Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
Canim umudunu kaybetme gun dogmadan neler dogar. Acikcasi bu konular hakkin da cok bilgi sahibi degilim.Genetik test yaptirdiniz mi ya da laboratuvar kaynakli olabilir mi ?

Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
Allahım su mübarek gunde yardımcımız olsun canım işlem nasıl geçti ağrın oldumu yarın yine arayın dedilerimi

Allahım su mübarek gunde yardımcımız olsun canım işlem nasıl geçti ağrın oldumu yarın yine arayın dedilerimi
Evt agrim oldu bayilmadim ben yada sonuna dogru hissettim tam bilmiyorum .işlemi hissettim resmen.yarin yine arayin dediler ama benim umudum yok hic dollense olurdu bugun

canım kac yumurta toplanmıstı? benım ılk denememde 4 yumurta toplanmıstı ama hıcbırı döllenmemişti . üzülme vardır bır hayır.

sunu demek ıstıyor örnegın döllenmeden sonrakı gun 8 hucrelı oluyor ertesı gun ıkıye katlanıp 16 hücreli olması lazım eger oyle olmamıssa günüyle uyumlu degıl demek
HMm teşekkürler canım kalitesini sorduğumdada böyle demişti transferler olanlar için iyi anlama gelşyor ozaman transfer olablar için ee kalite ve b kalite ded

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…