Deger kac cikti kanda peki.bnce daha cok erken ya.Kan verdim canım ama burda genelde 5.gün yaptırıp pozitif alan olunca BM’de negatifi görünce üzüldüm ama bilmym yinede
1.20 cıktı canım ben biliyim iyice çöktüm bendeDeger kac cikti kanda peki.bnce daha cok erken ya.
Tamam canım tekrarlıcam inşallah hayırlısı ya her aşaması zor bu işlerin rabbim hayırlısını versinCokme bence 10.gun tekrar yaptir daha artmaz degerin .
Cok gecmis olsun .Allah tekrarini yasatmasin insallah. Nasip demekten baska hic bisey yok.umudunu kaybetme insallah gunesli gunlerimiz yakin.Merhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.
Sagol canim allah yasatmasin kimseye.testte pozitifi gor.ek yetmiyormus bunu anladim dogup saglikla kucaga alana kadar rahat olunmuyor demekki.Cok gecmis olsun .Allah tekrarini yasatmasin insallah. Nasip demekten baska hic bisey yok.umudunu kaybetme insallah gunesli gunlerimiz yakin.
Kesinlikle oyle onun icin her zaman nasip etmesiyle birlikte saglikla kucagima almayi diliyorum allahtan.Nasibin otesine gecemiyoruz malesef. Kendini toparladiktan sonra tekrar tedaviye baslayacaksin en azindan bu defa daha bilinclisin.Hic gozunde buyumesin hersey yoluna girecek insallah hepimiz icin.Sagol canim allah yasatmasin kimseye.testte pozitifi gor.ek yetmiyormus bunu anladim dogup saglikla kucaga alana kadar rahat olunmuyor demekki.
Guzel yazilarla karsilasalim ins.kurtaj sonrasi nezaman baslaniyo bilmiyorum ama temmuz gibi gel dedi emek bey.allah emek beye ve bize guc kuvvet versin,emek beyede muayne oldum bugun uzuldugunu hissettim moral verdi butun dr lar onun gibi olsa keske en mukemnel dr benim icin.Kesinlikle oyle onun icin her zaman nasip etmesiyle birlikte saglikla kucagima almayi diliyorum allahtan.Nasibin otesine gecemiyoruz malesef. Kendini toparladiktan sonra tekrar tedaviye baslayacaksin en azindan bu defa daha bilinclisin.Hic gozunde buyumesin hersey yoluna girecek insallah hepimiz icin.
Genelde kurtaj sonrasi 1-2 ay ara verilir diye biliyorum toparlanmasi icin.Evet gercekten isini iyi yapiyor ama cok yogun acilen birinin daha olmasi lazim bence.Guzel yazilarla karsilasalim ins.kurtaj sonrasi nezaman baslaniyo bilmiyorum ama temmuz gibi gel dedi emek bey.allah emek beye ve bize guc kuvvet versin,emek beyede muayne oldum bugun uzuldugunu hissettim moral verdi butun dr lar onun gibi olsa keske en mukemnel dr benim icin.
Yaza yeni dr gelicek diyorlardi bayanlar aralarinda konusurlarken duymustum.cok yogun kendiside titiz oldugu icin adi gibi cok emek veriyor yoruluyor.Genelde kurtaj sonrasi 1-2 ay ara verilir diye biliyorum toparlanmasi icin.Evet gercekten isini iyi yapiyor ama cok yogun acilen birinin daha olmasi lazim bence.
Ben telefondan almistim.surekli aradim int tende aliniyor kontenjan doluyor iki yerden de surekli dene derim.telesekreter cikiyor o zamani saati otomatik veriyor kagidin kalemin hazir bulunsun yaninda.arkadaşlar merhabalar sizlerin yardımına ihtiyacım var bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
tüp bebek işlemi saglanacak ignelere başlandı fakat anesteziden randevu alınması gerek 10 günlük süre verildi . Telefondan arıyorum alamıyorum bilgisi olan varsa yardım ltfen
Telaş etme cnm toplamadan bir gün önce bile alsan yeter alamazsanda özel randevu alir haledersin nerde yaptiriyon tupbebek hayirli olsunarkadaşlar merhabalar sizlerin yardımına ihtiyacım var bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
tüp bebek işlemi saglanacak ignelere başlandı fakat anesteziden randevu alınması gerek 10 günlük süre verildi . Telefondan arıyorum alamıyorum bilgisi olan varsa yardım ltfen
Geçmiş olsun cnm kaç haftalik kalbi durduMerhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.
Sagol canim.9 haftaliklardi.kalpleri duyduk aradaki zar olustumu diye gittigimizde baktik zar olusmus iki bebek arasi bu iyi ama kalpler durmus.nasip bukadarmis.Geçmiş olsun cnm kaç haftalik kalbi durdu
Gecmis olsun seni benden baskasi anliyamaz zor durum benimde ilktubebek denemde 2.5 aylik kalp atisi durdu rabim düşmanima yaşatmasin cok zor bende emek hocada yaptirmistim şimdi ikinciyi denedim 7.gun transferim cok korkuyom.ayni seyleri yaşarsam gene diyeSagol canim.9 haftaliklardi.kalpleri duyduk aradaki zar olustumu diye gittigimizde baktik zar olusmus iki bebek arasi bu iyi ama kalpler durmus.nasip bukadarmis.
Sanada gecmis olsun canim.cok agir geldi kalp duyduktan sonra kaybetmesi.bunjnla ilgili testler varmis genetik yaptirdinmi herhangi bir test?hayirli olsun insallah yasamiycaksin allah yardimcin olsun.Gecmis olsun seni benden baskasi anliyamaz zor durum benimde ilktubebek denemde 2.5 aylik kalp atisi durdu rabim düşmanima yaşatmasin cok zor bende emek hocada yaptirmistim şimdi ikinciyi denedim 7.gun transferim cok korkuyom.ayni seyleri yaşarsam gene diye
Inşallah birdaha yaşamayiz mutlu son olur hepimiz icin yaptirdik cnm benim sorun tuplerimdeymiş rahim icine sivi akiyormuş zehirlenmiş oyuzden amaliyat oldum tuplerimden inşallah bu sefer herşey guzel olur diye herkeze ve kendime dua ediyom cnmSanada gecmis olsun canim.cok agir geldi kalp duyduktan sonra kaybetmesi.bunjnla ilgili testler varmis genetik yaptirdinmi herhangi bir test?hayirli olsun insallah yasamiycaksin allah yardimcin olsun.
Insallah canim birkere yasamis olalim 2.ye gulsun yuzumuz kucagimiz dolsun ins.benimde boyledir belki emek bey koyuyor bu teshisi dimiInşallah birdaha yaşamayiz mutlu son olur hepimiz icin yaptirdik cnm benim sorun tuplerimdeymiş rahim icine sivi akiyormuş zehirlenmiş oyuzden amaliyat oldum tuplerimden inşallah bu sefer herşey guzel olur diye herkeze ve kendime dua ediyom cnm
Sagolsın umuttepe Kocaeli hayurlısı ileTelaş etme cnm toplamadan bir gün önce bile alsan yeter alamazsanda özel randevu alir haledersin nerde yaptiriyon tupbebek hayirli olsun