Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Sanmam canm sadece hsg ve smear testini disardan kabl ediyor esinin ve senin diger testlerin mutlaka umuttepede olmasi lazm
Yaa öylemi burda yaptirsa m boşuna yaptırmış olcagim o hâlde... çalıştığım için için almak zor arabamızda yok umuttepeye git gel zor olacak kararsız kaldım şimdi belki sakaryada denerim ilk denememi

maalesef oyle disardan kabl etmiyorlar saydikalrm disinda

Kızlar merhaba, randevularda son durum nedir ? İlk aşılamam negatifti araya korona falan derken bayağı süre girdi. Direk emek hocadan mı randevu almak lazım yoksa adetin 3.günü için normal ilk muayene sonrası randevusu mu alıp gitmek gerekir ?

Kizalr merhaba umuttepede dosya hazirliylrm es icin üroloji 1 denmi almak lazm randevu spermogram icin once kan alinmasi gerek yaziyor degismis galiba once muayene kan sonra sperm olcak galiba yenj gidenelr varsa bilgi verebilir mi

Merhabalar, Benim de amh düşük çıktı aşılamayla vakit kaybetmeyin dendi. İlk randevumu nerden ne şekilde almalıyım tüp bebek için.

Kizalr merhaba umuttepede dosya hazirliylrm es icin üroloji 1 denmi almak lazm randevu spermogram icin once kan alinmasi gerek yaziyor degismis galiba once muayene kan sonra sperm olcak galiba yenj gidenelr varsa bilgi verebilir mi
Önce muayene ve kan aldılar eşimden,sonra spermiogram testi için ayrıca gidiliyor

Tüp bebek raporumuz çıkmak üzere.raporu alırken belli bir ücret ödeniyor mu

Ben de sizin durumunuzdaydım. Sakarya'da hepsini yaptırdım. Zaten eşinizden iki kez tahlil isteniyor. Rahim filmini de kabul ediyorlar. Bunları tamamlayıp öyle Umuttepe ye başvuru yapın. İşleriniz daha kolay olur.

Takipli hastalar için ilk muayene sonrası randevusu açılmıştı. Ben o şekilde gittim. Bir sorun çıkmadı. Hatta yarın kontrole gideceğim tekrar.

Ben de sizin durumunuzdaydım. Sakarya'da hepsini yaptırdım. Zaten eşinizden iki kez tahlil isteniyor. Rahim filmini de kabul ediyorlar. Bunları tamamlayıp öyle Umuttepe ye başvuru yapın. İşleriniz daha kolay olur.
Teşekkürler raporu peki nerde çıkartmalıyım sakarya da mi umuttepedemi

Çok güzel. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Tek embriyo mu peki?
Amin Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardı ama nasıl olur bilemiyorum. Yarın ola hayrola

Amin Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardı ama nasıl olur bilemiyorum. Yarın ola hayrola
Ay bu gece uyku yok o zaman. çift emriyo transfer edilmiyo 35 yaş altı dediler ama merkezden merkeze değişiyor sanırım. Orda nasıl oluyor merak ettim. Biz henüz başlamadık ama.

Ay bu gece uyku yok o zaman. çift emriyo transfer edilmiyo 35 yaş altı dediler ama merkezden merkeze değişiyor sanırım. Orda nasıl oluyor merak ettim. Biz henüz başlamadık ama.
Şimdi heyecan bastı... Yaşım 39 Sordum kaç tane olur diye söylemediler.... Nasip artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…