Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Şimdi heyecan bastı... Yaşım 39 Sordum kaç tane olur diye söylemediler.... Nasip artık....
İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Ben sizden küçüğüm ama amh düşük çıktı daha başlamadan ikiz olsa diye gönlümden geçirdim lükse bak Tabi ki hakkımızda hayırlısı. Sağlıkla gelsinler.

Mrb kizlar bende umuttepede tüp bebek tedavisine martta basliycaktim.corona çikinca randevular iptl oldu daha sonra ben gitmek istemedim. üzerinden 4 ay gecti.yarin randevum var acaba tahlilleri yenilemek gerekcekmi bilgisi olan varmi?

Mrb kizlar bende umuttepede tüp bebek tedavisine martta basliycaktim.corona çikinca randevular iptl oldu daha sonra ben gitmek istemedim. üzerinden 4 ay gecti.yarin randevum var acaba tahlilleri yenilemek gerekcekmi bilgisi olan varmi?
Alti ayi gecmisse yeni istiyorlar hsg haric canm

Merhaba emek hoca ile mi ilerliyorsunuz?

Duydunuz mu kalp atışı? Fiyat filan nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz?
Şuan kızım kucağımda 1 aylık oldu bile.Darisi size olsun inşallah.emek hocadan özel randevu 120 kusurlu bir şey di ilk dosyayı actirdiktan sonra normal randevu alıp gittim ben. Sizi yönlendiriyor doktor zaten.rapor için şartları sagliyorsaniz ilaçlar 2019 da 1800 tutmuştu tabi herkese aynı ilaçlar olmayabiliyor.toplama işlemi için para odemistik 800 fln di galiba ( geçmiş zaman hepsini net hatırlamıyorum ücret olarak ) dondurulması gerekti.dondurma işlemine ilk yıl ucret odemedik ama cozdurme ve transfer islmine 1400 e yakin ödeme yapıldı( emek hocanin transansferinyapmasini istiyorsanız ek ücret ödemeniz gerekiyor bilginiz olsun) .İki kez aşılama denendi onların ilaçları da farklı idi. Düz hesap 5 bin verdim diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…