Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bizimde eşte sikinti vardı canim haraket 0 di sayi azdı . Cem çelik olabilir hem izmite daha yakın . Ama ben de doktorumdan cok memnun kaldım. Onu da bi araştır.
Teşekkrü ederiö araştıracağım ay bişey saha soracağım şimdi bizde sıkıntı eş kaynaklı direk cem yada sizin gittiğiniz doktoramı gitcez yok bahçceikteki ürololojimi gitcez yoksa onlarmı yölmediriyor ürolojiyr

Eşinin tahlilleriyle direk cem beye gidebilirsin canim. Senin de tahlillerini istiyolar amh falan. Adetin üçüncü gun olan tahlilleri.

Eşinize ilaç tedavi uygulandını orad direk tüpmü denendi canım
Eşim oncesinde varikosel ameliyati oldu, sonra promen k diye bi vitamin kullandı uzun süre. Bahceciye gittigimzde remzi bey bize dedi ki artik eşinle işimiz yok bisey kullanmasın elimizdeki spermler bize yeter dedi, bana ilac ve vitaminler başladı canim.

Hayırlı bayramlar hanımlar :) malum koronadan dolayı bnm tüp bebek raporum yanıyor 2 hafta sonra aranızda bnm gibi mağdur olan var mı? Bide tüp bebek servisi ne zaman açılacak haberi olan var mı??
Aaa canım ilaclarını almış mıydın. Önümüzdeki hafta diğer poliklinikler baslayacak diye biliyorum ama umuttepeden haberim yok. O raporla hemen özelde baslayabilirdin. Özel düsünmedin mi canım?

Merhabalar kızlar tup bebek umuttepe de yapmak istiyoruz eş kaynakli Azosperm nedeniyle merak ettiğim her şey tamam olduktan sonra hemen tup bebek için çağırıyorlar mi yoksa bir kaç ay sıra bekliyor muyuz umuttepe de yaptıranlar nasıl bir süreç işliyor kaç ay beklediniz

Merhabalar iyi bayramlar canım tup bebek umuttepe de yapmak istiyoruz eş kaynakli Azosperm nedeniyle merak ettiğim her şey tamam olduktan sonra hemen tup bebek için çağırıyorlar mi yoksa bir kaç ay sıra bekliyor muyuz umuttepe de nasıl bir süreç işliyor kaç ay beklediniz

Raporun cıkınca ilk adetle baslıyorsun sıra olayı raporda var diye biliyorum

Özele sordum 7000 dediler ilaçlarımı almıştım malesef
Tekrar selam bende umuttepeden rapor aşıp olan ünide yaptırdım. Muayenerim izmitte oluyordu yumurta toplama ve transfer okanda oldu raporlu fiyatı 5400 dü sanırım.siz nereye sordunuz konak mı? Belki su iki hafta içinde adet olursanız hakkınız yanmadan umuttepede baslarsınız.Raporun cıkıs tarihi ne?

Konak Hastanesine sordum 2 hafta önce ..Malesef haziran sonuna denk geliyor yeni adetim bu böyle çöpe giden bir durum oldu anlaşılan hayırlısı olsun artık ( umarın haftaya açılır umuttepe

12.12.2019 da raporum çıktı 12.06.2020 son. ha oldu ha olacak derken acil ameliyat durumum oldu Nisan da başlayacakken korona muhabbeti başladı

12.12.2019 da raporum çıktı 12.06.2020 son. ha oldu ha olacak derken acil ameliyat durumum oldu Nisan da başlayacakken korona muhabbeti başladı
Anlıyorum sıkmayın canınızı hayırlısı böyleymiş demekki. Gerci mağduriyetinizi söyleyince belki yardımcı olurlar. Çünkü bu dizin elinizde olan bir durum değil

Emek beyle görüştüm özele gidebilirsiniz dedi sgk ya gittim rapor uzatma durumu yok falan dendi zorla dilekçe verdik dediğiniz gibi bizlik bir durum yok galiba tek bu sorunu yaşayan benim bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…