- 10 Nisan 2018
- 669
- 433
- 44
Kucagina saglikla al insallah normal dogum oluyormu tup bebege yoksa illaki sezeryan mi?Evet cnm 20 mart da gebze merkezde dogumumolcak allah nasip ederse insallh benim şuan gittiğin dr emek hocanın tanıdığı dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kucagina saglikla al insallah normal dogum oluyormu tup bebege yoksa illaki sezeryan mi?Evet cnm 20 mart da gebze merkezde dogumumolcak allah nasip ederse insallh benim şuan gittiğin dr emek hocanın tanıdığı dr
canım benım zaman su gıbı aktı.allah bır avazda kurtarsın canım. saglıkla ınsallah.hep aklımdasın kuzum .Evet cnm 20 mart da gebze merkezde dogumumolcak allah nasip ederse insallh benim şuan gittiğin dr emek hocanın tanıdığı dr
Çok saol cnm benim rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu nasıp etsin insallhcanım benım zaman su gıbı aktı.allah bır avazda kurtarsın canım. saglıkla ınsallah.hep aklımdasın kuzum .
Yok cnm dr normal dogumdan yanaydı ama bebek dönmedi sezeryan yapmak zorunda kaldiKucagina saglikla al insallah normal dogum oluyormu tup bebege yoksa illaki sezeryan mi?
Merhaba hayırlı olsun bende çok bekledim bence randevu al hemen çıkıyor ozamanMerhaba arkadaslar , ben araniza yeni katildim.2018 aralik ayinda umuttepe ye tum belgelerimi teslim ettim.Konsey den haber bekleyecegimizi bildirdiler ,yaklasik 4 ay oldu ama hala haber yok telefonlara da bakilmiyor benim gibi ayni durumda olanlar var mi? Nasil bir yol izlediniz ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
tesekkur ederim. Orada bulunan doçentlerden mi ozel randevu almam gerekiyor?Merhaba hayırlı olsun bende çok bekledim bence randevu al hemen çıkıyor ozaman
Emek hocaya özel randevu al hem muayene olursun hem raporunu hemen yazartesekkur ederim. Orada bulunan doçentlerden mi ozel randevu almam gerekiyor?
İnsallah canim randevu almana gerek yoktu sanirim adet olunca gel dediyse sabah gidip sekreterden no alman yeterli oluyor.inaallah gonlunce olur sonuclar hepimizinMerhaba kızlarım ayın 18 regl olucam inşallah emek hocaya randevu aldım regl 2 yada 3günü aşılama için gitmek gerekiyor sanırım 20martta randevu aldım acayip heycanlıyım inşallah herşey yolunda gider ve aşılama ile hamiş kalırım dua edin
Ben 4ay önce gitmiştim canım o yüzden randvu aldm bahara doğru normal yolla olmazsa tekrar gelin demişti bende o yüzden hazırlıklı regl gidiyim dedim bakalm nolcaj yazcam burdanİnsallah canim randevu almana gerek yoktu sanirim adet olunca gel dediyse sabah gidip sekreterden no alman yeterli oluyor.inaallah gonlunce olur sonuclar hepimizin
Vajinadan ultrason sokup bakiyorlar yumurta takibinde,normal muayne gibi yani bir farki yokKızlat bide şeyi merak ediyorum normal vajinal muayne gibimi yumurtalıklara bakmak daha cok tedirgin olurmuyum yoksa vajinal muayene gibimi
Canım gidip oradan sıra alabiliyorsun ama emek hoca denk gelmeyebilir sabahları yumurta toplamaya ve transfer bakıyor öğleden sonra muayene odasına geçiyor gidip şansını deneEmek hocaya sıra almak istedim malesef haftaya sırası yokmuş aradığım numaradan sekreter öyle söyledi hastaneye erkenden gidip sıra alma gibi durumumuz var mı telefondan sıra alamadıgımızda muayene olamıyor muyuz ?gidenler yardımcı olur musunuz
Yarin son kontrolum var ptrsi yum toplanir belki hemsire ole demisti sen ne durumdasinKızlar ne yapıyorsunuz ne durumdasınız
Bu hafta iki kez gittim sabahlari omer bey bakti hep ama cumalari emek bey oluyomus sanirim sabahtan tam emin degilimEmek hocaya sıra almak istedim malesef haftaya sırası yokmuş aradığım numaradan sekreter öyle söyledi hastaneye erkenden gidip sıra alma gibi durumumuz var mı telefondan sıra alamadıgımızda muayene olamıyor muyuz ?gidenler yardımcı olur musunuz
Embriyologlar karar veriyor. Sperm kalitesine göre karar veriliyor muş..Arkadaslar tup yaptiranlar yardimci olabilirmi? Mikroenjeksiyon bintl yaziyor merkezde normali 2.deneme 730₺.mikroenjeksiyon dahami etkili yontem buna kim karar veriyor biz mi emek bey mi