geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin. Şeker olursa düşükmü oluyormuş anlamadım bende gizli şeker çıkmıştı ondan soruyorumsağol canım malesef gittim ama bir neden söylemedi olabilir dedi şeker ilacı yazdı bu sefer bende polikistik var diye bu sefer böyle deneyeceğiz dedi dondurulmuştu 3 tane daha embriyom var onları deneyeceğiz inşallah olur
Amh değerim 12.09 du. Yumurta toplama işlemi yapılmadı henüz yarın 2. kontrolüm var hormon testi yapılacak. Haftaya yapılır dedi Emek hoca toplama işlemi. Peki adet söktürücü mü verdi doktor transfer öncesinde. Düzensizlik oluyor bizde pco olduğu için o yüzden soruyorum.aynen canım benimde donduruldu amh kaçtı senin yumurtaların toplandı mı benim 21 yumurtam toplanmıştı yumurta toplamadan 1 sonraki adette gittim rahmi hazırlayıp 10 gün sonra trasfer ettiler
Bn tüp bebege heves etmiştim çünkü 4 yıldır cocuk bkliyorum aşılamanın yüzde 50 ihtimali varken tekrar sşılsma sürecine girmek bana 1 yıl dha kaybettirecek. Zaman uzadıkca daha geriliyorum. Tek duam aşılamamın tutması... seninde iki kez aşılaman olcak başka türlü tüp yapmıyorAsilamadan benm de yok ama hic belli olamz umarm sevinenlerden oluruz bi baslayalim nasipse olur rabbim hiv birseye birakmadan kendiligindrn nasip eder insallah hepimize
Hayirlisi olsn ne yapalm umarm asilamamz tutar rabbim verecek olduktan sonra kac tup deneyip tutmayanalr varBn tüp bebege heves etmiştim çünkü 4 yıldır cocuk bkliyorum aşılamanın yüzde 50 ihtimali varken tekrar sşılsma sürecine girmek bana 1 yıl dha kaybettirecek. Zaman uzadıkca daha geriliyorum. Tek duam aşılamamın tutması... seninde iki kez aşılaman olcak başka türlü tüp yapmıyor
HaklısınnPcos olanlarda söktürücü verebilirler yoksa zman olark zor belli olmuyorki bizimkinin ne zaman gelecegi
Daha önce aşılama yaptırdığın yerden evrak alma imkanın yok muydu canım ? Bende özelde 2 kez aşılama yaptırmıştım. Evrakları hazırlarken tekrar gidip yapan doktor işlem için evrak istemiştim. O evrakla tüp bebeğe geçebildik.Şimdi eve geldim. Ben iki aşılama olmuştum iki ayrı doktora. Fakat aşılamalardan biri geçersiz sayıldı SGK onaylı olması gerekiyormuş. Ve iki aşılama yapmadan tüp bebek yapılmıyormuş bendede biri geçerli oldugu için aşılama için randevu oluşturdu 21 ekime. Hayırlısı buymuş umarım aşılama tutar hiç ümidim yok ama...
Ne zamam vermiştin evrakları 22 temmuz die hatırlıyorum ama doğrumuBu sabah canm
Evet canım 22 temmuzda vermişsin inşallah aşılaman tutar hamiş olduğun haberinede burdan yazarsın.Şimdi ben 14 temmuzda verdim beni neden aramadılar yaaaaa bende bi sorun yok eşim azosperm demiştim daha önce ameliyat diyemi erteliyorlar ya hastanede açmıyor arıyorum sürekli yaş 23 acaba yaştan dolayımı bekletiyorlar ya bilgisi olan varmı acabaBu sabah canm
Öncelik neye gore inan bnde bilmiyorm ama yas olabilir canm evlilik yili olabilir bn 30 olcam 26snda bu ayin evlilik yilim 2016Evet canım 22 temmuzda vermişsin inşallah aşılaman tutar hamiş olduğun haberinede burdan yazarsın.Şimdi ben 14 temmuzda verdim beni neden aramadılar yaaaaa bende bi sorun yok eşim azosperm demiştim daha önce ameliyat diyemi erteliyorlar ya hastanede açmıyor arıyorum sürekli yaş 23 acaba yaştan dolayımı bekletiyorlar ya bilgisi olan varmı acaba
Dogruu dogruuNe zamam vermiştin evrakları 22 temmuz die hatırlıyorum ama doğrumu
Olabilir demekki ben yaş 23 6 yıl bitti evliliğime 2014 evlilik yılım yarın birdaha arayayım hasteneyi düşünmekten uyuyamıyorumÖncelik neye gore inan bnde bilmiyorm ama yas olabilir canm evlilik yili olabilir bn 30 olcam 26snda bu ayin evlilik yilim 2016
hayır bende polikstik over olduğu için fazla yumurtlamam oluyor diye yazdı nu ilacıgeçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin. Şeker olursa düşükmü oluyormuş anlamadım bende gizli şeker çıkmıştı ondan soruyorum
Bendede fazla yumurtlama oluyormuş şeker mi var dedi testlerde sınırda çıkmıştı şekerim bi jaö yıl önceki dahiliye muaynemde gizli şeker var demişlerdihayır bende polikstik over olduğu için fazla yumurtlamam oluyor diye yazdı nu ilacı
senin baya yüksek amh canım polikistik var baya bende düzensizlik yoktu adetlerim en fazla 5 gün gecikir bana söktürücü vermedi o yüzden sanıırmAmh değerim 12.09 du. Yumurta toplama işlemi yapılmadı henüz yarın 2. kontrolüm var hormon testi yapılacak. Haftaya yapılır dedi Emek hoca toplama işlemi. Peki adet söktürücü mü verdi doktor transfer öncesinde. Düzensizlik oluyor bizde pco olduğu için o yüzden soruyorum.
Anladım canım teşekkür ederimsenin baya yüksek amh canım polikistik var baya bende düzensizlik yoktu adetlerim en fazla 5 gün gecikir bana söktürücü vermedi o yüzden sanıırm
Canım öncelikle hayırlısı olsunDosya onalrda kalmiyormu geri verdiler bize sonradan dank etti neden verdiler diyebirde cagirdiklarnda rahim filminin cd si yaninizda olsn