Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar merhaba ben 4 yıllık evliyim 28 yaşındayım hiç hamile kalamadım arada prolaktin hormonum çıkıyo ama genelde düşüktür o sebeple mi bilmiyorum ama olmadı 3 kez klomen çatlatma iğne tedavisi oldum Sakaryadayım şimdi amh testi istedi doktorum onun sonucuna göre aşıla tüp dedi bende özelde yaptrmak pahalı olur diye devlette iatiyorum kocaelide sürec nasıl oluyo yani netten infertilite randevusu alıp orda hangi doktor varsa muayene mi olcam yada nasıl olcak bi özetler misiniz G Gel artikk

Cnm randevu alirken tup bebek ozel bolume alacaksin dr cok iyi emek hocayi tavsiye ederm

Selam kızlar size birşey soracam . Ben hastaneye gittim yiğit bey yerine özge hanımı bırakmış , yurtdışına gitmiş 6 aylığına arada giyomuş öyle sanırım . Ultrasona girdim tahlillerimi verdim . Sonuçlar çıkınca bütün evraklarını getir özge hanım tüp bebek raporu yazacak onu heyete sunacak heyet onay verecek sonra tedavi başlıcak dediler. Sizin tüp bebek raporunuz ne kadsr sürede çıktı omu soracaktım . İnternette baktım süreler hep farklı biri 2 ay yazmış biri 1 ah biri 10 gün . Sizin nasıl oldu bilgilendirirseniz sevinirim .

Cannnmm butun evrakların hazırsa raporun hemen cikiyo benm oyle oldu ayni gun aldm cikti. En onemlisi evraklarin tam olması o kadar

İnfertilite yazan yer oluyo dimi bide doktor sec gibi bişe yok sanırım hangi doktor olcagını oraya gidince mi söylyorlar bide ben tüm testlerimle mi gideyim oraya gittigimde
Canm hastaneyi ariyorsn diyorsun ki ben tupbebek bolm Ogretim uyesine randevu istiyorm diyorsn onlar veriyor zaten bu arada elinde ne kadar evrak varsa gotur lazm olur

Cannnmm butun evrakların hazırsa raporun hemen cikiyo benm oyle oldu ayni gun aldm cikti. En onemlisi evraklarin tam olması o kadar
cevap verdiğin için teşekkür ederim bitanem .. Bişy daha soracam çok oldum ama evraklar dediğin tam olarak anlatr mısın sen ne verdin mesela ? O küçük kağıtta yazılanlar dimi ?

Enson nisan ayinda gittim 120₺ odedim yigit bey icin
Bende ona gitmek istiyorum nasıl aldın randevuyu orayı arıyp alınıyomuş yiğit bey için özellikle bi işlem yada farklı bişe yaptınmı ben arasam yiğit beye alcam randevu desem verceklermi hemen. Yine özelden iyidir fiyat ben Sakaryada özele gidiyorum muayene+kan testleri vesaire bisürü para veriyorum.

0262 303 75 00 ariyorsun ogretim uyesini tuslayip sekreter cikiyor ama
Yigit bey amerikadaymis diye duydum 6 ay sonra gelicekmis sanirim emek bey var ondan alabilirsin randevu saatinde gidiyosun veznede odeme yapip tup bolumune cikiyorsun okadar

0262 303 75 00 ariyorsun ogretim uyesini tuslayip sekreter cikiyor ama
Yigit bey amerikadaymis diye duydum 6 ay sonra gelicekmis sanirim emek bey var ondan alabilirsin randevu saatinde gidiyosun veznede odeme yapip tup bolumune cikiyorsun okadar
Çok sağol cnm bayramdan sonra gitmek istiyorum nasipse artık emek beye alırız bizde

Amh sonucum 0.31 çıktı kızlar tüp serüvenim başlıycak öyle görünüyor çok mu kötü sizce daha önce yumurta takiplerimde az yumurtan var filan dememişlerdi

Emek hoca ve özge hanim bakiyor artik ben emek hocada tadavi gördum 122tl
Canım ben bayramdan sonra gitmek istiyom hemen randevu verirler mi ki tüp için işlemlere başlamak istiyorum adet olursam bu hafta gidemem hiç biyere en azından rapor çıkarıp hazır halde beklerim diye düşündüm. Bide ben burdaki doktorlardan bişe almam gerekiyormu yani bi yazı falan sakaryadan gitcemde bişe eksik olsun iatemiyom ilk gdişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…