- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
G Gel artikk canım naptın ikinciye kan verdin mi?hcg n kat kat katlansın inşallah .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15yymurtan mı toplandı canım ne zaman transfer olcak?15 yumurta
Artık güzel haberler vardır inşallah
Hsg icin adetin ilk gunu telefonla arayip randevu aliyosunuz yogun degilse veriyorlar hemen adetin bitiminde cekilmesi gerekiyor aylarca bekleyeni duydum ben hic denemedim ozelde cektirdimBizde carsamba gunu basliycam hsg ayni gun cektirebilirmiyim ordan aceba evraklard bi o eksik
canım benimm cok sevindim allah daha büyük sevincler de yasatsın .doktorun kim? Kusa protokol uygulancak galiba sana.beklenen adet ne zaman ?bende bu aybaslıycaktım ama doktor izne ayrılıyormuşMerhaba kızlar .
Ben yeni katıldım aranıza insan bu durumdayken konuşacak dertleşecek insan arıyor . Bende umut tepede tüp bebeğe başladım . Eşime azospermi teşhisi kondu. Tese ameliyatı olacaktı , ama mucizevi birşey geldi başımza bazalde 4 tane sperm çıktı yıkamadan sonra yükselir dediler ameliyata gerek yok dediler . Afedersiniz salya sümük ağladık
Şimdi adet olmamı beklyorum ultrasona giricem hormon tahlillerim olacak ona göre iğneye başlayacağım . Sizde ne var ne yok ? Şuamlık benden bukadar .
Allah razı olsun canım . Hepimize yaşatsın inşallah , doktorum yiğit bey , beklenen adet tarihimde 10 ağustos . Senin doktorun kim ?Y
canım benimm cok sevindim allah daha büyük sevincler de yasatsın .doktorun kim? Kusa protokol uygulancak galiba sana.beklenen adet ne zaman ?bende bu aybaslıycaktım ama doktor izne ayrılıyormuş
Benim doktorum emek bey canım senin adet tarihne göre işlemler onların izniyle cakışmıyordur ondan dememişlerdirAllah razı olsun canım . Hepimize yaşatsın inşallah , doktorum yiğit bey , beklenen adet tarihimde 10 ağustos . Senin doktorun kim ?
Yapma ya o izne ayrılack diye sen strese gireceksin desene , üzme kendini vardır bir vakti Rabbim hayırlısını versin . Acaba doktorumuz aynı mı , aynıysa bana söylemediler yiğit beyin izne çıkacağını falan ama
Cok sevindim adına darısı bize olsun. mutlaka yaz merakta bırakma bizi. Birde emek beyin izinden ne zaman döneceğini öğrenirsen buraya yazar mısın?Bende yavaş yavaş yolun sonuna geldim yarin kese icin emek beye gidiyorm rabbimin izniyle hersey belli olcak
Aklimda olursa mutlaka ogrencem cnm ama sanirim kese icin ozge hanim bakcak yrdmci dr bakiyoCok sevindim adına darısı bize olsun. mutlaka yaz merakta bırakma bizi. Birde emek beyin izinden ne zaman döneceğini öğrenirsen buraya yazar mısın?
olabilir canım.. Ama zaten pekte öyle herşeyi en ince ayrıntısına kadr anlatmıyorlar insana anca sorarak öğrenecksin senin durum nedçr şuan peki ? Ne zaman kadr bekliceksinBenim doktorum emek bey canım senin adet tarihne göre işlemler onların izniyle cakışmıyordur ondan dememişlerdir
Bence git ozelde yaptirr 350 falan yatirmştm konak hastanesinde aynıgun aldm geldimBende bugun muayne oldum hsg istediler ordaki personel de 6 aydir bekleyen var 1 senefor bekleyip var disarda cektirebilirmiyim dedi disarda da 700tl gercekten o kadar uzun suruyo mu yptiran varmi
Cok saol cnm ravvim isteyen herkese versinYiğit beyin ayrılacağı söylenmedi ama inşallah ayrılmaz ben çok memnundum G Gel artikk tebrik ederim canım rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah , bizlerede o duyhuyu yaşatsın inşallah,
Yigit hoca ayriliyo cnm bu hafta son olmasi lazm emek hocada haftaya cuma izne cikiyo bayramdan sonra dönecekmişCok saol cnm rabbim isteyen herkese versin
Ben nisan ayinda konrad goruntuleme de cektirdim emek beyi istedim ocekti 500₺ odedim sonucu hemen aldimBende bugun muayne oldum hsg istediler ordaki personel de 6 aydir bekleyen var 1 senefor bekleyip var disarda cektirebilirmiyim dedi disarda da 700tl gercekten o kadar uzun suruyo mu yptiran varmi