Üzerinde ne var su kıyafet ben genelde muayenede bölümündeydim bi kız vardı tüp bebek transfer olcaktı onun yanındaydım bi araAa belki de hatta bir an aklimdan gecti buradan hastane de oldugumu yazmak baska kisi var mi diye ? Dun felaket kalabalikti. Belki sohbet bile etmis olabiliriz.
Altimda yanlari beya seritli koyu gri esofman alti uzerimde ise acik gri kisa mont vardi.Sacim at kuyruguÜzerinde ne var su kıyafet ben genelde muayenede bölümündeydim bi kız vardı tüp bebek transfer olcaktı onun yanındaydım bi ara
hmm görmedim sanırım seni canım:) genelde benzer yüzleri görüyom orda gittikçeAltimda yanlari beya seritli koyu gri esofman alti uzerimde ise acik gri kisa mont vardi.Sacim at kuyrugubir ara o bolume de gelmistim durmustum.
Belki de.hmm görmedim sanırım seni canım:) genelde benzer yüzleri görüyom orda gittikçe
Canmm ben develi durağından biniyordum belli saatleri var takibini yapabilirsin nette saati güzergahı falan yaziyorKizlaar gebzeden olanalr vardi diye hatırlıyorum bana yardimci olurmusunuz.gebzeden direk umuttepeye giden arabalara ben hic denk gelmedim.gebze centerin ordan umuttepe arabalarina binen varmi saat kacta oluyor sabah.
lucrin mi verdiMerhaba kızlar bugun yine kontrol vardı gonal f yanında bir iğne daha verdi sizde böyle aynı anda ayrı iki iğne kullandınızmı
☺lucrin mi verdi
9-10 gun surebiliyo igneler catlatma vurulunca 2 gun sonra toplaniyor.ben 8 mart baslamistim 19 martta topladilar☺
Setrotayt vermişti canıım bugunde kan verdim iğnelere devam yarın yine çağırdıalr bugun 1hafta oldu iğneelre başlayalı acaba ne zaman anestezeliyle toplanır
Esini iceri almiyorlar.disarda oturuyor bekleme yerinde.annen olursa aliyorlar iceri ihtiyacin olursa giyinmene falan diye.ben tek gittim.sen bilirsin destek amacli olabilir yaninda.Birde yumurta toplamada yanımda eşim olcak ekstra anneme gerek varmı kızlar K kleopatra41
Hmm anladım canım bakalım yeğenime bakıyorda bakalm ayarlarım ozaman bişey daha sorcam transferde cokmu sıkısıktın ne kadar su içtin ya ben aşılada heycandan daha cok sıkıştm nasıl olmalı bilgi alabilirmiyim senden csnım:)hakkını helal et baya soru soruyom sanaEsini iceri almiyorlar.disarda oturuyor bekleme yerinde.annen olursa aliyorlar iceri ihtiyacin olursa giyinmene falan diye.ben tek gittim.sen bilirsin destek amacli olabilir yaninda.
Sikinti yok canim ne biliyosam paylasirim.ben iki kucuk sise yani 1 litre ictim.8 de kapilar acildiginda siradaydim imgirisimi yaptirdim oturdum basladim icmeye iceri 9 gibi aldilar orda sira bekleniyo tabi cok sikistim ben vucudum uyustu yapicam sandim 1 tane icsem yeterli olucakti bence.sen asilamada ne ictiysen yarisini ic benceHmm anladım canım bakalım yeğenime bakıyorda bakalm ayarlarım ozaman bişey daha sorcam transferde cokmu sıkısıktın ne kadar su içtin ya ben aşılada heycandan daha cok sıkıştm nasıl olmalı bilgi alabilirmiyim senden csnım:)hakkını helal et baya soru soruyom sana
yumurtalarını ölçüyorlar belli bir cm var 15 17 m olunca topluyorlr cnm bir kaç gün içinde toplarlar☺
Setrotayt vermişti canıım bugunde kan verdim iğnelere devam yarın yine çağırdıalr bugun 1hafta oldu iğneelre başlayalı acaba ne zaman anestezeliyle toplanır
canım iyiyim cok tesekkür ederim sen nasılsın? bebiş nasıl? üçücü raporumu cıkartmaya ugrasıyorum. sistem değişmis bıraz aynı gun vermıyorlar. bu kez özelde yaptırcam.dualarını eksık etme olur mu canımKizlarrr napysnz nasıl gidiyo tedav limonçicegi ne durumdasin
evet sanırım pazartesi olur ama hala anesteziye alamadım 5mayısa var ya sıra bakalım yarın yine gidip almaya çalşcamyumurtalarını ölçüyorlar belli bir cm var 15 17 m olunca topluyorlr cnm bir kaç gün içinde toplarlar
bende ondan korkuyorum spekulum takılınca iyice açılıyor ya kaçırırsam diye oZman küçük pet şişe yeterli olcak sanırım birde trasfer kaç dakika sürüyor ben aşılamada takılırken speukulm biraz kastım zor girdi seninki nasıldı zor oldunuSikinti yok canim ne biliyosam paylasirim.ben iki kucuk sise yani 1 litre ictim.8 de kapilar acildiginda siradaydim imgirisimi yaptirdim oturdum basladim icmeye iceri 9 gibi aldilar orda sira bekleniyo tabi cok sikistim ben vucudum uyustu yapicam sandim 1 tane icsem yeterli olucakti bence.sen asilamada ne ictiysen yarisini ic bence