- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
ikinci denememde tek yumurta toplandı oda döllendi üztelik iyi kaliteydi ama tutmadı maalesef. simdi 3. raporu cıkarttım bu kez eray beyde deneyeceğimPeki cnaim 2. Denemende dollenme oldumu? Kac dollenme olmustu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikinci denememde tek yumurta toplandı oda döllendi üztelik iyi kaliteydi ama tutmadı maalesef. simdi 3. raporu cıkarttım bu kez eray beyde deneyeceğimPeki cnaim 2. Denemende dollenme oldumu? Kac dollenme olmustu?
ee ne demek bılıyorum canım ama b iyi kalite diye biliyorum tahmınen oda orta kalitedır. inşallah tutarda bayramınız bayram olur :)HMm teşekkürler canım kalitesini sorduğumdada böyle demişti transferler olanlar için iyi anlama gelşyor ozaman transfer olablar için ee kalite ve b kalite ded
Insaalh bu sefer olur canim.sizin problem neydi rezervde bi sikinti varmi.ikinci denememde tek yumurta toplandı oda döllendi üztelik iyi kaliteydi ama tutmadı maalesef. simdi 3. raporu cıkarttım bu kez eray beyde deneyeceğim
Canim cok erken 10.gunden once belli olmaz.insalalh simsiki tutunur sana ve hepimize nasip olurAyyyy keşkee canım ağzın bal yesin donurulmayınca tranferlerdede sıkıntı varmıdır dedim ama inş nasip olmuştr 24saat resmen aklımda belirti arıyorum ama daha erken diyorlar belirti olmaz diyorlarAhh hamileyim demek için neler veirrim allahım nasipmet hepimize
evet rezervım az ve yarım rahımlıyım. kendılıgınden hamıle kaldıgım cok oldu ama maalesef düşük oldu hepsi.insallah bu kez olur. hısteroskopi ile rahim genısletme yapıldı umudum arttı o nedenle.Insaalh bu sefer olur canim.sizin problem neydi rezervde bi sikinti varmi.
ahh tatlım benım senı cok ıyı anlıyorum. ama belırtı arama. çünkü hiç belirtisiz de tutabılıyor. he belırtı dedıgın ne gögüs hassasıyetı bel agrısı karın agrısı hepsi adet belırtısı aynı zamanda. yanı belırtı olunca bu kez adet olcam dıyede korkuyor ınsan :))) o yuzden ye ıs yat hıcc dusunme . rabbım hayırlıysa nasip etsin. bu arada gunde bı dılım ananas ye tutunmaya destek oluyormus.Ayyyy keşkee canım ağzın bal yesin donurulmayınca tranferlerdede sıkıntı varmıdır dedim ama inş nasip olmuştr 24saat resmen aklımda belirti arıyorum ama daha erken diyorlar belirti olmaz diyorlarAhh hamileyim demek için neler veirrim allahım nasipmet hepimize
Evet canım yiyorum ananas yunurta süt kabak çekirdeği badem ceviz:)inş ilk 3gün yattım dünle bugun baya hareketliydim hayırlısıninşallahahh tatlım benım senı cok ıyı anlıyorum. ama belırtı arama. çünkü hiç belirtisiz de tutabılıyor. he belırtı dedıgın ne gögüs hassasıyetı bel agrısı karın agrısı hepsi adet belırtısı aynı zamanda. yanı belırtı olunca bu kez adet olcam dıyede korkuyor ınsan :))) o yuzden ye ıs yat hıcc dusunme . rabbım hayırlıysa nasip etsin. bu arada gunde bı dılım ananas ye tutunmaya destek oluyormus.
İnş canım hepimize nasip olur inşallahCanim cok erken 10.gunden once belli olmaz.insalalh simsiki tutunur sana ve hepimize nasip olur
Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bir daha nasip etsin inşallahbugün mutsuz birgün rabbim bir daha güldürsün yüzünü canım benim uzme sakin kendiniMerhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.
Yaa bende test yaptım negatif bubayda yaramadı bize sonraki aylarda inşallah canım üzme kendiniEvt aradim dollenme olmamis malasef cok üzgünüm.
Insallah canim.pozitifi goren herkes kucagina alir insallah saglikla.gereken neyse sil bastan basliycaz zamani gelince.Ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim bir daha nasip etsin inşallahbugün mutsuz birgün rabbim bir daha güldürsün yüzünü canım benim uzme sakin kendini
Canim cok uzuldum demekki hayirlisi böyleymiş.cok zor bi imtihandan geçiyoruz.allahim yuzumuzu güldürsün insallah.Merhaba arkadaslar.bugun kontrolum vardi maalesef iki bebeginde kalbi durmus iki dr gezdim ikisindede atis gorulmedi duyulmadi.zaten tek yumurta oldugu icin riskliydi perinatolog gidiyordum.yarin kurtaj olucam.cok uzulduk ailem esim yakin arkadaslarim mutlulugumuz kisa surdu.hayirlisi boyleymis.
Canim kan testimi ıdrarmi yaptin.bence negatif demek icin cok erken.Yaa bende test yaptım negatif bubayda yaramadı bize sonraki aylarda inşallah canım üzme kendini
Haklısın insan sonuç bekliyor ama hayırlısı böyleymiş
Amin hepimizin yuzu gulsun.kucagima alip sorun yasamaktan iyi tabiki.hersey sllahtan kabullenip zamana birakmak en dogrusu.Canim cok uzuldum demekki hayirlisi böyleymiş.cok zor bi imtihandan geçiyoruz.allahim yuzumuzu güldürsün insallah.
Kan verdim canım ama burda genelde 5.gün yaptırıp pozitif alan olunca BM’de negatifi görünce üzüldüm ama bilmym yinedeCanim kan testimi ıdrarmi yaptin.bence negatif demek icin cok erken.