Benim rahim zor kalinlasiyo dr bu ayda deneyecek eger kalinkasma istedigi gibi olursa transfer yapacakBende dinleniyorum agustos ya da Eylül’de olacak transfer . Peki senin ne zaman olacak transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rahim zor kalinlasiyo dr bu ayda deneyecek eger kalinkasma istedigi gibi olursa transfer yapacakBende dinleniyorum agustos ya da Eylül’de olacak transfer . Peki senin ne zaman olacak transfer
Anladım canım hadi inşallah.Benim rahim zor kalinlasiyo dr bu ayda deneyecek eger kalinkasma istedigi gibi olursa transfer yapacak
Merhaba,sartlarin uygunluguna gore emek hoca tedavi baslatiyor.benim sartlarim asilamaya degil direk tup e uygundu mesela.ama cok kisi var asilama yaptiran tup icin zaten 3 asilama yapiyor once.Merhaba kızlar, biz de iki yıldır bebek için uğraşanlardanız. Bir negatif aşılamam var.
Bu ay Emek Hoca’dan randevu almak istiyorum ama hakkında bir bilgim yok.
Hemen tüp bebek düşünmüyorum. Önce aşılama olsun istiyorum.
Kendisi aşılama tedavisi yapıyor mu yoksa sadece tüp bebek mi yapıyor?
Lütfen bilgisi olanlar yazsın
Cevabın için çok teşekkür ederim.Merhaba,sartlarin uygunluguna gore emek hoca tedavi baslatiyor.benim sartlarim asilamaya degil direk tup e uygundu mesela.ama cok kisi var asilama yaptiran tup icin zaten 3 asilama yapiyor once.
Rica ederim.hersey normalse asilama ile baslar bence.devlet destekli tup icin once 3 asilama yapiliyor sonra tup e geciliyor.emek bet titiz ve ilgili herseyi tek tek anlatiyor.ozelden randevu alman cok onemli tabi.cok sakin bir dr,anlatip sepetlemenin pesinde degil yani :) hayirlisi olsun hakkinizda.Cevabın için çok teşekkür ederim.
Bütün değerlerim iyi, sebepsiz infertilite benimki. Adetim düzenli, hormonlar normal. Eşimin de değerleri iyi. İnşallah aşılama der çünkü henüz tüp bebeğe hazır değilim.
Peki doktor bey nasıl birisi? Güzelce anlatıp yardımcı oluyor mu?
Çok teşekkür ederim, amin hepimiz için en hayırlısı olsun Şimdi randevu almak için uğraşıyorum inşallah bulabilirim.Rica ederim.hersey normalse asilama ile baslar bence.devlet destekli tup icin once 3 asilama yapiliyor sonra tup e geciliyor.emek bet titiz ve ilgili herseyi tek tek anlatiyor.ozelden randevu alman cok onemli tabi.cok sakin bir dr,anlatip sepetlemenin pesinde degil yani :) hayirlisi olsun hakkinizda.
Hayırlısı canım geçmiş olsun şimdiden allah emekelrimizi boşa çıkarmasn bizde ilaçlara devam 2ay okdu 4ay sonra gelin demişti üroloji ama ben merak erriğim için sperm testi yapcaz inşallah fark vardırCanim ben gecen ay basladim iki yumurta toplandi biri 5. Gune gidebildi diegrinin gelisimi yavaşladığı icin dondurulmadi digeri donduruldu.bayramdan sonra bir daha baslancak bakalim benim ameliyat isim oldugu icin dondurulcak.
Biz de sperm testi yapıcaz salı günü umuttepede. Hareket artmıyor bir türlü promen k ile 0 dan 10 a yükseldi anca. O da ilacı bırakınca düştü tekrar. Ekimde dondurulmuşlari koydurcaz tekrar.Hayırlısı canım geçmiş olsun şimdiden allah emekelrimizi boşa çıkarmasn bizde ilaçlara devam 2ay okdu 4ay sonra gelin demişti üroloji ama ben merak erriğim için sperm testi yapcaz inşallah fark vardır
Insallah canim.degerler cok dusuk degilse sorun olmuyor düzeliyor sikinti yapma.Hayırlısı canım geçmiş olsun şimdiden allah emekelrimizi boşa çıkarmasn bizde ilaçlara devam 2ay okdu 4ay sonra gelin demişti üroloji ama ben merak erriğim için sperm testi yapcaz inşallah fark vardır
HAyırlısı benim pskolojim bzouldu valla stres depresyon off allah yardımcımız okaunBiz de sperm testi yapıcaz salı günü umuttepede. Hareket artmıyor bir türlü promen k ile 0 dan 10 a yükseldi anca. O da ilacı bırakınca düştü tekrar. Ekimde dondurulmuşlari koydurcaz tekrar.
Aynen bende öyle , sizde sayı ve hareket mi sıkıntıHAyırlısı benim pskolojim bzouldu valla stres depresyon off allah yardımcımız okaun
Allah tamamina edirsin canim insalah bizde gorruuz pozitifi.bende bugun emek hocayla gorustum morlaim bozukdu cok labaratuarı baya kotuledi.senin kacinci gun embriyosuydi?Merhaba arkadaşlar genel bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ben ilk aşılamamı özel bi merkezde yaptım tabi negatif sonuçlandı bi o kadarsa ilgisiz bi doktora denk geldim bende dedim madem özelin devletten bi farkı yok en azından param çöpe gitmesin bu arada eşimde morfoloji ve hareket problemi vardı Umuttepe ye randevu aldım tabi bilmiyordum özel randevularında olduğunu infertiliteden aldım eşimede ürolojisinde beyse evrakları hazırladık biz bir ay içinde aşılama raporu çıktı sonuç negatif tabi tekrar aynı evrakları hazırladık bekledik tam 3 ay çıkmadı rapor bi şekilde emek hocadan randevu aldım 3 aydın çıkmayan rapor 4 günde çıktı aşılama tabi sonuç negatif tabi artık öğrendik evrakları hazırlayıp emek hocadan randevu aldım tüp bebek raporu içim başvurduk 26 Temmuz’da transfer oldu iki gün önce hem idrarda hemde kanda pozitif sonucu gördük çok şükür emek hoca iyi bir hekim muaynede çok sakin sabırlı Güler yüzlü
Benim 3.gün embiryosuydu iki tane yerleştirildi 7.günde idrarda pozitifi gördüm böyle durumlarda çoğul gebelik oluyomuş sanırım ikiside tuttu tek korkun kalp atışlarını duramamaktan sevinemiyorum bile hep bi korku içimdeAllah tamamina edirsin canim insalah bizde gorruuz pozitifi.bende bugun emek hocayla gorustum morlaim bozukdu cok labaratuarı baya kotuledi.senin kacinci gun embriyosuydi?
Zaten emek bey yapmıyordu takibi asistanlar yapıyordu sıkıntılı bi durum olursa emek hocaya soruyolar ÖZge hanım ilk aşılamamı yaptı gayret ilgiliydi bide zaten 6 aydır Amerikan da eğitimdeymiş Temmuz ayında döndü yani bileğileri taze ilgilide bozma moraliniBide artik takiplri emek bey yapmicakmis ozge hanima yonlendiriyo yumurra toplama yapıcakmis ama.onada ayri moralim bozuldu.