Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

İlk tedavinizi Umuttepe de yaptırdıysanız takip randevusu alabilirsiniz bence. Randevuyu da regl döneminizde alırsanız daha iyi olur 😊

İlk tedavinizi Umuttepe de yaptırdıysanız takip randevusu alabilirsiniz bence. Randevuyu da regl döneminizde alırsanız daha iyi olur 😊

Merhaba Arkadaşlar. Umuttepe de takip ve tedavi süreci devam edenler için muayeneler başlamış. Yığılmayı önlemek için internetten randevu alınıp gidilmesi gerekiyormuş. Randevu sisteminde Tüp bebek ilk randevu sonrası (sonuç gösterme, takip) diye görünüyor. Bilginiz olsun....
Geceb hafta amh ve horman icin gityim yiktu almadialr bi sonraki adete insallah gidecegm cok tsk bilgi iicn canmm, 😍🙏

Mrb arkadaşlar tüp bebek raporu için umuttepeye dosyamı bırakmıştım.koronadan dolayı henüz değerlendirilmeye alınmamıştı.bu ay tedaviye basliycam dış merkezde nasipse.ozel randevu ile rapor süreci hızlanır mi.emet beyden randevu alsam rapor en erken ne zaman çıkar bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim

Bende emek hocanın hastasıyım. Bana aret kamarı önerdi. Ben cok memnun kaldım. Hiç strese girmedim, hiç beklemedim. Hemsire ler cok iyiydi, hersey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor, bu dönemde ilaç bulmak bile zorken onu da düşünmüşler orada bulunan sürekli eczacı kalfası var, onu bile stres yapmıyorsunuz. Ben ve eşim cok memnun kaldık. Doktorumuzda cok iyiydi.

Bende emek hocanın hastasıyım. Bana aret kamarı önerdi. Ben cok memnun kaldım. Hiç strese girmedim, hiç beklemedim. Hemsire ler cok iyiydi, hersey en ince ayrıntısına kadar düşünülüyor, bu dönemde ilaç bulmak bile zorken onu da düşünmüşler orada bulunan sürekli eczacı kalfası var, onu bile stres yapmıyorsunuz. Ben ve eşim cok memnun kaldık. Doktorumuzda cok iyiydi.
Merhaba aret kamar hangi hastanede yapiyor islemleri? Pozitif oldumu tedaviniz?

Merhaba arkadaslar bugun umuttepe deydim.Bana ilk önce aşılama yapılacakmış ılı adet.Aşılama nasıl yapılıyor?
süreç nasıl ilerliyor kaç gün de bır gıdılüşuır bo şehır dışından gidiyorz da şimdiden teşekkürederim🎈

Merhaba , aşilama cok kolay bir islem hic stres yapmayin. Ilac veya igne yardimiyla yumurtalariniz desteklenecek ve takibi yapilacak. En az 2 ya da 3 defa yumurta takibi icin cagirilabilirsiniz.Bu tamamen yumurta gelisimine bagli.

Bu asamadan sonrada esinizden sperm alincak temizlenip uzunca bi igne dusune bilirsniz bununla esinizdrn alinan spermler sanirim tuplere en yakinn yere birakiliyor

Bu asamadan sonrada esinizden sperm alincak temizlenip uzunca bi igne dusune bilirsniz bununla esinizdrn alinan spermler sanirim tuplere en yakinn yere birakiliyor
Çok teşekkür ederim canım
Benım ve eşimin değerleri direkt tüp bebek için geçerli değilmiş önce aşılama yaptırmam gerekıyormuş iki kere fakat aşılamada da dış gebelık ihtımalım varmış ben de korktum acaba devlette direkt raporsuz tüpbebek yaptırmak ne kadar ?

Benım ve eşimin değerleri direkt tüp bebek için geçerli değilmiş önce aşılama yaptırmam gerekıyormuş iki kere fakat aşılamada da dış gebelık ihtımalım varmış ben de korktum acaba devlette direkt raporsuz tüpbebek yaptırmak ne kadar ?
Arkadaslar bahcecide yaptiracakalr herseyi ile onbes bin mis gecen sene emsey hastanesinde arkadasm yine 13 bine yaptrdi yani assagi yukari bu fiyatlar

Yas olarak skintili isen esinde de sorunnvarsa maddi olarak durum iyiyse raporunuda almissin ozelde dene asilama isine girme derim iki kez birde. Ama tabi senin kararin asilamanin da tutma olasiligi düşük tüp bebek daha fazla tabi nasip olacaksa bakarsin hic birseye gerek kalmadan kendiliginden olur

Devlette raporsuz tüp bebek yaptırmanın hakkı var mıdır? Diyelım ki raporsuz yaptırdım ve maalesef tutmadı.Bu durumda devlet tekrar hak verıyor mu denemek için ?

Devlette raporsuz tüp bebek yaptırmanın hakkı var mıdır? Diyelım ki raporsuz yaptırdım ve maalesef tutmadı.Bu durumda devlet tekrar hak verıyor mu denemek için ?
[/QUOTE
tup bebek icin giytigimizde direk yapsalar raporsuz once sorarlardi galiba direk liste vermezlerdi devlette direk yyapacaklarini sanmiyorm bn cnm

Selamlar kizlar Ben umuttepede tup bebek ıstiyorum sakarya sa oturuyorum sakarya eğitim araştırmada bütün tahlillerimi muayenemi yaptirsam rapor cikartsam umuttepede gecerli olur mu tetkik sonuclari ve rapor?

Selamlar kizlar Ben umuttepede tup bebek ıstiyorum sakarya sa oturuyorum sakarya eğitim araştırmada bütün tahlillerimi muayenemi yaptirsam rapor cikartsam umuttepede gecerli olur mu tetkik sonuclari ve rapor?
Sanmam canm sadece hsg ve smear testini disardan kabl ediyor esinin ve senin diger testlerin mutlaka umuttepede olmasi lazm

X