Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Trabsfer 5 dk falan suruyor ben masaya yatinca sıkışıklığım biraz gecti o an durabildim ki cok kotuydum ayaktayken falan.ben masaya yatigorum bildigim.dualari okuyorum hic asagida neler oluyir dusunmuyorum saliyorum kendimi sikinti yasamiyorum yasamadim hic alttan muaynede

Aynen
canım
aynen canım muaynede rahatım onun gibi bir his dimi bende paniğim biraz sürekli aklımda inş hamiş babada dua et rabbim nasip eylesin sizdeki sıkıntı neydi

Aynen

canım

aynen canım muaynede rahatım onun gibi bir his dimi bende paniğim biraz sürekli aklımda inş hamiş babada dua et rabbim nasip❤ eylesin sizdeki sıkıntı neydi
Her namaz sonrasi her hastane gidisim herkese dua ediyorum valla.panik yapma panikle insan hata yapar hemsireleri falan guzelce dinle ilac kullanimi o bu falan.esimde sperm problemi vardi okadar.sizde problem nedir

Her namaz sonrasi her hastane gidisim herkese dua ediyorum valla.panik yapma panikle insan hata yapar hemsireleri falan guzelce dinle ilac kullanimi o bu falan.esimde sperm problemi vardi okadar.sizde problem nedir
Bizdede eşim sperm sayısı ayrıca küçük çiko kisti ve sol tüp birz tıkalı ama onlar önemli değil demişti inş nasip olur banada

Selam kızlar salı günü yumurtalar toplancak sizce hangi gün transfer olur cuma günümü yoksa pazartesiyemi kalır ilk gün sayılıyormu 3,gün olursa cuma gibi düşündüm ama

Bende ıyim cnm cok saol bebiste iyi cok şükür Rabbim su mübarek günde size nasip etsin ınsallh dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…