Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Birde ben aşılama yaptırmak istiyorum direk tüp bebege mi randevu almam lazım yoksa kadın doğuma mı. Sonrasında tüp bebek için rapor çıkarttırcam

İlk önce kadın doğuma muayne oluyosn onlar yönlendirme yapiyolar yarın Dr a gidicem muayene için aşılama için ilaç başlanacak canım bu ay bn çok geciktim adete benim tavsiyem reglinin 3.gunu git test flan gerekiyorsa yaparlar vakit kaybetme Dr olarak emek beyi tavsiye ederim

Reglin 3. günü bu cuma gitmeyi düşünüyorum bende ama suan netten randevuya baktım
Kadın Doğum Polikliniği 3 (İNFERTİLİTE-KISIRLIK VE MENOPOZ) yazandan mı randevu almalıyım acaba. Daha önce başka yerde aşılama yaptırmıştım o yuzden bu ay hemen başlayabilir miyim onu merak ediyorum. Belkide aynı zamanlarda başlamış oluruz tedaviye

Ben emek beye gidiyorum ama ilk gittiğimde özeline gittim. Sonrada hiç randevu almadım. Hep kontrole gittim. Bu yüzden normal poliklinikte nereye almanız gerektiğini bilmiyorum. Ama telefonla randevu alırsanız sizi doğru yönlendirirler bence .

tamam saolun yarın arayıp sorayım ben en iyisi

tamam saolun yarın arayıp sorayım ben en iyisi

Emek bey bu hafta müsait değil sanırım yiğit bey flanda iyi Dr mus randevu bulamazsan sabah erkenden hastaneye gidersen öğleden sonra ya verirler uzaktan geliyorm falan de

Sen naptın canım durumlar ne

Sen naptın canım durumlar ne
Emek bey 12sinde randevu vardı benim yarın gitmem lazım en azından tahlilleri falan yaptırırım dedim kadın dogumdan aldım randevuyu. Orda sorarım emek bey e gecebilirsem geçerim devamı için. Ben tüp bebek raporu çıkarttırmak istiyorum. Özelde 1 aşılama oldum 2. aşılamayı da burda olup prosedürleri tamamlayıp rapor alcam inşallah. Sebepsiz infertilite bizimki yani öyle diyorlar ama morfoloji düşük bizde malesef... Sen gittin mi bugün başladı mı tedavin

Evt cnm başladı bnde 2. Aşılama mı olucam bu ay inşallah

Rapor için neler gerekti ne kadar sürede çıkardınız. Birde ordan alınan rapor İstanbul’daki merkezlerde de geçiyor mu? Ben özelde 1 kere aşılama ve tüp denedim bunları belgelemek için ne evrak sunmamız lazım acaba ? Teşekkürler

selam arkadaslar. bende düşük yaptığımda emek beye gitmiştim. meğer yarım rahimliymişim. şimdi tüp bebek planlıyoruz ama. bu konu hakkında hiç bir fikrim yok. bu durumda bana rapor cıkar mı? cıksa bıle direk tüp bebek için mi cıkar yoksa asılama için mi? raporsuz tüp bebek ne kadara mal olur ? biliyor musunuz?

Merhaba kızlar, Umuttepede tüp bebek düşünüyorum ama muamele nasıl? Merkez Kalitesi nasıl bilgi verebilir misiniz?
Emek hoca ile rapor çıkartmak için tanıştım çok ilgili detaylı olarak herşeyi anlatıyor ama çok kalabalık olduğu için dışarıya yönlendirmek istedi .. başarı oranları da iyi bekleme sabrınız varsa zaman probleminiz yoksa öneririm

Merhaba kızlar, Umuttepede tüp bebek düşünüyorum ama muamele nasıl? Merkez Kalitesi nasıl bilgi verebilir misiniz?
Ben yigit beye gidiyorum kendisinden memnunum guzel ve alakali ilgileniyor raporum cikti ilaclarimi aldim regl olmayi bekliyorum tup bebek icin ilk denemem olucak fazla bilgim yok acikcasi yasayip gorucem

Merhabalr öncelikle rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize size bi sorum olacak ben özelde klomen çaylatma iğnesi oldum bikaç kere denedik olmadı şimdi bende tüp bebek istiyorum 4 yılım doldu evliliğimde benim için onay verirlermi tüp bebeğin şartı nasıl yardımcı üreme yöntemleri denenip başarısız olunca yapılır diye okudum siz nasıl bi yol izlediniz uzun oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…