Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Hayırlısı olsun inşallah, Bütün hocalar iyi ama Yiğit Hoca bir başka ❤
Yiğit bey gitmiş yurt dışına Emek bey var. Kesinlikle onu da tavsiye ediyorum. Etrafımda ona tedavi olan bir çok kişi var hepsi olumlu. Allah nasip ederse 3 ay sonra bende başlıcam Emek beye.

Kizlar anesteziden nasil randevu aliniyor.birine ozelden al flaan diyodu hemşire nasil oluyo o.bide yumurta toplama ne zman olcak bilmeden nasil aliniyo kafam cok karisti.

Kizlar anesteziden nasil randevu aliniyor.birine ozelden al flaan diyodu hemşire nasil oluyo o.bide yumurta toplama ne zman olcak bilmeden nasil aliniyo kafam cok karisti.
Canım ben bir türlü bulamadım malesef yine aynı hastanede telefondan anestezi için özel randevu istedim 102tl ödedim ama ara ara takip et zaten günü sormuyor bir an önce alda sona bıraktım ben mecbur para ödedim

igneleri olmaya baslayinca hemsireler anestezi istem kagidi veriyor .yumurta top gununu bilmen yada nezaman diye sart yok hemen anestezidsn randevu aliyorsun.genel randevu telefondan aliyorsun telesekreter sana gun saat veriyor yaninda kagit kalem olsun not edersin.int ten de aliniyor ama ordan surekli bakman lazim hemen doluyor.olduki toplama gunu geldii hala alamadin almak istedigin gun ozel randevu olarak ayni gunun sabahi ariyorsun 122 ₺ ucret karsiligi aliyorsun.

Sagolun kizlar.bide ben butun ilaclari buzdolabimda saklıyorum ama acaba oda sicakligimdami saklasam gonal f luveris falan.siz nasil sakliyosunuz.

Sagolun kizlar.bide ben butun ilaclari buzdolabimda saklıyorum ama acaba oda sicakligimdami saklasam gonal f luveris falan.siz nasil sakliyosunuz.
Gonal iki kerede bitiyorsa yarisini kullanip diger yarisini dolapta sakliyordum.luverisi ve cetrotite i koymadim.gonapeptly ve ovitrelle mutlaka dolapta kapagindaki rafta bulunmali

Gonal f oda sıcaklığında ama luveris ben kullanmadım bilmiyorum ovitrelle ve gonapeptyl buzdolabında yumurtalık bölümünde canım

Hmm yani ben 7 mayisa anesteziye gorunup bi kagit alicam ordan demek anladim simdi.7 mayistan once toplanirsa nolcak peki o zman iptal edip ozel randevu alsam olur herhalde.

Hmm yani ben 7 mayisa anesteziye gorunup bi kagit alicam ordan demek anladim simdi.7 mayistan once toplanirsa nolcak peki o zman iptal edip ozel randevu alsam olur herhalde.
Evet yetismezse ozel alirsin artik.evet anestezi kagit veriyor yukarda son kontrolde hemsirede birkac kagit veriyor hepsini sekretere birakiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…