Canim umudunu kaybetme gun dogmadan neler dogar. Acikcasi bu konular hakkin da cok bilgi sahibi degilim.Genetik test yaptirdiniz mi ya da laboratuvar kaynakli olabilir mi ?Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
Allahım su mübarek gunde yardımcımız olsun canımOlsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
Vardir bi hayir de canim.emek bey bunun sebebini arastirir ins bidahakine birsuru dollenmisjn olur.Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
Evt agrim oldu bayilmadim ben yada sonuna dogru hissettim tam bilmiyorum .işlemi hissettim resmen.yarin yine arayin dediler ama benim umudum yok hic dollense olurdu bugunAllahım su mübarek gunde yardımcımız olsun canımişlem nasıl geçti ağrın oldumu yarın yine arayın dedilerimi
Yok canim hicbiri yapilmadi ilk denemem oldugu icinCanim umudunu kaybetme gun dogmadan neler dogar. Acikcasi bu konular hakkin da cok bilgi sahibi degilim.Genetik test yaptirdiniz mi ya da laboratuvar kaynakli olabilir mi ?
Insalalh canim ama umudum gittikce tukeniyorVardir bi hayir de canim.emek bey bunun sebebini arastirir ins bidahakine birsuru dollenmisjn olur.
Kqcinci denemen bu canim.allah yarrimcin olsun.Insalalh canim ama umudum gittikce tukeniyor
Ilk denemem ama nedense umutlu baslamamistim zaten bi sey çıkacağı icime dogmustu sanki.Kqcinci denemen bu canim.allah yarrimcin olsun.
Sebebi onemli canim bircok test yapiyorlar sikinti yapma.sebebi bulundumu ona gore gereken yapilir.caresiz dert vermesin allah.Ilk denemem ama nedense umutlu baslamamistim zaten bi sey çıkacağı icime dogmustu sanki.
canım kac yumurta toplanmıstı? benım ılk denememde 4 yumurta toplanmıstı ama hıcbırı döllenmemişti . üzülme vardır bır hayır.Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri
6 yumurta toplanmis ama 3 u isleme alindi dediler.3 tanesi cop olmus herhalde.peki canim sana sebep ne soylemislerdi dollenmeme.canım kac yumurta toplanmıstı? benım ılk denememde 4 yumurta toplanmıstı ama hıcbırı döllenmemişti . üzülme vardır bır hayır.
ÜZme kendini canım dua ediyorum allah nasipmedermbelki yarın döllenir belkiIlk denemem ama nedense umutlu baslamamistim zaten bi sey çıkacağı icime dogmustu sanki.
Yok be canim hic sanmiyirumÜZme kendini canım dua ediyorum allah nasipmedermbelki yarın döllenir belki
yumurta ve sperm cok kalıtelı olsa bıle bazen döllenmeyebiliyormus. çok bi açıklama yapmadılar.6 yumurta toplanmis ama 3 u isleme alindi dediler.3 tanesi cop olmus herhalde.peki canim sana sebep ne soylemislerdi dollenmeme.
ertesi gün dölleenenler olabılıyormus.Yok be canim hic sanmiyirum
sunu demek ıstıyor örnegın döllenmeden sonrakı gun 8 hucrelı oluyor ertesı gun ıkıye katlanıp 16 hücreli olması lazım eger oyle olmamıssa günüyle uyumlu degıl demekDoğru düzgün bişeyde demiyorlar günüyle uyumlu değil dedi kalanlar için dilelrinide anlamıyor ki insan
Peki cnaim 2. Denemende dollenme oldumu? Kac dollenme olmustu?yumurta ve sperm cok kalıtelı olsa bıle bazen döllenmeyebiliyormus. çok bi açıklama yapmadılar.
HMm teşekkürler canım kalitesini sorduğumdada böyle demişti transferler olanlar için iyi anlama gelşyor ozaman transfer olablar için ee kalite ve b kalite dedsunu demek ıstıyor örnegın döllenmeden sonrakı gun 8 hucrelı oluyor ertesı gun ıkıye katlanıp 16 hücreli olması lazım eger oyle olmamıssa günüyle uyumlu degıl demek
Ümidiini kaybetme canım inş olur bak sonradan döllenebilirmiş olsunYok be canim hic sanmiyirum