- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Daha sonra ultrasona çağırıp gnolf başlatıyor ben onu 11 gun kulkandm simdi toplamam olcak allahn izniyleCnm esinden yumurtA toplanana kadar sperm almiyolar asil iş sende lucrin diye igne veriyor birkaç gun onu kullaniyorsn
Canım cok sordum ama adet oldugun gün mü baslıyorsun ilaçlara? Kişidebn kişiye değişiyordur ama adetin kaçıncı günü yumurta toplama oluyor?Daha sonra ultrasona çağırıp gnolf başlatıyor ben onu 11 gun kulkandm simdi toplamam olcak allahn izniyle
Ordaki kızlar dediğin sekreterler mi vatsap grubu mu kurdunuz? Canım inşallah yumurtaların süper kalite olur 15gün sonra güzel haberini alırız inşallahOrdaki kizlarla grup oldk biraz sancılı ama ertesi gün birşey kalmıyor dediler
Sekreter degil canm tedavi goren arkadaslarla onlar benden once baslamislardiOrdaki kızlar dediğin sekreterler mi vatsap grubu mu kurdunuz? Canım inşallah yumurtaların süper kalite olur 15gün sonra güzel haberini alırız inşallah
Yumurta toplama adetliyken alinmiyor gonolf kullaniyorsun ya yumurtaliklarin belirli olgunluga gelince onlar gun veriyor o zaman aliyorlarCanım cok sordum ama adet oldugun gün mü baslıyorsun ilaçlara? Kişidebn kişiye değişiyordur ama adetin kaçıncı günü yumurta toplama oluyor?
Canım evet adetliyken alınmıyor kastettiğim şu :adetin baslafıgı gün 1.gün diye saydıgımızda kacıncı gün yumurta toplanıyor diye merak ettim ama anladıgım kadaroyla 15.gün falanYumurta toplama adetliyken alinmiyor gonolf kullaniyorsun ya yumurtaliklarin belirli olgunluga gelince onlar gun veriyor o zaman aliyorlar
Hım o gruba bende girmek isterim :)Sekreter degil canm tedavi goren arkadaslarla onlar benden once baslamislardi
Kisiye göre degisiyor cnmCanım evet adetliyken alınmıyor kastettiğim şu :adetin baslafıgı gün 1.gün diye saydıgımızda kacıncı gün yumurta toplanıyor diye merak ettim ama anladıgım kadaroyla 15.gün falan
Ama seninde dedigin gibi ortalama 15 gun falan sürüyorKisiye göre degisiyor cnm
Cok heyecanlıyım bu pazartesi gidicez benim tahlillerim cıktı esımınkilerde cıktı spermiyogram kaldı bi tek onun için randevu aldım pazartesiye aynı gün sonuç çıkıyormus. Emek hoca hepsi cıkınca randevu almadan gelin dedi. ayrıcaSen ne zaman görüşmeye gidiyorsn
Cok heyecanlıyım bu pazartesi gidicez benim tahlillerim cıktı esımınkilerde cıktı spermiyogram kaldı bi tek onun için randevu aldım pazartesiye aynı gün sonuç çıkıyormus. Emek hoca hepsi cıkınca randevu almadan gelin dedi. ayrıca
Sonuçları ürolojiye göstermek gerekiyor mu?
Evet gerekiyor cunku rapor icin urolojinin de imzasi lazmCok heyecanlıyım bu pazartesi gidicez benim tahlillerim cıktı esımınkilerde cıktı spermiyogram kaldı bi tek onun için randevu aldım pazartesiye aynı gün sonuç çıkıyormus. Emek hoca hepsi cıkınca randevu almadan gelin dedi. ayrıca
Sonuçları ürolojiye göstermek gerekiyor mu?
Muayene oldugun zaman liste veriyorlarMerhaba, tüp bebek raporu çıkarmak için neler istediler
Merhaba, tüp bebek raporu
Pazartesi benm de opum var sen kaç da geleceksinEvet gerekiyor cunku rapor icin urolojinin de imzasi lazm
Aaa spermiyogram için randevu aldıgım için ayrıca ürolojiye eandevu alamıyorum. Sistem izin vermiyor siz nasıl yaptınız?Evet gerekiyor cunku rapor icin urolojinin de imzasi lazm