Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar merhaba. Emek hocada Aralık ayında aşılamam olmuştu Ve tutmamıştı daha sonra pandemi derken gidemedik bir türlü ve bu ay gidelim artık diye düşünürken hamile haberimi aldım bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şunu bir kez daha anladım ki Allah herşeyi vaktinde saatinde veriyor. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Yarın doktor kontrolüne gideceğim herşey yolunda ise ilk aşılamadan kalan fostimon mevcut elimde ihtiyacı olana verebilirim.
Hayırlı olsun ne güzel sürpriz yapmış miniğin. Sağlıkla gelsin canım 💕çok sevindim

İlaçlarım dolapta bekliyor başlamak için ama 61 gün oldu adet gecikme sürem, söktürücü 1 haftadır kullanıyorum ama halen gelmedi😞
Gelir stres yapma canm strestende gelmiyor olablir on gunu gecerse ilacla olamazsan dr git tekrar baska ilac veriliyor daha etkili söktürücü arkadasimda oyle olmustu

Gelir stres yapma canm strestende gelmiyor olablir on gunu gecerse ilacla olamazsan dr git tekrar baska ilac veriliyor daha etkili söktürücü arkadasimda oyle olmustu
Gecikmenin 38.günü Emek hoca bişey vermesi kendi gelir diye. 46.gününde Duphaston verdi söktürücü olarak-aynen stresten olsa gerek, myom vs olsa defalarca ultrasona girdik görürlerse sanırım.. 1. aşılamam hayırlısı olsuna olmadı özele gitme planındayım-sizde durumlar ne?

Gecikmenin 38.günü Emek hoca bişey vermesi kendi gelir diye. 46.gününde Duphaston verdi söktürücü olarak-aynen stresten olsa gerek, myom vs olsa defalarca ultrasona girdik görürlerse sanırım.. 1. aşılamam hayırlısı olsuna olmadı özele gitme planındayım-sizde durumlar ne?
Bn raporum cikmasini ve aramalarini bekliyorm buyuk bir problem yok bizde asilama olur galiba bnmde ilk

Kızlar merhaba, elimde 11 adet fostimon 75 bulunmaktadır. Skt 10.2020 ihtiyacı olan varsa verebilirim. Bebişim sürpriz yapıp kendisi gelmişti dün itibariyle kalp atışlarını da duyduk Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş.

Kızlar merhaba, elimde 11 adet fostimon 75 bulunmaktadır. Skt 10.2020 ihtiyacı olan varsa verebilirim. Bebişim sürpriz yapıp kendisi gelmişti dün itibariyle kalp atışlarını da duyduk Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bir duyguymuş.
Sağlıkla sarılmak nasip olsun evladınıza. Şu an burda tedavisi devam eden, yazan yok. sydrmkn sydrmkn ve ben başlamak için haber bekliyoruz. Diğer tüp bebek topiklerine de yazın isterseniz. 🤗

Kızlar selam ben birinci aşılamamı yaptırdım Umuttepe de şimdi ikinci aşılamamı eylülde yaptıracağım tekrar hormon testlerimi Amh testimi yenılemem gerekıyor mu 6ay geçmiş

Merhaba listeyi göremiyorum banada yazar mısınız bide ilk nerden randevu almam lazım tüp bebek ilk başvuru mu yoksa kadın doğum mu emek hocaya randevu dolu o acilana kadar testleri halletmek istiyorum da şimdi den teşekkür ederim

Merhaba listeyi göremiyorum banada yazar mısınız bide ilk nerden randevu almam lazım tüp bebek ilk başvuru mu yoksa kadın doğum mu emek hocaya randevu dolu o acilana kadar testleri halletmek istiyorum da şimdi den teşekkür ederim
İnfertilite 3den randevu alın eşiniz üroloji1den alsın. Listeyi onlar verecekler zaten. 🤗 benim smear ve hsg dışarda yapılmıştı onları kabul ettiler.

X