Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba sorularin neler yazar misin tekrar?
Kızlar ben rapor çıkarmak istiyorum emek hocada 1 ayda çıkar diye duydum ne kadar doğru bilgilendirirmisiniz bide muayene ücreti nedir bana sonu 7138 olan numarayı arayin dediler ama cevap veren yok online randevudan bugün için izzet beyden randevu aldim emek beyin ismi yoktu bi kaç tahlilim var rapor için neler istiyolar bilgilendirin lütfen beni

Emek bey izinde sanirim. Özel muayene icreti 120 tl idi en son. Rapor icin eşinin spermiyogram tahlili senden rahim filmi ve bir kac kan tahlili gerekli. Benim raporum 1 haftada cikmisti.

Adetin 2.-3.gunu hormon testi ,smear testi, rahim filmi, erkek icin spermiyogram ,cesitli tahlil ve uroloji sonucu bunlari istiyorlar. Ben ozel ucretini 122 tl odemistim.bu belgeler den baskasi da istenebilir aklimda olanlar bunlar tamamlandigi vakit hemen raporun cikiyor.ozel randevunu aldigin andan itibaren hepsi halledilir.

Başka hastaneden ge
Rapor vermiyoruz diye gönderdiler izzet hocayla görüştük başka hastaneye gidin dediler

Başka hast

Ağlayarak çıktım inanın ordan ilgisizler vermediler vermiyoruz rapor dediler eğer burda yaptiracaksaniz verebiliriz dediler bende bahcecide yaptırmak istiyoruz dedik biz veremeyiz dedi izzet yücesoy

Amin canım sağolasın:) İnşallah rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Biz de rapor çıkartmaya çalışıyoruz. Ben emek hocadan internetten randevu almıştım. Önce eşimin kontrolleri tahlilleri olacak sonrasında bana gelin tekrar dedi. Ne kadar zamanda çıkar bilemiyorum. Muayene ücreti 122 tl.

Ne zaman aldınız randevuyu bana çıkarmıyoruz dediler başka hastaneden gidin alın rapor veremiyoruz dedi doktor

Ne zaman aldınız randevuyu bana çıkarmıyoruz dediler başka hastaneden gidin alın rapor veremiyoruz dedi doktor
bayramdan sonra internetten almıştım arada kontrol edin emek hocaya randevu açıyorlar o şekilde alıyorsunuz. Telefonla da alınabiliyormuş. Emek hoca bize rapor çıkartalım o şekilde başlayalım dedi. Biz başka hastaneden rapor çıkartıp burada tedavi olabilir miyiz diye sorduk. Olur dedi. İsterseniz burada rapor çıkartıp, burada ya da başka bir hastanede de tedavi olabilirsiniz dedi.

Merhaba arakadaslar ben de kontrolumu oldum.asilama icin dun adetin 2.gunu bakildi ama emek hoca bakmadi yardimci bayan pratisyen hekim o bakti ve bana 1tane miyomun var dedi baska aciklama yapmadan 5dakika sonra emek bey asilamaya baslayabilir dedi. Simdi merak ettigim miyom olunca asilama yapilabilir mi kullanilan ilac ya da igneler miyomu tetiklemez mi? Ilaclar la birlikte sogan kuru kullanabilir miyim?

Kizlar merhaba ikinci raporu cikartmak icin tekrar benden ve esimden tahlil istiyolarmi.bilenler yardimci olabilirmi?

Konak ta basladim maalesrf cok maliyetli rahim agzinda ufak bir yapusiklik vardi onu acti ve cizik atti pazartesi kontrolum var bakalim durum ne ...iki emriyo gonderebildim 1 tane saglikli geldi

merhaba, konak hastanesinde çağdaş beyde ben de tüp bebek yaptırmayı planlıyorum ağustos ayında. nasıl tavsiye eder misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…