Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar selam yakın zamanda eşinde sıkıntı olup transferi tutan oldumu emek hocada morel olsun bizlere
Malesef benim bilgim yok fakat emek hocanın iyi bir doktor olduğunu duydum ben sadece rapor için gittim ama ilgisi çok güzeldi. Bu forumda bir arkadaş var başka şehirde yaşıyor erkek faktörlü sorun ilk denemede hamile kaldı. Biraz nasip kısmet inşallah bizimde tutar sizin ilk denemeniz mi olacak?

Kızlar selam yakın zamanda eşinde sıkıntı olup transferi tutan oldumu emek hocada morel olsun bizlere
Benim tutmustu emek beyde.esimde sperm.hareketlilik ve sayi problemi.var..mart ayinda transferim olmustu ama tek yumurta ikizi oldular 10.haftada kalp atislari durdugu icin kurtaj oldum.

Çok güzel çabuk bitmiş ilaç raporu 1 ay evet sen yinede Cem hoca ile görüşmeden ilaç alma bildiğim kadariyla suan merkezin ssk anlaşması var ve ilaclari oradan yazdirabiliyorsun kesin bileği yine oradan öğrenirsin hayirli olsun insallah güzel sonuç alırsın

Zamanı gectiyse istiyorlar , sorarsin onu telefonla,ona gore randevu alırsın spermiyograma. Cem beye kacinda randevun ?
Unuttepe tüp bebek kısmına telefonla ulaşmak mümkün değil ki rapor için gitmeden 5 gün önce başladım aramaya bilgi için belki 10 kere aradım günde ama açmadılar. Cem beye randevum 28inde

Biraz şanslıydıi galiba hemencik halloldu. Yok yok bende cem beyle görüşmeden ilaç almayı düşünmüyorum zaten cok tesekkur ederim insallah hepimiz için hayırlı şeyler olur

Biz arayinca ciyorlar allah allah. Niye oyle gec aldin randevu? Bize yilbasinda zam gelecek dediler bahçecide
Ben eylülde aradım randevu için ama onlar kasıma var demişti en yakın. Bizde şey düşündük eşim 3. Sperm testini daha yaptırmadı üroloji doktorumuz bu vitaminleri kullandıktan tam 3 ay sonra tekrar test yaptırın demişti 3 ay sonrasıda aralık sonuna denk geliyordu gider hem görüşür hemde bahçecide test yaptırırız 3. Ayında diye düşündük sonra bu zam olayını duydum kasım ayındayken aradım belki öne çekebiliriz tarihi ama hiç boş yer yoktu ocak ayına var randevu demişti bende değiştirmedik tarihi artık. 28 aralık olarak kaldi

Cem bey cok yoğun evet. Ben 3 gün once aradim aldim randevu hemen. Konusursaniz belki eski fiyattan uygularlar ama.

Cem bey cok yoğun evet. Ben 3 gün once aradim aldim randevu hemen. Konusursaniz belki eski fiyattan uygularlar ama.
Sonuçta yılbaşından önce gideceğiz ama tedaviye başladıkları günü baz alıyorlarmış o da ocak ayı oluyor gidince bu konuyu muhakakk görüşücem zaten aklımda. Siz hemen bulabilmişsiniz randevu ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…