Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bir yandan korkuyorum cem beyi çok az görüyormuşuz öyle söylüyor gidenler aşırı yoğunluğu tedavide aksamaya neden olur mu diye vs düşünüyorum ama çok iyi bir doktor bunuda biliyorum
Evet iyi bir doktor, pozitif sonuç alan hastası cok. Dryshe arkadaşımıza sor o da yakın zamanda cem beyde yaptırmışya, görüşmeler falan nasil oluyor diye.

Görüşme hızlı geçiyor ama ilgi güzel bence dr güven hersey çok hızlı olacak sonuç insallah güzel olur
Doktora ve ekibe güveniyorum bunun için seçtim orayı ama yoğunluk gözümü bir nebze korkutmuştu 😄 teşekkür ederim bilgi için inşallah güzel olur. Kaldı 3 haftamız zaman yaklaşıyor

Ceviz limon sarımsakla denedim yine olmadi cok midemi bulandiriyor. Bide senin dediğin gibi deniyim sagol
Avakado evet duymuştum ama söylemediler ama tadı çok kötü ya bende ezip içine bal ve kakao koyup tatlı gibi yemeyi denedim hiç bana göre birsey degil transferden sonra kabak çekirdek ve ananas yedim

Avakado evet duymuştum ama söylemediler ama tadı çok kötü ya bende ezip içine bal ve kakao koyup tatlı gibi yemeyi denedim hiç bana göre birsey degil transferden sonra kabak çekirdek ve ananas yedim
Bize bi kagit verdiler onda yazıyor avakado brokoli ananas . Demek ki faydali :) ama bende yiyemiycem maalesef

Bize bi kagit verdiler onda yazıyor avakado brokoli ananas . Demek ki faydali :) ama bende yiyemiycem maalesef
İnsallah güzel sonuç alacaksın inanıyorum mutlaka haber ver arada
Kızlar avokado gerçekten çok faydalı rahim için özellikle. Ben avokadoyu sevdiğim için şanslıyım sanırım😄🙈 Amiin ya inşallah. Elbette haber veririm💕

Kızlar merhaba. 25 kasımda emek hoca tarafından aşılamam yapıldı. Hiçbir adet belirtim olmamakla birlikte hamilelik belirtim de yok. Ovülasyon testi vardı evde aşılamanın 11. 12. ve 13. Günü test taptığımda çift çizgi gördüm pazar gecesi ise gebelik testi yaptım negatif çıktı. C.tesi günü adet olmam gerekiyordu hala olmadım bu sabah ise çamaşırımda lekelenme gördüm ve beyaz akıntı ile lekelenmem oldu iyice kafam karıştı hiçbir belirtim yok ama kimisi göğüste şişme kasıkta batma falan yazmış ama bugünki akıntı harici hiçbir şey yok. Emek hoca 15 gün sonra kan ver dedi dün vermem gerekiyordu aslında ama korkumdan veremedim bu durum normal mi. Bugün kan vereceğim inşallah ama çokta korkuyorum negatifi görmekten.

X