Hangi ilde canim.ozeldemi oldun unv hastsnesi flaanmi.bide ameliyattam sonra rezrrvlerinde azalma oldumu.ben ameliyatimi emek bey yapsin istiyorum ama bakalim cok yogun yapabilecekmi.gerci daha tup bebek bile olmuyor once embriyo olusmasini allah nasip edrse bakalim.Geçmiş olsun cnm ben kocaelinde yasamiyorum başka ilde oldum cnm evet alindi iki tupumde sen nerde olacan
Allahrazi olsun cnm sanada cok gecmis olsun rabim bidaha yaşatmasin hersey güzel olacak hepimiz icinde ben yatiyorum iyi gecelerSagol canim testini yapinca haberini bekliyorum sevindirici ve daimi olucak insallah
Cnm boluda oldum ben üniversite de emek hoca yapmadi cok yogunum dedi hakindan hayirlisi olsun iyi geceler yatim ben bbHangi ilde canim.ozeldemi oldun unv hastsnesi flaanmi.bide ameliyattam sonra rezrrvlerinde azalma oldumu.ben ameliyatimi emek bey yapsin istiyorum ama bakalim cok yogun yapabilecekmi.gerci daha tup bebek bile olmuyor once embriyo olusmasini allah nasip edrse bakalim.
bende Geçen cumartesi yaptırdım belirti varım bende hiç ama hiç yok dayanamadım dün kan testi verdim negatifCnm ben tarnsfer olsum 7. Günumdeyim nolir dua et bana bebegim tutunmus olsun bana rabim hepimize nasip etdin hayirlisindan
Cok erken yaptirmisin testi.gününü bekle acele etme 12 diyorlar varki bir bildikleribende Geçen cumartesi yaptırdım belirti varım bende hiç ama hiç yok dayanamadım dün kan testi verdim negatif
Amin inşAnneler günü içimiz yine burukseneye anneler gününde buradaki isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duygusu annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım inşallah bizede nasip olur bu güzel duygu
Canım tekrarlaırım diyordum ama dün akşam regl oldum
Bilmiyorum ki canim telim degisti numarasi silindi emek hocanin mesaj atacaktim ama sen ne zaman gidiceksinhayirlisi canim zamani degilmis demekki.ne zmaan gidiceksin tekrar yine ayni zmanda baslicaz herhalde
Merhaba bende 2.tedaviye başladım acaba bayrama denk gelirmi vs diye asistana sorduğumda nöbetleşerek çalışmaya devam ettiklerini söylediler.ilk tedavin negatif sanırım onu unut ve 2.tedavine sıfırdan yepyeni umutlarla başla.Bende hemen baslamak istiyorum aslinda ama 25mayistata tatile denk geliyor sanirin 25haziranda devqn edilcej diye ilan gordum yine adetime denk gelmeyecek temmuza kalcak((
İnş canım ya sanada nasip olsun inşalah sen 2.ye arada ne kadar ay fark oldu başladınMerhaba bende 2.tedaviye başladım acaba bayrama denk gelirmi vs diye asistana sorduğumda nöbetleşerek çalışmaya devam ettiklerini söylediler.ilk tedavin negatif sanırım onu unut ve 2.tedavine sıfırdan yepyeni umutlarla başla.
Benimde sonuc negatif cnmİnş canım ya sanada nasip olsun inşalah sen 2.ye arada ne kadar ay fark oldu başladın
Mart 16 negatif olmuştu Nisan 16 tekrar yumurta büyütme ilaçlarına başladıkİnş canım ya sanada nasip olsun inşalah sen 2.ye arada ne kadar ay fark oldu başladın
Buldun mu cnm emek hocanın tlfEmek hocanin telini mesaj atarmisiniz kizlar bende vardi