Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

AYyy cok heycanlı:) cok merak ediyorum embriyoları nasıl bişey diyebide senin mide bulantıları varmı göbiş cıktımı

guzel haberlerini bekliyoruz.

AYyy cok heycanlı:) cok merak ediyorum embriyoları nasıl bişey diyebide senin mide bulantıları varmı göbiş cıktımı
Goremiyosun canim siringanin icindeler mikroskopla gorunuyor ancak. daha baslamadi bulantilar 8.haftada basliyor.gobiste cikmiyor daha cunku kahve cekirdegi buyuklugunde suan.4 ayda basliyor gobis cikmaya

Goremiyosun canim siringanin icindeler mikroskopla gorunuyor ancak. daha baslamadi bulantilar 8.haftada basliyor.gobiste cikmiyor daha cunku kahve cekirdegi buyuklugunde suan.4 ayda basliyor gobis cikmaya
Ayy cok tatliş bir duygudur ne güzel maşallah kaçıncı denemede oldu canım

Merhaba kızlar bugun yine kontrol vardı gonal f yanında bir iğne daha verdi sizde böyle aynı anda ayrı iki iğne kullandınızmı
Luveris mi?ben kullanmistim luveris yumurtalari coaturmak icjn vermisti bana emek bey.herkesin bunyesine gore igneler degisebiliyor standart tedavi yok tup bebekte.

Banada luveris verdi hemde gonal f 450 .bide c ile baslayan biaey verdi.hatirlayamadim simdi.sanki surekli kendime igne yapicam gibi geliyo.kleopatra senin kac kese var canim.dondurulmusun varmiydi .taze transfermiydi senin.

Banada luveris verdi hemde gonal f 450 .bide c ile baslayan biaey verdi.hatirlayamadim simdi.sanki surekli kendime igne yapicam gibi geliyo.kleopatra senin kac kese var canim.dondurulmusun varmiydi .taze transfermiydi senin.
1.5 keseydi .carsamba gidicem kalp atisi icin cagirdilar yarim kesede buyumus mu belli olucak ins.yarin gidicektim ama 23 nisan resmi tatil kapalidir hastane.taze transfer benim dondurmaya kalmadi hic.cetrotide olabilir bende kullanmistim.

Banada gonal bide dedğin gibi c ile başlayanı verdi aynı andamı yapıyorsun birini sağa birini solamı yapıyorsn cnım

Ben daha baslamadim ignelere regliyi bekliyorum dogum kontrol hapi kullandim bu ay.bakakim bisey cikmazsa ınslallah baslarim bu ay.

Kizlar regliyken giderken igenelri yanimda gotursemmi hemşirenin tarif etmesi icin siz nasil yaptınız.
Kleopatra ınsalah ikizdir ama tekte olsa her ikisinede kavusmak cok gusel insalah sonumuz senin gibi olur.

Kizlar regliyken giderken igenelri yanimda gotursemmi hemşirenin tarif etmesi icin siz nasil yaptınız.
Kleopatra ınsalah ikizdir ama tekte olsa her ikisinede kavusmak cok gusel insalah sonumuz senin gibi olur.
Insallah canim hayirlisi kactaneyse o olsun.dolapta durucaklari sakin yanina alma.digerlerinden 1 kutu goturebilirsin hemsireler tarif ediyor bana ilk ignemi onlar vurmustu

Aa belki de hatta bir an aklimdan gecti buradan hastane de oldugumu yazmak baska kisi var mi diye ? Dun felaket kalabalikti. Belki sohbet bile etmis olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…