Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Konak ta basladim maalesrf cok maliyetli rahim agzinda ufak bir yapusiklik vardi onu acti ve cizik atti pazartesi kontrolum var bakalim durum ne ...iki emriyo gonderebildim 1 tane saglikli geldi
ya en azından ıcın rahat olacak. ne kadar pgt?doktorun kim erkan mı? cızık sansı arttırıyormus.

Anladım teşekkür ederim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Maliyeti neydi acaba ?

Anladım teşekkür ederim. Allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah. Maliyeti neydi acaba ?
rica ederim yardımcı olabıldıysem ne mutlu. maliyet raporluda şöyle idi. ilk denememde 1400 ilaç 900 küsür işlem ücreti idi. maalesef döllenme olmamıstı. ikinci denememde önceden kalan ılaclar vardı elımde o nedenle ilaclar 900 işlem ücreti 750 civarı idi. arkadasım maliyet oldukca düşük. ama oranın laboratuvarı yıllardır yenılenmıyormus. naçizane tavsiyem. raporu alıp baska daha ıyı bır laboratuvarda yaptırabılırsın. ben üçüncü denememi okan üniversıtesınde yaptırıyorum. keske ilkini orda yapsaymısım dıyorum simdi.bu arada okanda 5700 raporlu fıyat

aynen canim ...pgt tek emriyo 500 dolar ...dr cagdas aslan benim rahim kurtajlardan sonra incelmis kenduni toparlayabilsin diye cizik ...sen kocaeli universite hastanesindemi yapiyorsun yine
Yok canım eray calıskanla okan hadtanesinde yaptırıyorum. Muayeneler izmitte yumurta toplama ve transfer okanda oluyor. Şimdi iki donmuş embriyom var yine yumurta toplanacak? Senin transfer ne zaman?

Yok canım eray calıskanla okan hadtanesinde yaptırıyorum. Muayeneler izmitte yumurta toplama ve transfer okanda oluyor. Şimdi iki donmuş embriyom var yine yumurta toplanacak? Senin transfer ne zaman?
Okan hastanesi nerde eray medikal den ayrildimi.transferim bilmiyorum pazartesi gitcem bakalim dr ne diyecek rahmi iyi gorurse baslatir herhalde

Okan hastanesi nerde eray medikal den ayrildimi.transferim bilmiyorum pazartesi gitcem bakalim dr ne diyecek rahmi iyi gorurse baslatir herhalde
Evet medikalden ayrılmış kendi hastanesinde calısıyor artık kocaeli tıpta ama buranın tüp bebek lab.ı Olmadıgından okanın lab.ını kullanıyor. Okan Üni. Tuzlada

Anladim canim peki maliyeti ne kadar oldu insallah bu kez hayirla sonuckanir tedavilerimiz
Havuz yaptık son rapor hakkımı kullandım raporlu 5700 raporsuz 8500 filandı sanırım ilk toplama raporlu oldu ikinci toplama 5300 transfer hakkım saklı duruyor. İnşallah canım bütün isteyen bekleyen herkese verdin allah

nasıl memnun musunuz emek bey den ve hastaneden. Ben rapor çıkartıp başlamayı düşünüyorum da

istanbulda hangi hastane ve doktora gittiniz?

Merhaba. Öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Bir sorum vardı. Emek hocaya gittim güzel ilgili bir doktor lakin hastanenin laboratuarı sıkıntılıymış diye söyleyenler var siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kafam allak bullak oldu? Orada devam etmeli miyim yoksa başka bir yer mi aaraştırmalıyım?

yaaa Laboratuarı yok mu hastanenin? Neden iyi değil dediniz? Laboratuar da önemli tüp bebekte dimi
Laboratuvarı elbette var. Günümüzde çon daha gelişmiş laboratuvarlar var. O nedenle dedim. Yani kötü değil aslında. Ondan daha gelişmiş labıratuvarlar var. Ben iki denememi orda yaptım. 3. Raporumu baska bir merkezsde değerlendiriyorum

Kızlar ben rapor çıkarmak istiyorum emek hocada 1 ayda çıkar diye duydum ne kadar doğru bilgilendirirmisiniz bide muayene ücreti nedir bana sonu 7138 olan numarayı arayin dediler ama cevap veren yok online randevudan pazartesi günü için izzet beyden randevu aldim emek beyin ismi yoktu bi kaç tahlilim var rapor için neler istiyolar bilgilendirin lütfen beni

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun, kesinlikle devam edin. 20 tane cocuk doğuracak değiliz laboratuvar sıkıntılı değil son teknik değil sadece ve cok başarılı embriyolog var. Ben iki transfer ettim ve hic birinde sıkıntı olmadı dondurma ve çözme de. Kafanız rahat olsun, cok araştırmayın kendinizi önce Allaha teslim edin sonra doktorlara. Cok araştıranların da şansı daima düşük oluyor. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…