdik gerek kalmaz da hamis kalirim ❣️🙏

Emek hoca matofin yazdimi yada baska seker ilaci bnm sekerm yok insulin direncm de normal ama bunu verdi benniki gundur coknkotuyum ne yesem geliyor baskm dönüyor halszm buyuk tansiyonm firlamis küçük düşmüş dunden beri hic bisi yiyemedm yedigm geldi. Bugun icmedm ama hala cok kotuyum serumlarla duruyorm ayakta boyle olan varmi
banada yazdı canım 500 mg lık ilk gebeliğim kimyasal olduğu için yazdı ama bende pko var şeker insülin normal ama sende de pko vardır

Kızlar merhaba, son durumlar nedir, neler yaptınız ? Geçen hafta opu işlemim oldu benim. Embriyolarım donduruldu kasımda inşallah transfer olacak 🙏

X