Evet artik gülsün yüzümüz saol cnm önce genetige gidiyon sonuc cikiyo sonra rahim filimi cekti bana özelde emek hoca o koydu teshisi umarim seninkide basit bir sorun olur hersey gönluce olsun bundada var hayir belkide bende cok uzuldum iki sene ara verdim toparlanmam.zor oldu üzulme demiyorum çünku elimizde degil insan uzuluyo nezaman kurtaj olacanInsallah canim birkere yasamis olalim 2.ye gulsun yuzumuz kucagimiz dolsun ins.benimde boyledir belki emek bey koyuyor bu teshisi dimi
Bende orda yaptirdim cnm telefonla surekli ara mutlaka alirsin alamazsanda dedim gibi ucretli alirsinSagolsın umuttepe Kocaeli hayurlısı ile
Şimdi aldım 20 mayısa ama aklıma takılan birşey var bize bir kagıt verdilerBen telefondan almistim.surekli aradim int tende aliniyor kontenjan doluyor iki yerden de surekli dene derim.telesekreter cikiyor o zamani saati otomatik veriyor kagidin kalemin hazir bulunsun yaninda.
Aldım ama 20 mayısa bugun igneler başlandı acaba 20 mayısa almam problem olurmuBende orda yaptirdim cnm telefonla surekli ara mutlaka alirsin alamazsanda dedim gibi ucretli alirsin
Şuan aldım 20 mayısa ama igneler bugun başladı acaba sorun olurmu cok uzun ara varBen telefondan almistim.surekli aradim int tende aliniyor kontenjan doluyor iki yerden de surekli dene derim.telesekreter cikiyor o zamani saati otomatik veriyor kagidin kalemin hazir bulunsun yaninda.
Daha yeni baslamisin ignelere bir sorun olmaz hemsireler alinmasi zor oldugu icin erkenden al diyorlar genede gidince soylersin aldigin tarihi cnm rahat ol sorun olmazŞimdi aldım 20 mayısa ama aklıma takılan birşey var bize bir kagıt verdiler
Aldım ama 20 mayısa bugun igneler başlandı acaba 20 mayısa almam problem olurmu
Genetik derince arastirmada var dimi?benimde rahim filmimi emek bey cekmisti raporum icin orda sorun cikmadi ama arastirmak lazim.ptesi olucam kurtaj hayatta en korktugum seydi kurtaj.allah beterinden saklasin.hernamaz sonrasi karnimi tutup dua ediyodum gece yatinca sabah kalkinca ayetel kursi okuyodum busabah tuttum unutmusum basladim aglamaya.emek bey ok derse drdigi zaman basliycam 39 yasindayim zamanim kisitli.Evet artik gülsün yüzümüz saol cnm önce genetige gidiyon sonuc cikiyo sonra rahim filimi cekti bana özelde emek hoca o koydu teshisi umarim seninkide basit bir sorun olur hersey gönluce olsun bundada var hayir belkide bende cok uzuldum iki sene ara verdim toparlanmam.zor oldu üzulme demiyorum çünku elimizde degil insan uzuluyo nezaman kurtaj olacan
Cok sagol senin teda nasıl sonuçlandı umarım güzel olmuşturDaha yeni baslamisin ignelere bir sorun olmaz hemsireler alinmasi zor oldugu icin erkenden al diyorlar genede gidince soylersin aldigin tarihi cnm rahat ol sorun olmaz
Canim zaten kurtaj olunca genetige gitmesini istiyom de yoluyorlar bebegi bide esinle sen kan veriyon yapiyorlar genetik arastirmaGenetik derince arastirmada var dimi?benimde rahim filmimi emek bey cekmisti raporum icin orda sorun cikmadi ama arastirmak lazim.ptesi olucam kurtaj hayatta en korktugum seydi kurtaj.allah beterinden saklasin.hernamaz sonrasi karnimi tutup dua ediyodum gece yatinca sabah kalkinca ayetel kursi okuyodum busabah tuttum unutmusum basladim aglamaya.emek bey ok derse drdigi zaman basliycam 39 yasindayim zamanim kisitli.
Igne 8 mart basladi benim 19 mart toplandi.12 gun yani yetisir bence canim.hemsirenin sana verdigi kagitla gidicen anesteziye,sonra anestezi sana kagit vericek onlari son kontrolunde yum toplanma zamanin soylendiginde hemsire yonlendiricek zaten tupteki sekretere birakiyorsun.Şimdi aldım 20 mayısa ama aklıma takılan birşey var bize bir kagıt verdiler
Aldım ama 20 mayısa bugun igneler başlandı acaba 20 mayısa almam problem olurmu
Cnm ben tarnsfer olsum 7. Günumdeyim nolir dua et bana bebegim tutunmus olsun bana rabim hepimize nasip etdin hayirlisindanCok sagol senin teda nasıl sonuçlandı umarım güzel olmuştur
Cihan hast de olucam kurtaji ordanda yollaniyormu acaba?ozelde de testler pahali oluyor.olmazsa parcayi alip gotursem kabulde etmezler belki oyle.Canim zaten kurtaj olunca genetige gitmesini istiyom de yoluyorlar bebegi bide esinle sen kan veriyon yapiyorlar genetik arastirma
Rabbım inşallah emekleri boşa çıkarmazCnm ben tarnsfer olsum 7. Günumdeyim nolir dua et bana bebegim tutunmus olsun bana rabim hepimize nasip etdin hayirlisindan
Âmin Insalah zor bir surecRabbım inşallah emekleri boşa çıkarmaz
Hayırlısını dile herşeyin. Pozitif düşün biliyorum cok zor bir süreç ama herşeyi veren de alanda yüce AllahÂmin Insalah zor bir surec
Kürtaj icin acele etme araştir önce nerde genetik yapiyorlarsa orda yaptir benceCihan hast de olucam kurtaji ordanda yollaniyormu acaba?ozelde de testler pahali oluyor.olmazsa parcayi alip gotursem kabulde etmezler belki oyle.
Hadi ya.cihanda ayarladik dun dr u ptesi gel demisti kafam karisti simdi.Kürtaj icin acele etme araştir önce nerde genetik yapiyorlarsa orda yaptir bence
Gecmis olsun allah bir daha yaşatmasin.tuplerde ayni sorun bendede var o yuzden ttansfer oncesi ameliyat olucam ama dollenme olmadi yumurtalrimin hicbirindd buyuk husran yasadim.senin ameliyatini kim yaptı canim tuplerin alindimi.Inşallah birdaha yaşamayiz mutlu son olur hepimiz icin yaptirdik cnm benim sorun tuplerimdeymiş rahim icine sivi akiyormuş zehirlenmiş oyuzden amaliyat oldum tuplerimden inşallah bu sefer herşey guzel olur diye herkeze ve kendime dua ediyom cnm
Geçmiş olsun cnm ben kocaelinde yasamiyorum başka ilde oldum cnm evet alindi iki tupumde sen nerde olacanGecmis olsun allah bir daha yaşatmasin.tuplerde ayni sorun bendede var o yuzden ttansfer oncesi ameliyat olucam ama dollenme olmadi yumurtalrimin hicbirindd buyuk husran yasadim.senin ameliyatini kim yaptı canim tuplerin alindimi.
Sen bilrisin cnm genede ben kafani karistirmayim yaşadiklarimi anlatimHadi ya.cihanda ayarladik dun dr u ptesi gel demisti kafam karisti simdi.
Sagol canim testini yapinca haberini bekliyorum sevindirici ve daimi olucak insallahSen bilrisin cnm genede ben kafani karistirmayim yaşadiklarimi anlatim