Aynn pcos var sadece sorn oalrak bende ama sekr insilun dorencm normal seviyede ama beni mahvetti dun igneleri yazdirmaua gittim yarim yarim ic dedi ayni olursan ceyrek ceyrek ic dedi ennson sandm yala yala birak diyecekbanada yazdı canım 500 mg lık ilk gebeliğim kimyasal olduğu için yazdı ama bende pko var şeker insülin normal ama sende de pko vardır
Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkKızlar merhaba, son durumlar nedir, neler yaptınız ? Geçen hafta opu işlemim oldu benim. Embriyolarım donduruldu kasımda inşallah transfer olacak
Rabbim ol der olur Allahtan hic bir zman umut tukenmez cuma nin yüzü suyu hürmetine sana ve isteyen herkese nasip etsin rabbim. Bnm arkadasiminda esinde sifirdi sperm emsey hast de tedavi oldu ikiside biraz cnlandiedilar istersen bi toplayinca kndini ora ilede görüşün gerekirse bn dr ismi falnda sorarm arkadasima. Üzülmemek elde degil biliyorum. Rabbim duysun sesimizi bugunki sela ezan arası kuran okummamda dua edecegim eşine. Ismi ne esinin ismine edeyimMrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Canım çok üzüldüm gerçektenMrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Bana hiç dokunmadı canım normal içiyorum sabah akşam bir tane sorun olmuyorAynn pcos var sadece sorn oalrak bende ama sekr insilun dorencm normal seviyede ama beni mahvetti dun igneleri yazdirmaua gittim yarim yarim ic dedi ayni olursan ceyrek ceyrek ic dedi ennson sandm yala yala birak diyeceken az ictgnde bile etkilenirsen birak dedi
Beni yerle bir etti tansiyon yerinden oyandi kusma vs cok sersmletti cnm yaBana hiç dokunmadı canım normal içiyorum sabah akşam bir tane sorun olmuyor
Canım teseden başka bi işlem daha vardı ondan deneseniz olur belki.Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Canım Sperm bulmak için en son Mikro tese yapıyorlar ve ameliyatta çıkmazsa herşey başa dönüyor. Yani gerçekçi olmak gerekirse son işlem ameliyatla sperm aramak. Sperm bulunmadığı durumlarda Rosiye geçilir, hücre toplandıysa eğer onun seviyelerine bakılır ve şansınızı Roside deneyebilirsiniz.Canım teseden başka bi işlem daha vardı ondan deneseniz olur belki.Madamoisellee izlenebilecek yollar konusunda bu arkadaşa yardımcı olur musun?
Canım hemen karamsarlığa kapılma. Eşin hangi sebeple Azospermiydi öncelikle öğrenebilirmiyim?Mrb canım benim için bitti çocuk hayal bile değil artıkameliytta çıkış olmadı. Rabbim sizin emklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun inşllh
Aşılama oldunuzmu bn pazartesi olucamİlk aşılamada 2 adet Gonal F+1Çatlatma İğnesi+1 Letu aldırdılar. 670 TL verdim toplam.
Gonal F i 37,5 kullandım ilk aşılama süreç boyu o yüzden 1 paketi hiç açmamıştım bile. Bu İkinci aşılamada sadece Çatlatma İğnesi yazdırdım, oda 42 TL.
İnfertiliteden vermediler mi?Aşılama için randevu alınmıyormu banacrandevu oluşturulmadı
Tmm cnm aradım açtılar aşılama için randevu verlmiyormuş direk aşılamaya alıyoruz dedilerİnfertiliteden vermediler mi?
Umuttepede ilk deneme 1500 civarı. Benim ilaçlar 2300 tuttu. Burda Emek Hoca var o yapıyor.Merhaba arkadaşlar.esim azospermi 1 2 hafta icinde ameliyat olcak Melih Culha 'da .. bizim biraz riskli esim hemofili hastası kanamasi durmayabilir korkumuz var. Bundan sonra ki süreç tup bebek bize onerebileceginiz iyi bir doktor varmı. Raporumuz var fiyat ne kadar oluyor ?
Ayy cok tesekkr ederim uzun surec bizi bekliyorUmuttepede ilk deneme 1500 civarı. Benim ilaçlar 2300 tuttu. Burda Emek Hoca var o yapıyor.