Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

BC7E89AA-1C30-40D3-91E2-A992ACA6CF9D.jpeg
Merhabalr öncelikle rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize size bi sorum olacak ben özelde klomen çaylatma iğnesi oldum bikaç kere denedik olmadı şimdi bende tüp bebek istiyorum 4 yılım doldu evliliğimde benim için onay verirlermi tüp bebeğin şartı nasıl yardımcı üreme yöntemleri denenip başarısız olunca yapılır diye okudum siz nasıl bi yol izlediniz uzun oldu ama

Tesekkür ederim cnm sagol bn aşılama falan yaptrmadım olmaz o zaman benimki bide bişe daha sorcam özelde yaptırsak aşılama ve iğne tedavisini oluyo mu yani rapor için başarısız oldu gibi bi belge gerekiyo sanırım illa devletmi olmak zorunda oluyo
Ozeller hakkinda bilgim yok neyazikki.sadece fiyat sormustum ozele tup bebek icin rapor varmi yokmu soruyolar okadar,raporun varsa indirimli yoksa indirimsiz oluyor.hic gitmedim ozele.benimde asilama olmadi ama raporum cikti cunku esimin spermi cok dusuk oyuzden 3 yillik evlilik sarti asilama olaylari direk sorun olmaktan kalkiyor.es ve senden tahlillere gore raporun cikip cikmiyacagi zaten belli oluyor .rica ederim canim sizde sikinti nedir?

Selam arkadaşlar dün transfer oldum biri ıyi biri orta kalite 4. Gun embriyosu konuldu dah ailk günden zaman geçmiyor gün sayıyorum artık. Çok yatamıyorum evin içind e geziniyorum ağır iş yapmıyorum ama yemeğimi falan yapıyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor. Benim için dua eder mısınız. 10 gün sonra sonucu pozitif görürüm insallah

Selam arkadaşlar dün transfer oldum biri ıyi biri orta kalite 4. Gun embriyosu konuldu dah ailk günden zaman geçmiyor gün sayıyorum artık. Çok yatamıyorum evin içind e geziniyorum ağır iş yapmıyorum ama yemeğimi falan yapıyorum. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın çok zor. Benim için dua eder mısınız. 10 gün sonra sonucu pozitif görürüm insallah
Selam dun ultrasonum vardi kandil gunu ordaki herkese ve isteyen her bayana dua ettim Allahim bizi daha sinama tez zamanda unuttur bu gunlerimizi sevindir diye dua ettim.Size hayirli olsun internetten cok arastirdim forumlar falan havuc suyu tuketimi taze sıkılmıs gunde bir bardak oneriyor ibrahim saracoglu bi arastirin isterseniz

Selam arkadslar bnde emk beye gtmyı dusunuyırum 2senelik evliyim 1 düşüğüm var bende pko var bna tüp bebk yapılırmı boşuna gtmiyim

Merhaba Arkadaşlar
Haziran ayında bende başladım doktorum yiğit hoca zaten toplam 2 doktor var birde emek bey o anda hangisi varsa o bakıyor bilginize
Ilk tüp bebek deneme yaptım transferim 10.günündeyim idrar testi yaptım negatif yarın kan testi için gideceğim 11.gün sonra yap demişlerdi hafta ctesi gününe denk geliyor 11.gunde kanda belli olur mu?

Ilk tüp denemem negatif tutmadı yiğit bey benim doktorum.
Ücretli olarak başlamıştım ilaçlar çok pahalı 1 ay sonra tekrar deneyeceğim.
Yüce rabbim büyüktür sağlığım elverdiğince devam edecegim

Limon çicegi ne durumdasn
Canım pazartesi eşim spermiyogram vercek sonucu aynı gün cıkarsa raporuda cıkartıp doktorla planlama yapacagız . Ya bana regle bir hafta kala baslarız dedi ya kac gün ilac kullanıcam eşimden tekrar ne zaman sperm alacak tatile gidecektik memlekete kafam allak bullak oldu

X