Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

HMm teşekkürler canım kalitesini sorduğumdada böyle demişti transferler olanlar için iyi anlama gelşyor ozaman transfer olablar için ee kalite ve b kalite ded
ee ne demek bılıyorum canım ama b iyi kalite diye biliyorum tahmınen oda orta kalitedır. inşallah tutarda bayramınız bayram olur :)

Ayyyy keşkee canım ağzın bal yesin donurulmayınca tranferlerdede sıkıntı varmıdır dedim ama inş nasip olmuştr 24saat resmen aklımda belirti arıyorum ama daha erken diyorlar belirti olmaz diyorlar🤰🏻Ahh hamileyim demek için neler veirrim allahım nasipmet hepimize

Ayyyy keşkee canım ağzın bal yesin donurulmayınca tranferlerdede sıkıntı varmıdır dedim ama inş nasip olmuştr 24saat resmen aklımda belirti arıyorum ama daha erken diyorlar belirti olmaz diyorlar🤰🏻Ahh hamileyim demek için neler veirrim allahım nasipmet hepimize
Canim cok erken 10.gunden once belli olmaz.insalalh simsiki tutunur sana ve hepimize nasip olur

ahh tatlım benım senı cok ıyı anlıyorum. ama belırtı arama. çünkü hiç belirtisiz de tutabılıyor. he belırtı dedıgın ne gögüs hassasıyetı bel agrısı karın agrısı hepsi adet belırtısı aynı zamanda. yanı belırtı olunca bu kez adet olcam dıyede korkuyor ınsan :))) o yuzden ye ıs yat hıcc dusunme . rabbım hayırlıysa nasip etsin. bu arada gunde bı dılım ananas ye tutunmaya destek oluyormus.

ahh tatlım benım senı cok ıyı anlıyorum. ama belırtı arama. çünkü hiç belirtisiz de tutabılıyor. he belırtı dedıgın ne gögüs hassasıyetı bel agrısı karın agrısı hepsi adet belırtısı aynı zamanda. yanı belırtı olunca bu kez adet olcam dıyede korkuyor ınsan :))) o yuzden ye ıs yat hıcc dusunme . rabbım hayırlıysa nasip etsin. bu arada gunde bı dılım ananas ye tutunmaya destek oluyormus.
Evet canım yiyorum ananas yunurta süt kabak çekirdeği badem ceviz:)inş ilk 3gün yattım dünle bugun baya hareketliydim hayırlısıninşallah

Benim de ilk asilamam tutmadi bu hafta sonucu ogrendim simdi sirada ikincisinde. akliniza gelebilecek her belirtiyi yasadim 😀her defasin da kendime aklimin oyunlari bunlar dedim.Gercekten bu donemleri gecirmek zormus onu anladim allah herkese yardimci olsun dualarimdasiniz hepiniz.

Merhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.

Merhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.
Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bir daha nasip etsin inşallah🙏bugün mutsuz birgün rabbim bir daha güldürsün yüzünü canım benim uzme sakin kendini

Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bir daha nasip etsin inşallah🙏bugün mutsuz birgün rabbim bir daha güldürsün yüzünü canım benim uzme sakin kendini
Insallah canim.pozitifi goren herkes kucagina alir insallah saglikla.gereken neyse sil bastan basliycaz zamani gelince.

Canim cok uzuldum demekki hayirlisi böyleymiş.cok zor bi imtihandan geçiyoruz.allahim yuzumuzu güldürsün insallah.

X