- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Canım ben bayramdan sonra gitmek istiyom hemen randevu verirler mi ki tüp için işlemlere başlamak istiyorum adet olursam bu hafta gidemem hiç biyere en azından rapor çıkarıp hazır halde beklerim diye düşündüm. Bide ben burdaki doktorlardan bişe almam gerekiyormu yani bi yazı falan sakaryadan gitcemde bişe eksik olsun iatemiyom ilk gdişte
G Gel artikk selam nasılsın kacıncı haftadasın canım?kalp atısını dinlediniz mi?inşallah o günleri bizde görürüz
Şimdiden randevu almayı dene keske gecen hafta bayram sonrasına randevu alaydın . Gerçi bu adetle baslamıycaksın anladıgım kadarıyla. O halde önünde bir ay var evraklarını tamamlayıp hemen rapor cıkarırsın. Doktor uzun protokol uygularsa adete bir hafta kala baslıyor bende oldıgı gibi 15gün içinde raporun cıkar zaten .sana tavsiyem aynı gün eşinede ürolojiden randevu al çünkü esinin tHlil sonucları 10 günde cıkıyor birde eşin baska hastanede spermiyogram vermesi gerekiyorCanım ben bayramdan sonra gitmek istiyom hemen randevu verirler mi ki tüp için işlemlere başlamak istiyorum adet olursam bu hafta gidemem hiç biyere en azından rapor çıkarıp hazır halde beklerim diye düşündüm. Bide ben burdaki doktorlardan bişe almam gerekiyormu yani bi yazı falan sakaryadan gitcemde bişe eksik olsun iatemiyom ilk gdişte
Maşallah canım takvim yapmamışsın onddn bilemedim. Dua et bizede hamişlerin duası kabul olurmuşRabbimin izniyle 8hafta olcak cnm evet kalp atışını dinledik suan iyiyiz rabbim tum evlat sahibi olmak isteyene nasip etsn insallah
Daha önce üç kere hamile kaldım. Üçüds düşükle sonuclandı. Çatlatma iğnesi hiç kullanmadımNasıl göremiyolar anlamıyorum yaa sen çatlatma iğnesi galan denedinmi ne zamandır istiyorsun bide daha önce hamile kaldınmı
Rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyene saglikli hayırlı evlat nasip etsin inşallahMaşallah canım takvim yapmamışsın onddn bilemedim. Dua et bizede hamişlerin duası kabul olurmuş
Çok sevindim canım sende tüp bebkle mi hamile kalmıştınHemen randevu alabilysn cnm en fazla 2 gun sonrasina veriyor daha onceki hastanelerde yapilan tahlillerini evraklarini götür yeter ordaki dr evrak listesi veriyor zaten
Adet olmayı bekliyom olursam zaten bu ay boşa gidecek eşinde burda sakaryada verir tahliliniŞimdiden randevu almayı dene keske gecen hafta bayram sonrasına randevu alaydın . Gerçi bu adetle baslamıycaksın anladıgım kadarıyla. O halde önünde bir ay var evraklarını tamamlayıp hemen rapor cıkarırsın. Doktor uzun protokol uygularsa adete bir hafta kala baslıyor bende oldıgı gibi 15gün içinde raporun cıkar zaten .sana tavsiyem aynı gün eşinede ürolojiden randevu al çünkü esinin tHlil sonucları 10 günde cıkıyor birde eşin baska hastanede spermiyogram vermesi gerekiyor
E ne güzel hamile kalmışın en azından tüp mü deniyon şimdiDaha önce üç kere hamile kaldım. Üçüds düşükle sonuclandı. Çatlatma iğnesi hiç kullanmadım
Eşinden spermiyogram dışında kan tahlili de isteyecek. Onlar 10 günde çıkıyo birde umuttepede de o tahliller cıkınca spermiyogram vercek yani iki kere spermiyogram istiyorlar.biri dış merkez biri kendi hastanelerindeAdet olmayı bekliyom olursam zaten bu ay boşa gidecek eşinde burda sakaryada verir tahlilini
Evet belki tüple olursa düşmez diyeE ne güzel hamile kalmışın en azından tüp mü deniyon şimdi
Sen ne zamandır deniyosun?hiç cocugun var mı? Hiç hamile kaldın mı? Kac yıldır evlisin ayy ne çok sordum :)))E ne güzel hamile kalmışın en azından tüp mü deniyon şimdi
Sor cnm sor sor ben 4 yıldır evliyim ilk yıl istemedik sonraki yılda akışa bıraktık sonraki yıl da klomen iğne testler filmler öle gecti bu gectiğimiz yılda öle gectiSen ne zamandır deniyosun?hiç cocugun var mı? Hiç hamile kaldın mı? Kac yıldır evlisin ayy ne çok sordum :)))
Oo daha cok gencsin ben 36yasındayım 3yıldır evliyim . Alkah isteyen herkese tez zamanda versin inşallah.Gec kaldık birazz ama nasip bölemiş he bide 28 yaşındayım cnm
Evet canim tup bebek benimki cok şükür ilk dememde tuttu dualarım ince rabbime sonra doktrm emek beyeÇok sevindim canım sende tüp bebkle mi hamile kalmıştın
Ayy ne güzel maşallahh bende emek beye gideyim inşallah Bayram tatili biter bitmez arıycam randevu içinEvet canim tup bebek benimki cok şükür ilk dememde tuttu dualarım ince rabbime sonra doktrm emek beye
Ara cnm çoğu kişi bayram bitişini bekliyo yogun olur bilginiz olsunAyy ne güzel maşallahh bende emek beye gideyim inşallah Bayram tatili biter bitmez arıycam randevu için