Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

olabilir canım.. Ama zaten pekte öyle herşeyi en ince ayrıntısına kadr anlatmıyorlar insana anca sorarak öğrenecksin senin durum nedçr şuan peki ? Ne zaman kadr bekliceksin
Canım bi dahaki adetle yeniden baslıycaz yani bayramda. Senin tahmini transfer ne zanan olacak?

Canım bi dahaki adetle yeniden baslıycaz yani bayramda. Senin tahmini transfer ne zanan olacak?
canım aslında temmuz 17 de biz hastaneye gittik o gün adetimin 8inci günüydü , eşimin ameliyat olmayacağını öğrendik artık işimiz seninle dediler bir sonraki ay adetinin 2nci 3ncü günü gel ultrasona girceksin hormon tahlilleri vereceksin dediler ona göre iğneye başlayacakmışım bildiğim sadece bukdr , biz heycandan fazla soru soramadk zaten . Ama bakalım ben yinede adetleyken gideceğim yiğit hocayı falan sorarım kime muayene olacağım artık diye hiç bilmiyorum çıkmazdayım şuan.

Anladım canım benim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ya kuzum hiç canını sıkma senni böyle yönlendirdiklerine göre vardır bildikleri. Yiğit beyin tel nosu yok mu arayıp sorsan ya da yazsan

Kizlar emek hocayla yigit bey ayni zaten birisi yumurta toplama yapinca diyeri transfer yapiyor ikisi birlikte calisiyorlar yigit bey gidecegi icin emek hocaya devam etmenizi oneririm çünkü oda mukemmel bir dr işinde gayet uzman

Anladım canım benim Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ya kuzum hiç canını sıkma senni böyle yönlendirdiklerine göre vardır bildikleri. Yiğit beyin tel nosu yok mu arayıp sorsan ya da yazsan
yok be canım keşke olsa hemen ararım ama bakalım hastaneye gidince öğrenicez . Şu bayram bi geçsin hepimiz için daha güzel olacak inanıyorum

Kizlar emek hocayla yigit bey ayni zaten birisi yumurta toplama yapinca diyeri transfer yapiyor ikisi birlikte calisiyorlar yigit bey gidecegi icin emek hocaya devam etmenizi oneririm çünkü oda mukemmel bir dr işinde gayet uzman
madem öyle peki yiğit beyin yerine illaki doktor lazım olmayacak mı neden gidiyor ki bu sdam şimdi tüh . Emek hocayı hiç tanımıyorum , zaten randevu için aradığımda büyük ihtimal ona verirler , hayırlısı bakalım . Tavsiyen için teşekkür ederim canım

Ben emek hocanin hastasiyim son derece başarılı dr içiniz rahat olsn

G Gel artikk Canım bişey sorabilir miyim sana , şimdi sen adet olduktan sonra 2. 3. Günü çağrdılar ya . O gün ilaçlarını verdiler mi yami göbekten iğne vurulmaya başladın mı yoksa obür ay mı başladın ? Bir de nekdar iğne kullandın ? Cevap verirsen çok sevinirim

Seni çağırmasn sebebi kist varmi diye bakacak eyer temizse lucrin diye igne veriyo ona basliyorsn i rahmi inceltiyo seni dr tekrar cagiriyo uygun oldugu zaman gonolf baslatiyo tabi bunu herkese yapıyor mu bilmem

Selam kızlar teyzemde umuttepe de tüp tedavisinde dün yumurtaları toplanmış.
Rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Crinone jel yazılmış Onu günde bir kez mi iki kez mi kullandınız siz.

Bende cuma gunu toplattim gunde 1 kez sabahlari kullaniliyorum ama dr herkese farkli kullanim verirmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…