- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Ben kullandım canım onu büyümüş yumurtaların catlamadon diye veriyor. Bu arada geriden gelen küçük yumurtalarda büyüyerek diğerlerşne yetişiyorInsalah artar canim.luveris var bide bende igne ama daha onu hic kullanmadim.o ne icin kullanan oldumu hic.
Onu iğneler koruyordur bence sana cetrotide verildimi iğneTmm kizlar sagolun.hafta sonu sehir diisnda olucMda yanimda gotursemmi diye dsundum sali toplanacak gibi dedi bugun emek bey.kizlar bide benden yumurtlama akintisi olur ya ondan geliyo cok korkuyorim ya kendi kendin catlarlarsa.yumurtlama akintisi gelmemmesi lazim degilmi?
Sana zaman vermediler mi tam olarak? Yanina alsan haftasonu nasil vurulmani soyliyecekler anlamadim? Soguk tutarak gotur yaninda yoksa bozulur ignenTmm kizlar sagolun.hafta sonu sehir diisnda olucMda yanimda gotursemmi diye dsundum sali toplanacak gibi dedi bugun emek bey.kizlar bide benden yumurtlama akintisi olur ya ondan geliyo cok korkuyorim ya kendi kendin catlarlarsa.yumurtlama akintisi gelmemmesi lazim degilmi?
Hadi canim inslalah olumlu sonuclanir.nasil gecti peki kolaymiydi canim.Merhaba kızlar buhun transferim oldu bişey sorucaktım kan sulandırıcı ipneleri ne kadar zaman daha kullandınız birde bana jel vermişlerdi yunurta topandıktan sonra ona devammış ilaç yazmadılar bugun progestanda vermediler
Bugunde gidicektim canim netlesti bugun sali toplancak yumuetalar.yarin 10 da vurucam catlatma igneelrini.Sana zaman vermediler mi tam olarak? Yanina alsan haftasonu nasil vurulmani soyliyecekler anlamadim? Soguk tutarak gotur yaninda yoksa bozulur ignen
İdrar olayı biraz kastı:)içerde de bekledk tekrar girdim wc yine su içtim ama yetti gsliba iyi geçti canım ama emek hoca değil seni muayene eden vardıya bayan o yaptı güzel yere denk geldi dedi ama kısmet canım sana ne dedilerHadi canim inslalah olumlu sonuclanir.nasil gecti peki kolaymiydi canim.
Allah nasip eder insalallah hepimize.İdrar olayı biraz kastı:)içerde de bekledk tekrar girdim wc yine su içtim ama yetti gsliba iyi geçti canım ama emek hoca değil seni muayene eden vardıya bayan o yaptı güzel yere denk geldi dedi ama kısmet canım sana ne dediler
Az kalmış hadi hayırlısı anestezili olunca rahat oluyor canım ever dedğin doğru hep bir stres hadi bakalım sona yaklaşıyoruz allah büyükAllah nasip eder insalallah hepimize.
Bana sali gunu toplancak dedi emek bey istw anlatti ilaçları falan.hayirlisiyla toplatsam catlamadan üstümden yuk kalkicak.tabi sonrada kac yumirta dolu cikti kac dollendi stresi var.
Hadi hayirlisi olsunBugunde gidicektim canim netlesti bugun sali toplancak yumuetalar.yarin 10 da vurucam catlatma igneelrini.
Merhaba bildigim kadariyla su an da sadece doktor olarak emek bey var . Eger her hangi bir sorun yoksa 2 asilamadan sonra tup bebege karar veriliyor.Selam kızlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.Benim yaşım 36 ve sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz olmadi.1 kere asilamayla hamile kaldım.(ilk ve son asilamamdi)Bebeğim 11haftalikken karnimda öldü..
Rica etsem bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba?Acaba umuttepede bayan tüp bebek doktoru var mı? Ve direk tüp bebek yaparlar mı?
Su an emek bey var sadece.yazin bir doktor daha gelicek diyorlardi ama bayan mi bilmiyorum.ayrica esas dr un erkek yada kadin olsa bile hep o bakmiyor adetin2.gunu cagrildiginda dr un bakmayabiliyor asistan dr lar bakiyor onlarda bazen erkek bazen kadin oluyor.dr seni muayne etmeden testleri gorneden bunu hicbirimiz diyemeyiz tup tedavisjne baslama zamanina dr karar veriyor sartlarin uygun oldugunda basliyor.Selam kızlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.Benim yaşım 36 ve sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz olmadi.1 kere asilamayla hamile kaldım.(ilk ve son asilamamdi)Bebeğim 11haftalikken karnimda öldü..
Rica etsem bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba?Acaba umuttepede bayan tüp bebek doktoru var mı? Ve direk tüp bebek yaparlar mı?