Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba hayırlı olsun.evraklari hazırladık heyetten 15 güne cevap gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. ilk asilama ile başladık 2 kere yapmak zorundalar raporun geçerli olması için.iki ay öyle geçti.takip eden ayda tüp bebeğe başladık.tabi evrak toplama işlemleri size bağlı olarak süreç değişebilir mesela hsg filmi için sıra alabilmek vss.tavsiyem emek hocadan özel randevu ile gidin ilk randevuya.dosyanizi o açsın süreç daha hızlı ilerler

Herkese merhabalar umuttepe ye geçen hafta gittiğimde verdikleri testleri yaptırmak için gittim şuanda bakamadikalrini söylediler testte veremedim böyle olan varmı aranızda ne zamana kadar almauacakalr acaba bilgisi olan paylaşabilir mi

Gecmis olsun hayirli olsun insallah . Ne yapilacagini bilemedim bir yanim git diyor bir yanim gitme neyse ki siz atlattiniz guzel haberler aliriz insallah sizden.
Bn gittim çarşamba günü bayram öncesi amh için hormon tahlilleri VS adetin ikinci günü denk geldi ama almadılar coronadan dolayı Dr kabl etmiyormus

Merhaba. Öncelikle sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu. Ben de umuttepeye başlamak istiyorum. Hsg çekilmedi hiç. Dışarda anestezili yaptırsam, orda tekrar yaptırmak gerekir mi? Orda anestezi uygulanıyor mu?

Merhaba ben de baska bir merkezde yaptirmistim sorum etmediler.

Hsg dışarıdan kabul ediyorlar

Benim raporum ciktigi ertesi gun korona dan dolayi hic bir islem yaptiramadim beklemedeyim
İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz mucizenize. Ben ne oluyor ne yapılıyor hiç bilmiyorum. Kısmetse hasta kabulüne başladıklarında gidip kendimi doktorlara bırakıcam.

İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz mucizenize. Ben ne oluyor ne yapılıyor hiç bilmiyorum. Kısmetse hasta kabulüne başladıklarında gidip kendimi doktorlara bırakıcam.
Insallah dileyen isteyen herkes tez vakitte kavussun.emek bey den ozel randevu alin isiniz daha da kolaylasir. Sizin ve esinizin tum testleri ve ornekleri tamamlandigin da yapilacak isleme karar verilir.

Insallah dileyen isteyen herkes tez vakitte kavussun.emek bey den ozel randevu alin isiniz daha da kolaylasir. Sizin ve esinizin tum testleri ve ornekleri tamamlandigin da yapilacak isleme karar verilir.
Bn 3 nolu poliklinik içn almistm sadece kan alındı sonra korona çıkti gecn gün gittim adet gnmdu verdikleri testi yaptırmaya almadılar durumlar düzelince emek hocadan özel olarak alsam daha hızlı ilerlermi ve ücreti ne kadar acaba bilgnz varmi

Merhaba teşekkürler.Darisi başınıza inşallah.Benim cektirdigim zamanda yanlış hatirlamiyorsam tekrar istemiyordu.Siz yine sorup öyle yaptırın.Anestezi yok ama gerekte yok kısa suren ve insanların internette yazdigi kadar da dayanilmayacak acılı bir işlem değil.Kendinizi yazılar okuyup korkutmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…