Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Lucrin diye ilac var ona adete bir hafta kala basliyorsun ve dr seni adetinin 3 günu kontrole cagiriyor incelme ve kist var mı diye bakiyor kist yoksa incelme olduysa hemen gonolf baslatiyorlar

Canım cok sordum ama adet oldugun gün mü baslıyorsun ilaçlara? Kişidebn kişiye değişiyordur ama adetin kaçıncı günü yumurta toplama oluyor?
Yumurta toplama adetliyken alinmiyor gonolf kullaniyorsun ya yumurtaliklarin belirli olgunluga gelince onlar gun veriyor o zaman aliyorlar

Yumurta toplama adetliyken alinmiyor gonolf kullaniyorsun ya yumurtaliklarin belirli olgunluga gelince onlar gun veriyor o zaman aliyorlar
Canım evet adetliyken alınmıyor kastettiğim şu :adetin baslafıgı gün 1.gün diye saydıgımızda kacıncı gün yumurta toplanıyor diye merak ettim ama anladıgım kadaroyla 15.gün falan

Sen ne zaman görüşmeye gidiyorsn
Cok heyecanlıyım bu pazartesi gidicez benim tahlillerim cıktı esımınkilerde cıktı spermiyogram kaldı bi tek onun için randevu aldım pazartesiye aynı gün sonuç çıkıyormus. Emek hoca hepsi cıkınca randevu almadan gelin dedi. ayrıca
Sonuçları ürolojiye göstermek gerekiyor mu?

Merhaba, tüp bebek raporu çıkarmak için neler istediler

Evet gerekiyor cunku rapor icin urolojinin de imzasi lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…