- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Trabsfer 5 dk falan suruyor ben masaya yatinca sıkışıklığım biraz gecti o an durabildim ki cok kotuydum ayaktayken falan.ben masaya yatigorum bildigim.dualari okuyorum hic asagida neler oluyir dusunmuyorum saliyorum kendimi sikinti yasamiyorum yasamadim hic alttan muaynedeB
bende ondan korkuyorum spekulum takılınca iyice açılıyor ya kaçırırsam diye oZman küçük pet şişe yeterli olcak sanırım birde trasfer kaç dakika sürüyor ben aşılamada takılırken speukulm biraz kastım zor girdi seninki nasıldı zor oldunu
canımTrabsfer 5 dk falan suruyor ben masaya yatinca sıkışıklığım biraz gecti o an durabildim ki cok kotuydum ayaktayken falan.ben masaya yatigorum bildigim.dualari okuyorum hic asagida neler oluyir dusunmuyorum saliyorum kendimi sikinti yasamiyorum yasamadim hic alttan muaynede
aynen canım muaynede rahatım onun gibi bir his dimi bende paniğim biraz sürekli aklımda inş hamiş babada dua et rabbim nasipTrabsfer 5 dk falan suruyor ben masaya yatinca sıkışıklığım biraz gecti o an durabildim ki cok kotuydum ayaktayken falan.ben masaya yatigorum bildigim.dualari okuyorum hic asagida neler oluyir dusunmuyorum saliyorum kendimi sikinti yasamiyorum yasamadim hic alttan muaynede
Her namaz sonrasi her hastane gidisim herkese dua ediyorum valla.panik yapma panikle insan hata yapar hemsireleri falan guzelce dinle ilac kullanimi o bu falan.esimde sperm problemi vardi okadar.sizde problem nedirAynen
canım
aynen canım muaynede rahatım onun gibi bir his dimi bende paniğim biraz sürekli aklımda inş hamiş babada dua et rabbim nasip❤ eylesin sizdeki sıkıntı neydi
Bizdede eşim sperm sayısı ayrıca küçük çiko kisti ve sol tüp birz tıkalı ama onlar önemli değil demişti inş nasip olur banadaHer namaz sonrasi her hastane gidisim herkese dua ediyorum valla.panik yapma panikle insan hata yapar hemsireleri falan guzelce dinle ilac kullanimi o bu falan.esimde sperm problemi vardi okadar.sizde problem nedir
Benim sali toplandi cuma transfer oldu.Selam kızlar salı günü yumurtalar toplancak sizce hangi gün transfer olur cuma günümü yoksa pazartesiyemi kalır ilk gün sayılıyormu 3,gün olursa cuma gibi düşündüm ama
Yarın kan vericem bakalım dğerleri emek hocaya atıcam ona göre yapıcakmışım çatlatma iğnesini 2tane ayrı kutu var bakalım yarın ne dicek mesaj atcanBenim sali toplandi cuma transfer oldu.
Tam dedikleri saatte yaparsin mutlaka.hadi hayirlisi ins guzel sonuc alirsin.Yarın kan vericem bakalım dğerleri emek hocaya atıcam ona göre yapıcakmışım çatlatma iğnesini 2tane ayrı kutu var bakalım yarın ne dicek mesaj atcan
İnş canım hayırlısı bakalmTam dedikleri saatte yaparsin mutlaka.hadi hayirlisi ins guzel sonuc alirsin.
Bende ıyim cnm cok saol bebiste iyi cok şükür Rabbim su mübarek günde size nasip etsin ınsallh dualarım sizinlecanım iyiyim cok tesekkür ederim sen nasılsın? bebiş nasıl? üçücü raporumu cıkartmaya ugrasıyorum. sistem değişmis bıraz aynı gun vermıyorlar. bu kez özelde yaptırcam.dualarını eksık etme olur mu canım
HAdi hayırlısı olsun canım benimde o gün yumurtalar toplancak karşılaşırız yine belkiBende bugun ignelere basladim ama gonal f 450 nin yarisini yapicakmiism.sali gunu tekrar gidicem bakalim.alalh isteyen herkese nasip etsin.
Bende ilk öyle başladım sonra bira daha arttırdılarBende bugun ignelere basladim ama gonal f 450 nin yarisini yapicakmiism.sali gunu tekrar gidicem bakalim.alalh isteyen herkese nasip etsin.
Raporunun tarihine bak 1 ay gecmemisse ilqc yazdirabilirsin o raporunlaYa elinde cetrotide 250mcg olan varmı benim son 1tane kalmış ama 2tane lazım bana
Yok geçmedi ama pazar günü lazım bana nasıl yazdırabilirim kiR
Raporunun tarihine bak 1 ay gecmemisse ilqc yazdirabilirsin o raporunla
Pazar yazilmazki canim ya valla tanidik eczane varsa al ucretini ode ptesi yazdirip sistemden duser eczane ucretini alirsin geri.Yok geçmedi ama pazar günü lazım bana nasıl yazdırabilirim ki
Evt canim karsilasiriz büyük ihtimalHAdi hayırlısı olsun canım benimde o gün yumurtalar toplancak karşılaşırız yine belki