Yaa öylemiSanmam canm sadece hsg ve smear testini disardan kabl ediyor esinin ve senin diger testlerin mutlaka umuttepede olmasi lazm
maalesef oyle disardan kabl etmiyorlar saydikalrm disindaYaa öylemiburda yaptirsa m boşuna yaptırmış olcagim o hâlde... çalıştığım için için almak zor arabamızda yok umuttepeye git gel zor olacak kararsız kaldım şimdi belki sakaryada denerim ilk denememi
Önce muayene ve kan aldılar eşimden,sonra spermiogram testi için ayrıca gidiliyorKizalr merhaba umuttepede dosya hazirliylrm es icin üroloji 1 denmi almak lazm randevu spermogram icin once kan alinmasi gerek yaziyor degismis galiba once muayene kan sonra sperm olcak galiba yenj gidenelr varsa bilgi verebilir mi
Cok tskler aldk randevu uroloji bir denÖnce muayene ve kan aldılar eşimden,sonra spermiogram testi için ayrıca gidiliyor
Takipli hastalar için ilk muayene sonrası randevusu açılmıştı. Ben o şekilde gittim. Bir sorun çıkmadı. Hatta yarın kontrole gideceğim tekrar.Kızlar merhaba, randevularda son durum nedir ? İlk aşılamam negatifti araya korona falan derken bayağı süre girdi. Direk emek hocadan mı randevu almak lazım yoksa adetin 3.günü için normal ilk muayene sonrası randevusu mu alıp gitmek gerekir ?
Teşekkürler raporu peki nerde çıkartmalıyım sakarya da mi umuttepedemiBen de sizin durumunuzdaydım. Sakarya'da hepsini yaptırdım. Zaten eşinizden iki kez tahlil isteniyor. Rahim filmini de kabul ediyorlar. Bunları tamamlayıp öyle Umuttepe ye başvuru yapın. İşleriniz daha kolay olur.
Ben ücretli yaptırdığım için net birşey diyemem ama Umuttepe daha mantıklı geliyor....Teşekkürler raporu peki nerde çıkartmalıyım sakarya da mi umuttepedemi
Siz hangi aşamadasınız?Umuttepe tüp bebek ilk başvuru randevusu alıp işlemleri başlatabilirsiniz. Geldiğinizde de Tüp bebek bölümünden Emek Bey'in özel randevusunu sorabilirsiniz.
Nasipse yarın transfer olacak....Siz hangi aşamadasınız?
Çok güzel. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Nasipse yarın transfer olacak....
Amin Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardı ama nasıl olur bilemiyorum. Yarın ola hayrolaÇok güzel. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Tek embriyo mu peki?
Ay bu gece uyku yok o zaman.Amin Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah. İki tane dondurulmuş embriyomuz vardı ama nasıl olur bilemiyorum. Yarın ola hayrola
Şimdi heyecan bastı... Yaşım 39Ay bu gece uyku yok o zaman.çift emriyo transfer edilmiyo 35 yaş altı dediler ama merkezden merkeze değişiyor sanırım. Orda nasıl oluyor merak ettim. Biz henüz başlamadık ama.