Evet iyi bir doktor, pozitif sonuç alan hastası cok. Dryshe arkadaşımıza sor o da yakın zamanda cem beyde yaptırmışya, görüşmeler falan nasil oluyor diye.Bir yandan korkuyorum cem beyi çok az görüyormuşuz öyle söylüyor gidenler aşırı yoğunluğu tedavide aksamaya neden olur mu diye vs düşünüyorum ama çok iyi bir doktor bunuda biliyorum
Canım yok öyle birsey her gittiğimde hoca oradaydıBir yandan korkuyorum cem beyi çok az görüyormuşuz öyle söylüyor gidenler aşırı yoğunluğu tedavide aksamaya neden olur mu diye vs düşünüyorum ama çok iyi bir doktor bunuda biliyorum
Çok şükür ya nasıl geçti süreciniz cem beyle? Memnun kalmışsınızdır diye tahmin ediyorumCanım yok öyle birsey her gittiğimde hoca oradaydı
Olabilir tabiiiki neden olmasın anlatması bilgi sahibi yaparEvet iyi bir doktor, pozitif sonuç alan hastası cok. Dryshe arkadaşımıza sor o da yakın zamanda cem beyde yaptırmışya, görüşmeler falan nasil oluyor diye.
Görüşme hızlı geçiyor ama ilgi güzel bence dr güven hersey çok hızlı olacak sonuç insallah güzel olurÇok şükür ya nasıl geçti süreciniz cem beyle? Memnun kalmışsınızdır diye tahmin ediyorum
Bize verdi. Avakado var mutlaka ye diyo, ama yiyemiyorum cok kötü tadı . O yüzden sordumYok canım vermediler sigara bırak dediler ama yapamadım maalesef suanda hersey yiyiyorum
Avakofuyu dilimle kare kare haslanmis yumurta ve beyaz keynir ile karistir cok az limon sık oyle dene derim ben oyle alistim avokadoyaBize verdi. Avakado var mutlaka ye diyo, ama yiyemiyorum cok kötü tadı . O yüzden sordum
Doktora ve ekibe güveniyorum bunun için seçtim orayı ama yoğunluk gözümü bir nebze korkutmuştuGörüşme hızlı geçiyor ama ilgi güzel bence dr güven hersey çok hızlı olacak sonuç insallah güzel olur
Ceviz limon sarımsakla denedim yine olmadi cok midemi bulandiriyor. Bide senin dediğin gibi deniyim sagolAvakofuyu dilimle kare kare haslanmis yumurta ve beyaz keynir ile karistir cok az limon sık oyle dene derim ben oyle alistim avokadoya
İnsallah güzel sonuç alacaksın inanıyorum mutlaka haber ver aradaDoktora ve ekibe güveniyorum bunun için seçtim orayı ama yoğunluk gözümü bir nebze korkutmuştuteşekkür ederim bilgi için inşallah güzel olur. Kaldı 3 haftamız zaman yaklaşıyor
Avakado evet duymuştum ama söylemediler ama tadı çok kötü ya bende ezip içine bal ve kakao koyup tatlı gibi yemeyi denedim hiç bana göre birsey degil transferden sonra kabak çekirdek ve ananas yedimCeviz limon sarımsakla denedim yine olmadi cok midemi bulandiriyor. Bide senin dediğin gibi deniyim sagol
Bize bi kagit verdiler onda yazıyor avakado brokoli ananas . Demek ki faydali :) ama bende yiyemiycem maalesefAvakado evet duymuştum ama söylemediler ama tadı çok kötü ya bende ezip içine bal ve kakao koyup tatlı gibi yemeyi denedim hiç bana göre birsey degil transferden sonra kabak çekirdek ve ananas yedim
Bize bi kagit verdiler onda yazıyor avakado brokoli ananas . Demek ki faydali :) ama bende yiyemiycem maalesef
Kızlar avokado gerçekten çok faydalı rahim için özellikle. Ben avokadoyu sevdiğim için şanslıyım sanırımİnsallah güzel sonuç alacaksın inanıyorum mutlaka haber ver arada
Ayy nasil seviyorsunKızlar avokado gerçekten çok faydalı rahim için özellikle. Ben avokadoyu sevdiğim için şanslıyım sanırımAmiin ya inşallah. Elbette haber veririm
Valla ilk yediğimde hiç sevmemiştim ama sonradan evde olmayınca canım istiyor gözüm arıyorAyy nasil seviyorsunben niye sevemiyorum
Ayy sade hemde, masallah valla. Adı bile midemi bulandiriyor benim. Tedavinde bol bol yersin artik.Valla ilk yediğimde hiç sevmemiştim ama sonradan evde olmayınca canım istiyor gözüm arıyorgenelde sade yiyorum ekmeğe sürmek hoşuma gidiyor bazende limon sıkıyorum üzerine
Güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsünAyy sade hemde, masallah valla. Adı bile midemi bulandiriyor benim. Tedavinde bol bol yersin artik.