Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı gayet ağrısız güzel geçti fakar eve gelince uyumuşum iuyanınca hafif hafif ağrılat başladı tavsiye edeceğiniz bişry varmıdır ı

Selam kızlar bugun yumurtalarım toplandı gayet ağrısız güzel geçti fakar eve gelince uyumuşum iuyanınca hafif hafif ağrılat başladı tavsiye edeceğiniz bişry varmıdır ı
Hayırlı olsun kaç tane toplandıAğrı için doktorun parol vermedi mi canım benım çok az sızı şeklindeydi hiç gerek görmedim ama parol kullanabilirsin bır sakıncası yok

O
Hayırlı olsun kaç tane toplandıAğrı için doktorun parol vermedi mi canım benım çok az sızı şeklindeydi hiç gerek görmedim ama parol kullanabilirsin bır sakıncası yok
onu yarın arayıp öğrenecekmişim canım benimkide refl ağrısı gibi ama şiddetlenmez umarım parol yazmadılar canım antibiyotik kan sulandırıcı jel felan yazdılar

O

onu yarın arayıp öğrenecekmişim canım benimkide refl ağrısı gibi ama şiddetlenmez umarım parol yazmadılar canım antibiyotik kan sulandırıcı jel felan yazdılar
Anladım canm ben hemen uyanınca söylemişlerdi kaç tane olduğunu hoş ben baska merkezde yaptırıyorm demek oranın çalışma şekli buartmaz canm dinlen bol bol

Parol kullanabilirsin ben ilkinde kullanmamıştım cik ağrım olmuştu..sonra ikincide hafif ağrıda bile kullandım parol dr vermişti rahatlıkla kullanabilirsin
Kullanmadım allaha şükür geçti ağrım bugun aradım 18tane toplanmış 16tanesini döllenmişler 10tane döllenmiş kızlar dün toplandı pazartesi trasfer dedi iyimi kızlar yorumlarmısınız K kleopatra41

Masallah guzel sayi.yasin uygunda 2 embriyo transferin olur.geri kalani dondururlar.o zaman 5.gun embriyosu transferin olur ptesi 5.gun sansi daha yuksek diyorlar hayirli olsun canim

Cok iyi bence canim benim ultrasonda 4 tane gozuktu bide küçükler varmis.az diye moralim bozuldu benimde.sonradan artarmi acaba poffff.
Inslaalh olumlu sonuclanir canim G gecenay41

Insalah artar canim.luveris var bide bende igne ama daha onu hic kullanmadim.o ne icin kullanan oldumu hic.
Yumurtalari costurmak icin sanirim bana verdiler son 7 gun kullandim benimde ultrasonda 5_6 tane gorunuyordu ama 10 tane toplandi sikinti yapma zaten kalitesi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…