Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba arkadaşlar. Umuttepe mayıs ayında transfer olupta gebe olan varmı ben dün kan verdim. 58.6 cıktı beta hcg nasıl sizce
Merhaba bende yeni uye oldum buraya benimde umuttepede ikinci denenem malesf negatif sonuçlandi galiba transferimiz ayni dönemde olmus 17 mayısdi benim inşallah tutunmusdur senin minigin Rabbim isteyen herkeze hayirlisiyla sag salim nasib etsin

Iyiyim canim saol ozelde tekrar basladim pgt gitti iki emriyom..histereskobi oldum simdi adt olunca kontrole gidicem...sende tekrar baslamissin hayirlu olsun ara ara okuyirum seni havuz yapilcak galiba
aa cok sevındım. pgt sonucu geldı mı?histeroskopide sorun cıkmamıstır umarım bu arada nereye yaptırıyorsun? benım doktorda pgt ye gonderebbılırız dedı ama hem cok pahalı hemde embrıyolar sorunlu gelırse hepten canım sıkılır gıbı geldı.

Kızlar merhaba herkese. Uzun zamandır okuyordum ama üye olmak ve yazmak anca nasip oldu. 2,5 yıldır bebiş istiyoruz ama olmadı bi türlü. Tüm değerlerimize bakıldı problem yok denildi. Hsg çekildi, perde var dediler laparoskopi ve histereskopi ameliyatı oldu sonucunda değilmiş filmden yanlış görmüşüz dediler. Tüplerde de sorun yok dediler. Eşimin sperm değerleri için de iyi dediler ama bir türlü olmadı iyice yıpranmaya başladık artık. 3 ay klomen tedavisi gördük dr vücudumun çok iyi tepki verdiğini söyledi 3-4 yumurtam oluştu 19-22 mm arası fakat yine olmadı. İyice umutlarımız tükendi açıkcası. Uzun araştırmalar sonucu bu konuyu buldum ve emek hocadan randevu aldım fakat elimizde tüm değerlerimiz, evraklarımız olmasına rağmen eşim içinde ürolojiden randevu almam gerekir mi ? Süreç ne şekilde işleyecek acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Eşinin önceden spermiyogramı varsa gerek yok. Ama yoksa oda spermiyogram cerse iyi olur. Eğer tüp bebek düşünüyorsanıZ zaten umuttepede bi kere spermiyogram vermesi getekecek. Bence ürplojiyederandevu alın elinizde oda olsun

En son geçen hafta konağa gittik ve aşılamaya geçelim dediler fakat araştırırken emek hocayı bulunca ve memnuniyeti görünce en azından ne yapılacaksa onunla başlayıp devam edelim diye düşündük. Aşılama yapmadan direk tüp bebek yapılıyor mu devlet karşılıyor mu acaba aşılama şartı istiyor gibi okudum sanki. Aşılamaya verilecek paraya direk tüp bebek mi daha mantıklı olur acaba

ben direkt tüp bebek yapılması gerektiğini düşünüyorum. çünkü aşılamanın normal ılıskıden farkı yok. ha asılaama ıle hamıle kalan yok mu elbette var. ama doktor daha guzel yonlendırır. gereksz bırsey yapmaz emek hoca. probleme göre bazı kişilerde dırekt tüp bebek uygulayabılıyor. mesela ben. bende amh dusuk ve yarım rahımlıyım. dırekt tüp yaptı

Konak ta basladim maalesrf cok maliyetli rahim agzinda ufak bir yapusiklik vardi onu acti ve cizik atti pazartesi kontrolum var bakalim durum ne ...iki emriyo gonderebildim 1 tane saglikli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…