Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Insallah canim birkere yasamis olalim 2.ye gulsun yuzumuz kucagimiz dolsun ins.benimde boyledir belki emek bey koyuyor bu teshisi dimi
Evet artik gülsün yüzümüz saol cnm önce genetige gidiyon sonuc cikiyo sonra rahim filimi cekti bana özelde emek hoca o koydu teshisi umarim seninkide basit bir sorun olur hersey gönluce olsun bundada var hayir belkide bende cok uzuldum iki sene ara verdim toparlanmam.zor oldu üzulme demiyorum çünku elimizde degil insan uzuluyo nezaman kurtaj olacan

Ben telefondan almistim.surekli aradim int tende aliniyor kontenjan doluyor iki yerden de surekli dene derim.telesekreter cikiyor o zamani saati otomatik veriyor kagidin kalemin hazir bulunsun yaninda.
Şimdi aldım 20 mayısa ama aklıma takılan birşey var bize bir kagıt verdiler
Bende orda yaptirdim cnm telefonla surekli ara mutlaka alirsin alamazsanda dedim gibi ucretli alirsin
Aldım ama 20 mayısa bugun igneler başlandı acaba 20 mayısa almam problem olurmu

Daha yeni baslamisin ignelere bir sorun olmaz hemsireler alinmasi zor oldugu icin erkenden al diyorlar genede gidince soylersin aldigin tarihi cnm rahat ol sorun olmaz

Genetik derince arastirmada var dimi?benimde rahim filmimi emek bey cekmisti raporum icin orda sorun cikmadi ama arastirmak lazim.ptesi olucam kurtaj hayatta en korktugum seydi kurtaj.allah beterinden saklasin.hernamaz sonrasi karnimi tutup dua ediyodum gece yatinca sabah kalkinca ayetel kursi okuyodum busabah tuttum unutmusum basladim aglamaya.emek bey ok derse drdigi zaman basliycam 39 yasindayim zamanim kisitli.

Canim zaten kurtaj olunca genetige gitmesini istiyom de yoluyorlar bebegi bide esinle sen kan veriyon yapiyorlar genetik arastirma

Igne 8 mart basladi benim 19 mart toplandi.12 gun yani yetisir bence canim.hemsirenin sana verdigi kagitla gidicen anesteziye,sonra anestezi sana kagit vericek onlari son kontrolunde yum toplanma zamanin soylendiginde hemsire yonlendiricek zaten tupteki sekretere birakiyorsun.

Gecmis olsun allah bir daha yaşatmasin.tuplerde ayni sorun bendede var o yuzden ttansfer oncesi ameliyat olucam ama dollenme olmadi yumurtalrimin hicbirindd buyuk husran yasadim.senin ameliyatini kim yaptı canim tuplerin alindimi.

Gecmis olsun allah bir daha yaşatmasin.tuplerde ayni sorun bendede var o yuzden ttansfer oncesi ameliyat olucam ama dollenme olmadi yumurtalrimin hicbirindd buyuk husran yasadim.senin ameliyatini kim yaptı canim tuplerin alindimi.
Geçmiş olsun cnm ben kocaelinde yasamiyorum başka ilde oldum cnm evet alindi iki tupumde sen nerde olacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…