İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Ben sizden küçüğüm ama amh düşük çıktı daha başlamadan ikiz olsa diye gönlümden geçirdim lükse bakŞimdi heyecan bastı... Yaşım 39Sordum kaç tane olur diye söylemediler.... Nasip artık....
Aminİnşallah güzel haberlerinizi alırız. Ben sizden küçüğüm ama amh düşük çıktı daha başlamadan ikiz olsa diye gönlümden geçirdim lükse bakTabi ki hakkımızda hayırlısı. Sağlıkla gelsinler.
Benim de AMH düşük, rahimde adenomyozis var. Yumurtalıklar yapışık, tekinde kist var...Amin ☺ Çok teşekkür ederim...
Yüzüp kuyruğa ulaşmışsınız. Yarın burdan yazın gelişmeleri bizeBenim de AMH düşük, rahimde adenomyozis var. Yumurtalıklar yapışık, tekinde kist var...
Ama biliyorum Rabbim ol deyince oluyor
Alti ayi gecmisse yeni istiyorlar hsg haric canmMrb kizlar bende umuttepede tüp bebek tedavisine martta basliycaktim.corona çikinca randevular iptl oldu daha sonra ben gitmek istemedim. üzerinden 4 ay gecti.yarin randevum var acaba tahlilleri yenilemek gerekcekmi bilgisi olan varmi?
Yaa öylemi çok tesekkur ederim canimAlti ayi gecmisse yeni istiyorlar hsg haric canm
Rca edrmYaa öylemi çok tesekkur ederim canim
Merhaba emek hoca ile mi ilerliyorsunuz?Merhaba hayırlı olsun.evraklari hazırladık heyetten 15 güne cevap gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. ilk asilama ile başladık 2 kere yapmak zorundalar raporun geçerli olması için.iki ay öyle geçti.takip eden ayda tüp bebeğe başladık.tabi evrak toplama işlemleri size bağlı olarak süreç değişebilir mesela hsg filmi için sıra alabilmek vss.tavsiyem emek hocadan özel randevu ile gidin ilk randevuya.dosyanizi o açsın süreç daha hızlı ilerler
Merhaba 8 haftaya kadar Emek hoca ile (kalp atışı duyuluncaya kadar) sonra doktor bulmani söylüyorlar.Merhaba emek hoca ile mi ilerliyorsunuz?
Duydunuz mu kalp atışı?Merhaba 8 haftaya kadar Emek hoca ile (kalp atışı duyuluncaya kadar) sonra doktor bulmani söylüyorlar.
Spermiyogram için neden sıra bulamıyoruz yaaRca edrm
Valla anlamadım.Aa yokmu herkesmi sperm veriomus
Beklemeye devam ne zaman denk gelirseBaktm evet yok biz nasl alacaz yahuu full dolu
Sık sık kontrol etmk lazm buldugumuza da alaalim baska yolu yok gibiBeklemeye devam ne zaman denk gelirse
Ancak biri iptal ederse kaparız belki.Sık sık kontrol etmk lazm buldugumuza da alaalim baska yolu yok gibi
Insalh bakalmAncak biri iptal ederse kaparız belki.
Şuan kızım kucağımdaDuydunuz mu kalp atışı?Fiyat filan nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz?