Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Geçmiş olsun cnm ben kocaelinde yasamiyorum başka ilde oldum cnm evet alindi iki tupumde sen nerde olacan
Hangi ilde canim.ozeldemi oldun unv hastsnesi flaanmi.bide ameliyattam sonra rezrrvlerinde azalma oldumu.ben ameliyatimi emek bey yapsin istiyorum ama bakalim cok yogun yapabilecekmi.gerci daha tup bebek bile olmuyor once embriyo olusmasini allah nasip edrse bakalim.

Cnm boluda oldum ben üniversite de emek hoca yapmadi cok yogunum dedi hakindan hayirlisi olsun iyi geceler yatim ben bb

hayirlisi canim zamani degilmis demekki.ne zmaan gidiceksin tekrar yine ayni zmanda baslicaz herhalde

Bende hemen baslamak istiyorum aslinda ama 25mayistata tatile denk geliyor sanirin 25haziranda devqn edilcej diye ilan gordum yine adetime denk gelmeyecek temmuza kalcak ((

Bende hemen baslamak istiyorum aslinda ama 25mayistata tatile denk geliyor sanirin 25haziranda devqn edilcej diye ilan gordum yine adetime denk gelmeyecek temmuza kalcak ((
Merhaba bende 2.tedaviye başladım acaba bayrama denk gelirmi vs diye asistana sorduğumda nöbetleşerek çalışmaya devam ettiklerini söylediler.ilk tedavin negatif sanırım onu unut ve 2.tedavine sıfırdan yepyeni umutlarla başla.

İnş canım ya sanada nasip olsun inşalah sen 2.ye arada ne kadar ay fark oldu başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…