Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Tmm kizlar sagolun.hafta sonu sehir diisnda olucMda yanimda gotursemmi diye dsundum sali toplanacak gibi dedi bugun emek bey.kizlar bide benden yumurtlama akintisi olur ya ondan geliyo cok korkuyorim ya kendi kendin catlarlarsa.yumurtlama akintisi gelmemmesi lazim degilmi?

Onu iğneler koruyordur bence sana cetrotide verildimi iğne

Sana zaman vermediler mi tam olarak? Yanina alsan haftasonu nasil vurulmani soyliyecekler anlamadim? Soguk tutarak gotur yaninda yoksa bozulur ignen

Merhaba kızlar buhun transferim oldu bişey sorucaktım kan sulandırıcı ipneleri ne kadar zaman daha kullandınız birde bana jel vermişlerdi yunurta topandıktan sonra ona devammış ilaç yazmadılar bugun progestanda vermediler

Hadi canim inslalah olumlu sonuclanir.nasil gecti peki kolaymiydi canim.

Hadi canim inslalah olumlu sonuclanir.nasil gecti peki kolaymiydi canim.
İdrar olayı biraz kastı:)içerde de bekledk tekrar girdim wc yine su içtim ama yetti gsliba iyi geçti canım ama emek hoca değil seni muayene eden vardıya bayan o yaptı güzel yere denk geldi dedi ama kısmet canım sana ne dediler

Allah nasip eder insalallah hepimize.
Bana sali gunu toplancak dedi emek bey istw anlatti ilaçları falan.hayirlisiyla toplatsam catlamadan üstümden yuk kalkicak.tabi sonrada kac yumirta dolu cikti kac dollendi stresi var.

Allah nasip eder insalallah hepimize.
Bana sali gunu toplancak dedi emek bey istw anlatti ilaçları falan.hayirlisiyla toplatsam catlamadan üstümden yuk kalkicak.tabi sonrada kac yumirta dolu cikti kac dollendi stresi var.
Az kalmış hadi hayırlısı anestezili olunca rahat oluyor canım ever dedğin doğru hep bir stres hadi bakalım sona yaklaşıyoruz allah büyük

Selam kızlar.Umarım herşey gönlünüzce olur.Benim yaşım 36 ve sorunumuz olmamasına rağmen bebegimiz olmadi.1 kere asilamayla hamile kaldım.(ilk ve son asilamamdi)Bebeğim 11haftalikken karnimda öldü..
Rica etsem bilgisi olan cevaplayabilir mi acaba?Acaba umuttepede bayan tüp bebek doktoru var mı? Ve direk tüp bebek yaparlar mı?

Merhaba bildigim kadariyla su an da sadece doktor olarak emek bey var . Eger her hangi bir sorun yoksa 2 asilamadan sonra tup bebege karar veriliyor.

Su an emek bey var sadece.yazin bir doktor daha gelicek diyorlardi ama bayan mi bilmiyorum.ayrica esas dr un erkek yada kadin olsa bile hep o bakmiyor adetin2.gunu cagrildiginda dr un bakmayabiliyor asistan dr lar bakiyor onlarda bazen erkek bazen kadin oluyor.dr seni muayne etmeden testleri gorneden bunu hicbirimiz diyemeyiz tup tedavisjne baslama zamanina dr karar veriyor sartlarin uygun oldugunda basliyor.

Selam. Kızlar cumartesi transferim oldu 30nisanda toplanmıltı 2tane transfer olmuştu pazartesi arayın duruma göre dondurulcak dedi aradım çarşamba tekrar arayın baklıyor dedi aradım günleriyle uyumlu embriyolat olmadığından dondurulmamş cok üzüldüm o kadarda toplanmştı hiç
Belirtimde yok zaten cok aşırı üzgünüm ya

Olsun cnaim uzulme icinde iki tane var inslaalh tutunurlar sana simsiki.bemde bugun aradim hicbiri dollenmemis benm durum dha kotu kabullenmeye calisiyorum sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…