- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Isin enterasn tarafı transfer adetime 4 gun kala yapılacakEvet sorun yok can
aaaaa o nasıl olcak. son adet tarihin neydi ki? embriyo dondurtacak mısın? kac embriyo transfer olacak?Isin enterasn tarafı transfer adetime 4 gun kala yapılacak
Dondurcam en fazla 2 tane konuluyor zatenaaaaa o nasıl olcak. son adet tarihin neydi ki? embriyo dondurtacak mısın? kac embriyo transfer olacak?
Yasal olarak Yası küçük olanlara tek embriyo transfer ediliyor diye duymuştum ama sadece duyumDondurcam en fazla 2 tane konuluyor zaten
Yaşımızda cok kucuk degil cnmYasal olarak Yası küçük olanlara tek embriyo transfer ediliyor diye duymuştum ama sadece duyum
35 yasindan buyuklere 3 tane koyuyorlar artikYaşımızda cok kucuk degil cnm
Canım şu listede yazılanların haricinde sen kan tahlili eşin spermiyogram ve kan tahlili verecek bunun için onada ürolojiye randevu almalısın
Valla anastazili oldugu icin hatirlamiyorm ne kadsr surdugunu ama 15 20 dk suruyor cmrtsi transfer yapilacak
Cnm beni persembe gunu arayip transferi cuma yapacaklarini soyledilerHafta sonu çalışmıyorlardı canım, cumartesi nasıl transfer olacak, artık çalışmaya mı başlamışlar
Aayy transfeein yapıldı mı?Cnm beni persembe gunu arayip transferi cuma yapacaklarini soylediler
Evet cnm cuma yapldıAayy transfeein yapıldı mı?
Hadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun inşallah sana . Ne zaman test yapcan embriyolar kacıncı gündü?Evet cnm cuma yapldı
4.gün cnm 22 de test gnm ama onun öncesinde 17 de adt gnmHadi hayırlısıyla sımsıkı tutunsun inşallah sana . Ne zaman test yapcan embriyolar kacıncı gündü?
Canım adet günün hormonlardan değişiyo zatenn4.gün cnm 22 de test gnm ama onun öncesinde 17 de adt gnm
Iyim cnm hersey yolunda bugn 1 hafta oldu mrktan kan verdim 12.4 cikti dr soyledm gebelik var görünyr dedi 2 sonra tekrar test yap dediG Gel artikk canım nasılsın?var mı belirtilerin merak ediyorum seni öğrenir öğrenmez yaz lütfen. Bu arada ben lucrine basladım. İki gün oldu. Kendim yapamam sanıyordum çok kolaymış hiç acımadı üstelik :) doktor dediki haftaya persembe adet olmazsan iptal edicem. Lukrin adet gecikmesi yapar mu?
Aaaaaaaayyy çokkkk sevindimmnIyim cnm hersey yolunda bugn 1 hafta oldu mrktan kan verdim 12.4 cikti dr soyledm gebelik var görünyr dedi 2 sonra tekrar test yap dedi
Bu arada adet oluysn cnm ben 3 gun oldm kesildi ama devam ettim onu yumurta toplamaya kadar kullanacaksn gelismelerden haberdar et yardmcı olrm
Yok cnm kana bakmıyor alttan muayene yapiyor o igne incelme icin ölcum yapcak incelme olduysa gonolf ignesine baslayacaksn dr ne zaman izne cikacagnı bilmyrm cıksa da magdur olmuyorsnAaaaaaaayyy çokkkk sevindimmncanım kat kat katlanır inşallahh. Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinYaa çokkk güzel darısı tüm isteyenlere ve banaa.
Hemşire de öyle dedi adetin 1ve 2.günü kullan üçüncü gün iğneyi vurmadan gel dedi. Sanırım kan tahlilş yapcak sonra iğneye devam :) doktora ne zaman izne ayrıldıgını sormayı unuttum. Senin bilgin var mıydı ?
Anladım canım. Luveris diye bi ilaç daha var o ne için? Bu kez ikiside gidiyormuş izne o yüzden adet gecikirse iptal ederim dediYok cnm kana bakmıyor alttan muayene yapiyor o igne incelme icin ölcum yapcak incelme olduysa gonolf ignesine baslayacaksn dr ne zaman izne cikacagnı bilmyrm cıksa da magdur olmuyorsn
Bana da verdi onu ama kullanmadm kaldı oyleAnladım canım. Luveris diye bi ilaç daha var o ne için? Bu kez ikiside gidiyormuş izne o yüzden adet gecikirse iptal ederim dedi