Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

G Gel artikk canım nasılsın?var mı belirtilerin merak ediyorum seni öğrenir öğrenmez yaz lütfen. Bu arada ben lucrine basladım. İki gün oldu. Kendim yapamam sanıyordum çok kolaymış hiç acımadı üstelik :) doktor dediki haftaya persembe adet olmazsan iptal edicem. Lukrin adet gecikmesi yapar mu?

Iyim cnm hersey yolunda bugn 1 hafta oldu mrktan kan verdim 12.4 cikti dr soyledm gebelik var görünyr dedi 2 sonra tekrar test yap dedi
Bu arada adet oluysn cnm ben 3 gun oldm kesildi ama devam ettim onu yumurta toplamaya kadar kullanacaksn gelismelerden haberdar et yardmcı olrm

Aaaaaaaayyy çokkkk sevindimmncanım kat kat katlanır inşallahh. Allah sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsinYaa çokkk güzel darısı tüm isteyenlere ve banaa.
Hemşire de öyle dedi adetin 1ve 2.günü kullan üçüncü gün iğneyi vurmadan gel dedi. Sanırım kan tahlilş yapcak sonra iğneye devam :) doktora ne zaman izne ayrıldıgını sormayı unuttum. Senin bilgin var mıydı ?

Yok cnm kana bakmıyor alttan muayene yapiyor o igne incelme icin ölcum yapcak incelme olduysa gonolf ignesine baslayacaksn dr ne zaman izne cikacagnı bilmyrm cıksa da magdur olmuyorsn

Yok cnm kana bakmıyor alttan muayene yapiyor o igne incelme icin ölcum yapcak incelme olduysa gonolf ignesine baslayacaksn dr ne zaman izne cikacagnı bilmyrm cıksa da magdur olmuyorsn
Anladım canım. Luveris diye bi ilaç daha var o ne için? Bu kez ikiside gidiyormuş izne o yüzden adet gecikirse iptal ederim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…