Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Teşekkür ederim burdan iki arkadaş çok kötü oldu birinin tüp tıkalı ya da tıkalı gözüktü korkuyorum haliyle. Bakalım nasıl karar vericem.

Ben Hsg yi özelde anestezili çektirdim kabul ettiler. Umuttepe de Anestezi kullanmıyorlar die duydum ama net değil tabiki de :) bence en rahatı anestezili hiç birşey hissetmiyorsunuz ve hemen normal hayatınıza dönüyorsunuz. Anestezisiz biraz ağrılı oluyormuş

Benim ameliyat isim vardi embriyolarimi dondurduk ameliyat sonrasi transfer olcakti.ameliyat icin ozel randevu alip gidip goruseyim dedim ama naisl olcak bilmiyorum.

Merhaba kızlar.İki yıldır doğal yollardan bebek düşünüyoruz ama bir netice alamadık.Bu süreçte eşim ve ben kendi doktorlarımızda kontrollerimize devam ettik.En son farklı bir doktora gittiğimde, hsg sonucuma göre aşılama tedavisinden sonuç alamayacağımı bu sebeple tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini belirtti.Benim merak ettiğim konu şu: Umuttepe’de tüp bebek tedavisi için rapor alırken aşılama ön koşul mu? Yoksa hastanın durumuna göre direkt tüp bebek tedavisine başlanır mı? Mesajım biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ederim :)

İyi günler duruma göre değişiyor ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim

Merhaba umuttepede anestezili yapmiyorlar.disarda yapilani kabul ediyor emek bey.hayirlisi olsun

Merhaba. Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Buradan bilgi verip paylaşım yapan arkadaşların sayesinde Umuttepe'de son aşamaya geldik. Nasipse bu ay transfer olacağım. Allah razı olsun.

Hayırlı günler tedaviniz hayırlı olsun inşallah işlemler başladığı acaba Umuttepe’de ulaşamıyorum bir türlü

Merhaba Arkadaşlar. Umuttepe de takip ve tedavi süreci devam edenler için muayeneler başlamış. Yığılmayı önlemek için internetten randevu alınıp gidilmesi gerekiyormuş. Randevu sisteminde Tüp bebek ilk randevu sonrası (sonuç gösterme, takip) diye görünüyor. Bilginiz olsun....

Merhabalar, benimde ilk aşılamam negatifti ikinci deneme için araya epey bir zaman girdi. Direk emek hocadan mı randevu almamız lazım yoksa ilk randevu sonrası kısmından mı almamız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…