Teşekkür ederim burdan iki arkadaş çok kötü oldu birinin tüp tıkalı ya da tıkalı gözüktü korkuyorum haliyle. Bakalım nasıl karar vericem.Merhaba teşekkürler.Darisi başınıza inşallah.Benim cektirdigim zamanda yanlış hatirlamiyorsam tekrar istemiyordu.Siz yine sorup öyle yaptırın.Anestezi yok ama gerekte yok kısa suren ve insanların internette yazdigi kadar da dayanilmayacak acılı bir işlem değil.Kendinizi yazılar okuyup korkutmayin.
İyi günler duruma göre değişiyor ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtimMerhaba kızlar.İki yıldır doğal yollardan bebek düşünüyoruz ama bir netice alamadık.Bu süreçte eşim ve ben kendi doktorlarımızda kontrollerimize devam ettik.En son farklı bir doktora gittiğimde, hsg sonucuma göre aşılama tedavisinden sonuç alamayacağımı bu sebeple tüp bebek tedavisine başlamam gerektiğini belirtti.Benim merak ettiğim konu şu: Umuttepe’de tüp bebek tedavisi için rapor alırken aşılama ön koşul mu? Yoksa hastanın durumuna göre direkt tüp bebek tedavisine başlanır mı? Mesajım biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :)İyi günler duruma göre değişiyor ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim
Merhaba umuttepede anestezili yapmiyorlar.disarda yapilani kabul ediyor emek bey.hayirlisi olsunMerhaba. Öncelikle sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu.Ben de umuttepeye başlamak istiyorum. Hsg çekilmedi hiç. Dışarda anestezili yaptırsam, orda tekrar yaptırmak gerekir mi? Orda anestezi uygulanıyor mu?
Benimde asilama olmadan direk tup rapiru cikip tup yapildi kisiye gore asilama sarti aranmiyorİyi günler duruma göre değişiyor ben hiç aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçtim
Her iste bir hayir vardir bence ozele gidin rapor yanicagina.tabi inmkamlar dogrultusunda.Hayırlı bayramlar hanımlar :) malum koronadan dolayı bnm tüp bebek raporum yanıyor 2 hafta sonraaranızda bnm gibi mağdur olan var mı? Bide tüp bebek servisi ne zaman açılacak haberi olan var mı??
Teşekkür ederimBenimde asilama olmadan direk tup rapiru cikip tup yapildi kisiye gore asilama sarti aranmiyor
Hayırlı günler tedaviniz hayırlı olsun inşallah işlemler başladığı acaba Umuttepe’de ulaşamıyorum bir türlüMerhaba. Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Buradan bilgi verip paylaşım yapan arkadaşların sayesinde Umuttepe'de son aşamaya geldik. Nasipse bu ay transfer olacağım. Allah razı olsun.
Merhaba basladi . Randevu alabilirsinizHayırlı günler tedaviniz hayırlı olsun inşallah işlemler başladığı acaba Umuttepe’de ulaşamıyorum bir türlü