Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Değildi canım benim farklıydı hayırlı olsun tedavin olumlu sonuç alacaksın inanıyorum gittiğin merkez çok iyi drlar hepsi çok iyi bundan sonra rabbim bilir dualarım seninle sende sakaryadandin dimi
Amin canim insallah. Yok ben izmitteyim. Senin nasil gidiyor ne kadarlik oldunuz

Rapor çıkarmak uzun sürebiliyor benim ilk rapor 7 ayda çıktı siz bence hemen gidip başvuru yapın çünkü daha bir sürü tahlil isteyecekler Umuttepe’den olması şart tahlillerin
Canım biz geçen gün bilgi alalım diye hastaneye gittik ve bir anda kendimizi rapor almanın son aşamasında bulduk kadın doğum doktoru ve üroloji doktoru direk onay verdi eski testlerimize bakti yakın tarihliydiler bizden hiç test falan istemediler evrakları o gün tamamladık birtek evlilik cüzdanı fotokopisi eksik ama bekliyoruz bilerek götürmüyoruz rapor 5 günde çıkar dediler. ilaç raporu 1 ay geçerliymiş ve bizim randevumuz ay sonunda birazdaha zaman geçsin öyle gidip teslim edeceğim evrakları. Allah korusun rapor yanar falan hiç iyi olmaz bizim için. 7 ay falan deyince baya korktum ben 1 günde hallettik

Bende raporumu simdi aldim umuttepeden, ilaç yazdirmak icin 1 ay mı süresi var ? Bahçecideki doktoruma sorup emek beye yazdırsam olur sanırım . Daha adet olmama var çünkü

Bende raporumu simdi aldim umuttepeden, ilaç yazdirmak icin 1 ay mı süresi var ? Bahçecideki doktoruma sorup emek beye yazdırsam olur sanırım . Daha adet olmama var çünkü
Tedavi için rapor 6 ay ilaç için 1 ay geçerliymiş emek hoca dediki ben Cemin (Prof. Dr. Cem Çelik) hangi ilaçları kullandığını biliyorum ona uygun bir rapor cikatttiracagim size dedi. Bizde madem 1 ay geçerli riske atmayalım ay sonuna doğru evrakları teslim edelim dedim. Sende 1 ay içinde yazdirabiliyorsan yazdır bence ilaçlarını

Anladim canim, bugun görüşücem ,benim doktorumda remzi bey

Ben ilk muayeneyi oldum, şimdi adet olunca gidicem ona da 10 gün var. Sen muayene oldun mu cem beyde?
Doktorun receteni hazirlar bence emek hocanin yazmasına gerek yok. Ben dedim ki rapor şimdi çıkarsa bizim tedavi ay sonu ya hemen başlamazsa o zaman raporumuz yanar dedim emek hocada zaten tedavinin basında ilaçları yazıyor sen dolaba koyuyorsun sonra cem istediği zaman tedaviye başlar zaten sıkıntı olmaz dedi. Tabi dediğim gibi işimi sağlama almak adına bekleyeceğim bizim randevuya 3 hafta var daha henüz muayene olmadım canım daha ilk görüşmeye gideceğiz 28inde inşallah bu arada emek hoca durmadan cem diye hitap ediyordu ceme benden selam söyle falanda dedi. Emek hocada çok cana yakınmış eşimle ilgisini çok sevdik

Anladım canım, umuttepde yaptırdın mi daha önce

Ayni zamanlarda baslicaz demek. Hayırlısı olur inşallah. Bende gecen sene umuttepe denedim 1 kere olumsuz oldu.
Çok üzgünüm inşallah bu defa olumlu olur çok yıpratıcı süreçlerden geçiyoruz. Sizinde sorun erkek faktörüydü sanırım değil mi? Doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum. Belki denk gelirdik merkezde ama siz fulyada tedavi göreceksiniz remzi bey fulyadaydı sanırım

Vet etkek faktörü
Evet erkek faktörü, sizin ne sorun ? Aynen ben fulyadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…