- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Ben 2 tane yaptim gonapeptlyÇatlatma olarak ovitrelle gonapeptyl aynı anda yapan oldumu
Evet ben yapmıştım 1 ovitrella 2 gonapeptylÇatlatma olarak ovitrelle gonapeptyl aynı anda yapan oldumu
Hımm anldım canım saolBen 2 tane yaptim gonapeptly
Bende öyle yepcam csnım kısmetse:)birini bi tarafa ikisini bi tarafamı gibimiEvet ben yapmıştım 1 ovitrella 2 gonapeptyl
Yiğit bey gitmiş yurt dışına Emek bey var. Kesinlikle onu da tavsiye ediyorum. Etrafımda ona tedavi olan bir çok kişi var hepsi olumlu. Allah nasip ederse 3 ay sonra bende başlıcam Emek beye.Hayırlısı olsun inşallah, Bütün hocalar iyi ama Yiğit Hoca bir başka ❤
Aynen canimBende öyle yepcam csnım kısmetse:)birini bi tarafa ikisini bi tarafamı gibimi
Canım ben bir türlü bulamadım malesef yine aynı hastanede telefondan anestezi için özel randevu istedim 102tl ödedim ama ara ara takip et zaten günü sormuyor bir an önce alda sona bıraktım ben mecbur para ödedimKizlar anesteziden nasil randevu aliniyor.birine ozelden al flaan diyodu hemşire nasil oluyo o.bide yumurta toplama ne zman olcak bilmeden nasil aliniyo kafam cok karisti.
igneleri olmaya baslayinca hemsireler anestezi istem kagidi veriyor .yumurta top gununu bilmen yada nezaman diye sart yok hemen anestezidsn randevu aliyorsun.genel randevu telefondan aliyorsun telesekreter sana gun saat veriyor yaninda kagit kalem olsun not edersin.int ten de aliniyor ama ordan surekli bakman lazim hemen doluyor.olduki toplama gunu geldii hala alamadin almak istedigin gun ozel randevu olarak ayni gunun sabahi ariyorsun 122 ₺ ucret karsiligi aliyorsun.Kizlar anesteziden nasil randevu aliniyor.birine ozelden al flaan diyodu hemşire nasil oluyo o.bide yumurta toplama ne zman olcak bilmeden nasil aliniyo kafam cok karisti.
Gonal iki kerede bitiyorsa yarisini kullanip diger yarisini dolapta sakliyordum.luverisi ve cetrotite i koymadim.gonapeptly ve ovitrelle mutlaka dolapta kapagindaki rafta bulunmaliSagolun kizlar.bide ben butun ilaclari buzdolabimda saklıyorum ama acaba oda sicakligimdami saklasam gonal f luveris falan.siz nasil sakliyosunuz.
Gonal f oda sıcaklığında ama luveris ben kullanmadım bilmiyorum ovitrelle ve gonapeptyl buzdolabında yumurtalık bölümünde canımSagolun kizlar.bide ben butun ilaclari buzdolabimda saklıyorum ama acaba oda sicakligimdami saklasam gonal f luveris falan.siz nasil sakliyosunuz.
Anestezi once gormesi gerekiyor onun verdigi kagidi yum toplanicagi soylendigi zaman sekreterlere veriyorsun canim ins yetisir sikinti yapmaKizlar anesteziden randevu aldim 7 mayisa verdi bnim yumurtaalr 7 mayistan once toplansada farketmiyor dimi?
BEn anesteziden kağıdı aldım ama yumurtaların toplancağı gün versem sıkıntı olurmuAnestezi once gormesi gerekiyor onun verdigi kagidi yum toplanicagi soylendigi zaman sekreterlere veriyorsun canim ins yetisir sikinti yapma
Son kontrolde soyluyorlar su gun su saat catlatma ol su gun toplanicak diye o soyledikleri gun vermistim evraklarimi ben toplama gunude verilir herhalde erken orda ol 8 de.BEn anesteziden kağıdı aldım ama yumurtaların toplancağı gün versem sıkıntı olurmu
Evet yetismezse ozel alirsin artik.evet anestezi kagit veriyor yukarda son kontrolde hemsirede birkac kagit veriyor hepsini sekretere birakiyorsunHmm yani ben 7 mayisa anesteziye gorunup bi kagit alicam ordan demek anladim simdi.7 mayistan once toplanirsa nolcak peki o zman iptal edip ozel randevu alsam olur herhalde.
Tmm canim cok teskkurler.Evet yetismezse ozel alirsin artik.evet anestezi kagit veriyor yukarda son kontrolde hemsirede birkac kagit veriyor hepsini sekretere birakiyorsun
Tamam canım inşallah sıkıntı olmaz bakalm dua et gerginim korkuyorumSon kontrolde soyluyorlar su gun su saat catlatma ol su gun toplanicak diye o soyledikleri gun vermistim evraklarimi ben toplama gunude verilir herhalde erken orda ol 8 de.