- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Aaaaa denk geliriz o zaman 10 da randevumuz sonuclar kacta cıkarsa o zaman gelicez tüp bebek bölümüne sen kacta orda olcaksınPazartesi benm de opum var sen kaç da geleceksin
Canım şu listede yazılanların haricinde sen kan tahlili eşin spermiyogram ve kan tahlili verecek bunun için onada ürolojiye randevu almalısınMerhaba, tüp bebek raporu çıkarmak için neler istediler
Biz hemen almadik baska bir hastahanede de vermesi gerekiyordu onunda cikmasini bekledikAaa spermiyogram için randevu aldıgım için ayrıca ürolojiye eandevu alamıyorum. Sistem izin vermiyor siz nasıl yaptınız?
Sabah 8 30 da ben buyuk ihtimal icerde olrmAaaaa denk geliriz o zaman 10 da randevumuz sonuclar kacta cıkarsa o zaman gelicez tüp bebek bölümüne sen kacta orda olcaksın
Aa 8 30a nasıl randevu aldın ben telle arayınca 13.den sonraya veriyo hep. Bu arada bize kimse baska hastanede spermiyogram ver demedi inşallah sorun cıkmazSabah 8 30 da ben buyuk ihtimal icerde olrm
Ilk zamanlar bizde ogleden sonra aliyordk cnm sonra takip hastası oluyorsn sabahtan cagiriyorlar o zaman randevu almiyorsnAa 8 30a nasıl randevu aldın ben telle arayınca 13.den sonraya veriyo hep. Bu arada bize kimse baska hastanede spermiyogram ver demedi inşallah sorun cıkmaz
Valla esime uroloji dr hem burda hemde baska hasrahanede sperm vereceksin demisIlk zamanlar bizde ogleden sonra aliyordk cnm sonra takip hastası oluyorsn sabahtan cagiriyorlar o zaman randevu almiyorsn
Dr tekrar gel dediginde sakin randevu alma ucret ödemek zorunda kalırsn bilgn olsnIlk zamanlar bizde ogleden sonra aliyordk cnm sonra takip hastası oluyorsn sabahtan cagiriyorlar o zaman randevu almiyorsn
Hadi ya ben sanıyordum hep randevu alcam . E neden söylemiyorlar bunu cok acayipler :)Dr tekrar gel dediginde sakin randevu alma ucret ödemek zorunda kalırsn bilgn olsn
Dr sana demisya randevu alma diyeHadi ya ben sanıyordum hep randevu alcam . E neden söylemiyorlar bunu cok acayipler :)
Bir kereye mahsus sanmıştım :)Dr sana demisya randevu alma diye
Canım bende sana yazmak için girdim siteye hayır konuşamadım çünkü eşimin spermiyogramsonucu 4de cıktı ürolojiye gösteremedik haliyle sanırım Çarşamba günü görürüz doktoru sen nadılson yum toplama nasıl gecti?canın yandımıNaptn konştn mu drla
Kaç yumurta oldu canım?Toplamadan sonra cok agrim oldu daha toparlanamadm agri yumurta sayısına gore degisiyormş o yuzden benimki biraz zor geçti
15 yumurtam olmsKaç yumurta oldu canım?
Masallah cok güzel ne kadar sürdü işlem. Transfer ne zaman olcak. Yumurta kalitesine dair bilgi veriyorlar mı?15 yumurtam olms
Valla anastazili oldugu icin hatirlamiyorm ne kadsr surdugunu ama 15 20 dk suruyor cmrtsi transfer yapilacakMasallah cok güzel ne kadar sürdü işlem. Transfer ne zaman olcak. Yumurta kalitesine dair bilgi veriyorlar mı?
Ayy kuzum ya çok heyecanlı senin ve eşinin tahlilleri sorunsuzdu dimiValla anastazili oldugu icin hatirlamiyorm ne kadsr surdugunu ama 15 20 dk suruyor cmrtsi transfer yapilacak
Evet sorun yok canAyy kuzum ya çok heyecanlı senin ve eşinin tahlilleri sorunsuzdu dimi