Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bizim sati 5 mi
Sizde de mi bu şekilde sorun? Remzi bey nasıl bir tedavi önerdi
Bizim 5 milyondu sayi, ameliyat oldu 110 milyona çıktı ama haraket hiç yok, morfoloji 1 , remzi bey simdi yumurtalari toplayacak şubatta transfer yapicam dedi. Rahim dinlendirme yapıyormuş mutlaka. Sen izmitte mi yaşıyorsun

Benzer sorunlar.. Ben gölcükte yaşıyorum sen? Rahim dinlendirme başarı oranını artırıyormuş inşallah tutar tahminimce bizede önerir gibi geliyor çünkü bahçecideki doktorların geneli gördüğüm kadarı ile bu yola gidiyor. Eger rahim dinlendirmeye giderse bizim surec cok uzar biraz sabırsızım.

Bende izmit merkezdeyim. 3 ay sürüyor rahim dinlendirme olursa, aralikta toplayacak, ocakta dinlenme şubatta transfer

Benim iki tanede dondurulmuş var umuttepede, ama direk bahceciye baslamak istedim
Bende izmit merkezdeyim. 3 ay sürüyor rahim dinlendirme olursa, aralikta toplayacak, ocakta dinlenme şubatta transfer
Dondurulmusları bahçeciye taşıtmadınız yani? Yaa gerçekten çok uzun sürüyor zaten bu ayı saymıyorum ocakta başlasa rahim dinlendirme isterse marta sarkar sonucu güzel olsunda bekleriz ne yapalım. Dillendirmek istemiyorum ama eğer ilkinde tutmazsa 2.yi bahçecide deneyemeye biliriz maddi olarak zorlar size şuan fiyat çıkardılar mı ? Birde umut merkezi bize daha yakın remzi bey için mi fulyaya gidiyorsunuz?

Remzi bey umuttepedekileri 3. Gun embriyosu olduğu icin istemedi. Benim annemin evi fulya bahceciye yürüme mesafesi 10 dk o yüzden orayı istedim. Remzi beyide cok iyi diye duydum o yüzden . Bize tam fiyat çıkmadı daha ama 11 bini bulacak gibi. Olmazsa bende daha deneyemem hemen.

Yaa istemedi mi demek ki blast elde edince transfer etmeyi düsünüyor. Bizim içinde 13 bine kadar yolu var bu kadar bütçe ayırabiliriz ama ondan fazlası zor. İyi yapmışsın canım gerçekten bahçecideki doktorlar ve laboratuvar olarak çok iyiler. O halde tedavi süresinde annende kalacaksın sanırım buda büyük avantajmış. Biz gidip geleceğiz her seferinde gölcükten.

Evet annemde kalıcam iyi olacak. Sizin zor olur ama sonu güzel olur insallah. Yaşın kac amh degerin iyi mi

Cem beye gitmeden yaptirirsin istiyorlar orada.esinin ve senin yeni yapılmış tahlilleri. Ben her seyi yaptırıp gittim , sadece adeti bekliyoruz işte
3 ay önce yaptirmistim emek hocanın yanına girmeden forum dolduran kişi varya o testlerin tarihleri yakınmış güzel demişti. Hepsini yeniden mi yaptırmalıyım? Bu yazdığım hormonlara adetliyken bakilmisti amh içinde mi aynısı geçerli? Yaptırayım o halde? Veya bahçeciye gittiğimiz zaman yapmazlar mı test

Bahçeci de ekstra para, sperm testi cok pahalıydı umuttepede yaptırdık biz. Amh yi adetin üçüncü gunu söyle o şekilde isterler, yoksa istemiyorlar söylemeden

Bahçeci de ekstra para, sperm testi cok pahalıydı umuttepede yaptırdık biz. Amh yi adetin üçüncü gunu söyle o şekilde isterler, yoksa istemiyorlar söylemeden
Diğer testler gibiymiş o da demek onu yaptırayım adet olunca madem. Sperm testi bahçecide yaptırmak zorunlu diye biliyordum ben öyle bir şart yok mu ? Ne kadardı fiyatı acaba biz ilk sperm testini gölcük aile konakta 100 tl ye 2.sini izmit konakta 200 tl ye yaptirmistik

Zorunlu demedi bize , 350 tl bahçecide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…